Philips Airfryer XL Kopen? Lees nu de Review!

Wil je gezonde, maar ook lekkere gerechten bereiden? Dan raden wij de Philips Airfryer XL aan. Dit apparaat is een friteuse waarin je gezond kunt koken. Hij werkt namelijk op basis van hete lucht. Dit betekent dat je aan een eetlepel olie genoeg hebt om bijvoorbeeld heerlijke frites te bakken. Behalve voor het bakken van frietjes kun je dit apparaat ook gebruiken om vlees en vis te grillen. Hij geeft je daarnaast zelfs de mogelijkheid om broodjes of cakes op een gemakkelijke manier te bakken. Je hoeft alleen de temperatuur en bereidingstijd in te stellen en hoeft er daarna niet meer naar om te kijken. Gemakkelijker kan het niet.

Het doel van Philips is om je leven te verbeteren. Dit doet het bedrijf door producten voor verschillende levensgebieden te ontwerpen. Zo kun je bij dit bedrijf terecht voor alles van scheerapparaten tot mondverzorgingsproducten en van lichtoplossingen tot friteuses. Doordat deze fabrikant al geruime tijd bestaat, heeft zij veel ervaring opgedaan. Zij blijft daarnaast haar producten verbeteren, omdat bij Philips de mens centraal staat. Het doet er niet toe wat voor Philips product je koopt, omdat je met elk Philips apparaat verzekerd bent van gebruiksgemak, topprestaties en innovatieve technologieën. Laat Philips ook jouw leven verbeteren!

Review over de Philips Airfryer XL

Als je net zoals velen van ons dol bent op frietjes, maar je let wel op je gezondheid, dan frituur je met de Philips Airfryer XL. Deze friteuse beschikt namelijk over de Rapid Air-technologie, die ervoor zorgt dat je gerechten kunt frituren, grillen, bakken en braden, maar dan in minder vet dan in een conventionele friteuse. Dit komt doordat je slechts een klein beetje olie nodig hebt wanneer je gerechten bereid in deze Philips frituurpan. De innovatieve technologie van dit apparaat zorgt er tevens voor dat er minder geurtjes worden geproduceerd dan in een conventionele frituurpan. Om het dagelijks gebruik van dit apparaat te vergemakkelijken is hij tevens gemakkelijk schoon te maken. Hij is hierdoor niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook veilig en zuinig. De werking van de friteuse is gemakkelijk. Superhete lucht wordt snel gecirculeerd in een stervormige beweging waardoor er een optimaal verwarmingsprofiel ontstaat.

Deze alles-in-een oplossing heeft bovendien een grote bereidingscapaciteit van 1,2 kg. Je kunt dus maaltijden voor ongeveer 5 personen erin bereiden. Voor extra gebruiksgemak beschikt de Philips Airfryer XL tevens over een digitaal scherm. Dit scherm dient niet alleen om de instellingen te bekijken, maar ook om de tijd en temperatuur zelf in te stellen. Je bereid dus je favoriete gerechten op de perfecte temperatuur en optimale tijdsduur. Is er een bepaald gerecht dat je vaker klaarmaakt? Dan hoef je de tijd en bereidingsduur daarvoor niet steeds opnieuw in te stellen. De airfryer beschikt namelijk over een slimme instelknop waarmee je de gekozen instellingen kunt opslaan. Je kunt bij het volgende gebruik dus met een druk op de knop je lievelingsgerecht bereiden. Doordat de lade over een antiaanbaklaag beschikt en net als de mand vaatwasmachinebestendig is, is ook het schoonmaken van het apparaat eenvoudig!

Philips Airfryer XL

Voordelen van de Philips Airfryer XL

We weten allemaal dat wanneer we een product in huis halen, er bepaalde eigenschappen zijn waar we dol op zullen zijn, maar dat er ook eigenschappen zijn die ons minder aantrekken. Als je op de hoogte bent van deze eigenschappen voordat je het product aanschaft, dan kun je een goed geïnformeerde keus maken. Om je zoekwerk uit handen te nemen, hebben we daarom de voordelen van de Philips Airfryer XL voor je opgesomd:

 • Gerechten voor meerdere personen
  Een eigenschap van deze friteuse waar de meesten van ons blij mee zullen zijn is het feit dat hij een grote capaciteit heeft. In dit apparaat kun je namelijk gerechten bereiden voor ongeveer 5 personen. Dit betekent dat ook wanneer je een feest organiseert, je niet uren achtereen gerechten hoeft klaar te maken, omdat je in 1 frituurbeurt veel eten kunt bereiden.
 • Temperatuur en bereidingstijd instellen
  Met deze frituurpan bereid je gemakkelijk verschillende gerechten. Dit komt doordat je zelf de temperatuur kunt instellen vanaf 60 ° Je kiest dus per gerecht de ideale temperatuur. Ook de bereidingstijd kun je zelf instellen, waardoor je de verschillende gerechten niet te lang en ook niet te kort in het apparaat laat.
 • Klaar voor gebruik
  De friteuse beschikt tevens over een indicatorlampje dat je laat weten wanneer hij klaar is voor gebruik.
 • Geurfilter
  Als je al eens een frituurpan in huis hebt gehad, dan weet je dat deze gepaard kan gaan met verschillende geurtjes. Dankzij het geurfilter in deze frituurpan van Philips, worden geurtjes tegengehouden zodat niet je hele woonkamer naar eten hoeft te ruiken tijdens de bereiding.
 • Tussentijds omscheppen
  Philips heeft het zelfs mogelijk gemaakt om tussentijds eten om te scheppen. Je trekt gemakkelijk de mand uit het apparaat en pauzeert het programma. Vervolgens kun je die lekkere frites of misschien hamburgers gemakkelijk omscheppen.

Nadelen van de Philips Airfryer XL

Als je een apparaat in huis haalt, dan is het uiteraard ook belangrijk dat je op de hoogte bent van zijn tekortkomingen. Daarom zijn we voor je nagegaan welke nadelen mogelijk gepaard gaan met de Philips Airfryer XL. We hebben gezien dat hij vrijwel geen nadelen heeft. De minpunten die we zijn tegengekomen zijn:

 • Prijs
  Dit apparaat is veelzijdig en je kunt er gezond mee bakken, frituren, braden en grillen. Echter, doordat hij over al deze mogelijkheden beschikt, kan de prijs tegenvallen als je een klein budget hebt.
 • Geen snoeropbergmogelijkheid
  Voor het optimaal opbergen van een apparaat na gebruik, is het handig als hij beschikt over een snoeropbergmogelijkheid. Je kunt namelijk het snoer hiermee beschermen en er tegelijkertijd voor zorgen dat het apparaat minder ruimte in beslag neemt. De Airfryer XL HD9240/90 van Philips beschikt echter niet over een snoeropbergmogelijkheid.

Conclusie van de recensie over de Philips Airfryer XL

Aangezien we het belangrijk vinden om je op de hoogte te stellen van alle eigenschappen van de Philips Airfryer XL, hebben we gekeken naar de algemene eigenschappen en de voor- en nadelen. We hebben gezien dat dit apparaat veel voordelen met zich meebrengt en slechts enkele kleine minpuntjes. Denk maar aan het gebruiksgemak en de vele bereidingsmogelijkheden die hij met zich meebrengt. Je kunt daarnaast zelf de bereidingstijd en temperatuur instellen om je gerechten precies volgens recept te bereiden. Dit apparaat is zelfs geschikt om gezond eten te bereiden voor 5 mensen tegelijkertijd. Wij vinden dat hij een must-have is als je op een gemakkelijke manier gezond eten wil bereiden!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>