Philips Aquatouch S5420 06 Kopen? Check deze Review!

Of je nou liever nat of droog scheert, met de Philips Aquatouch S5420 06 bereik je een super scheerresultaat. Dit scheerapparaat uit de Series 5000 van Philips is voorzien van een roterende scheerkop. Doordat de scheerringen verschillende patronen hebben, worden zowel stoppels als langere baarden ermee gepakt. De scheerkop is bovendien flexibel, dus hij volgt de contouren van je gezicht perfect. Dit zorgt voor een comfortabele scheerervaring. Wanneer je hebt geschoren, kun je het precisieopzetstuk gebruiken om vervolgens je nekharen en bakkebaarden te trimmen.

Verbeter jouw leven door Philips producten in huis te halen. Deze fabrikant is marktleider op verschillende gebieden en vervaardigt producten zoals scheerapparaten. Bij dit bedrijf staan innovatie en de mens centraal. Daarom beschikken de producten van dit merk over innovatieve technologieën, zijn ze gemakkelijk te gebruiken en kun je lang van ze genieten. Wil je de kwaliteit van Philips zelf ervaren? Haal dan alvast een Philips scheerapparaat in huis.

Review over de Philips Aquatouch S5420 06

De Philips Aquatouch S5420 06 beschermt je huid terwijl je de ongewenste haren verwijdert om er verzorgd uit te zien. Dit scheerapparaat is voorzien van het MultiPrecision systeem met afgeronde scheerhoofden die soepel over je huid glijden. Dit zorgt voor een glad scheerresultaat zonder sneetjes en krasjes. Je kunt dit apparaat bovendien zowel in droge als natte omstandigheden gebruiken. Dit komt dankzij de AquaTec Wet & Dry afdichting. Je kunt met de shaver dus nat scheren met gel of schuim en je kunt hem ook probleemloos onder de douche gebruiken.

Voor een optimale effectiviteit, tillen de mesjes van dit apparaat de haartjes op. Vervolgens worden de lange en korte haren bij elkaar gebracht en afgesneden. Ook de stoppels worden effectief verwijderd. Dit alles vindt binnen enkele bewegingen plaats. De Flex-scheerhoofden draaien in 5 richtingen, waardoor het scheermes nauw contact heeft met je huid voor het perfecte scheerresultaat. Wil je speciaal je snor en bakkebaard scheren? Maak dan gebruik van de opzetbare trimmer. Deze precisietrimmer is speciaal ontworpen om snorren en bakkebaarden aan te pakken om je look af te ronden.

Aangezien dit een draadloze scheermachine is, is het belangrijk om hem op tijd op te laden. Nadat je hem een uur hebt opgeladen, kun je er meer dan 45 minuten mee scheren. Dit komt neer op ongeveer 15 scheerbeurten. Ben je vergeten om de shaver op te laden en moet je dringend scheren? Geen probleem. Je kunt hem dan voor 5 minuten opladen, waarna hij gereed is voor één scheerbeurt. Het apparaat vertelt je overigens door middel van een handig display wat de batterijstatus is, geeft je een indicatie wanneer hij gereinigd moet worden en laat weten wanneer je de scheerhoofden moet vervangen.

Philips Aquatouch S5420 06

Voordelen van de Philips Aquatouch S5420 06

Vraag je je af welke voordelen de Philips Aquatouch S5420 06 met zich meebrengt? We zijn voor je nagegaan wat de voor- en nadelen van dit apparaat zijn om je een zo compleet mogelijk beeld te geven. Aan de hand van de plus- en minpunten kun je bepalen of dit apparaat je geld waard is. De voordelen die hij met zich meebrengt zijn:

 • Snellaadfunctie
  Dit scheerapparaat is voorzien van een snellaadfunctie. Ben je vergeten om hem op te laden en heb je een belangrijke bespreking of een hete date? Dan is deze functie jouw redder in nood. Je kunt de shaver namelijk voor slechts 5 minuten opladen, waarna hij gereed is voor 1 scheerbeurt.
 • Extra comfort
  Sommige scheerapparaten kun je alleen in droge omstandigheden gebruiken. Echter, de meesten van ons vinden scheren onder de douche juist comfortabel. Daarom is dit Aquatouch S5420 06 scheerapparaat zowel droog als nat te gebruiken. Hij werkt ook prima met scheergel en scheerschuim.
 • Perfecte afwerking
  Dit apparaat zorgt voor de perfecte afwerking van je haren. Hij beschikt namelijk over een precisietrimmer-opzetstuk. Hiermee creëer je symmetrische lijnen. Je kunt er ook je nekharen en bakkebaarden mee bijwerken om er weer helemaal fris uit te zien.
 • Eenvoudig te reinigen
  Wanneer je een scheerapparaat gebruikt, dan is het belangrijk om hem te reinigen wanneer je klaar bent met scheren. Velen vinden dit een lastige klus. Echter, bij dit scheerapparaat heb je dat probleem niet. Je kunt hem namelijk gemakkelijk reinigen onder de kraan. Het reinigen kun je indien gewenst meteen na het scheren onder de douche doen.
 • Handig display
  Het Philips scheerapparaat heeft een handig display dat je verschillende statussen laat zien. Er is een batterij-indicator, een reinigingsindicator, een batterij bijna leegindicator, een indicator die je meldt wanneer je de scheerhoofden moet vervangen en er is een reisvergrendelingsindicator.

Nadelen van de Philips Aquatouch S5420 06

Waar er voordelen zijn, zijn er ook nadelen. We zijn daarom voor je nagegaan wat de tekortkomingen van de Philips Aquatouch S5420 06 zijn. De volgende punten, die je wellicht als minder prettig kunt ervaren, kwamen aan het licht:

 • Lichte en gemiddelde baardgroei
  Dit apparaat is zeer krachtig en zorgt voor een goed resultaat, maar de effectiviteit neemt af bij een zware baardgroei. De shaver is namelijk speciaal ontworpen voor gebruikers met een lichte of gemiddelde baardgroei.
 • Geen turbostand
  Sommige scheerapparaten beschikken over een speciale turbostand, die ervoor zorgt dat je binnen een korte tijd veel of lange haren kunt scheren. Hoewel deze shaver krachtig is, beschikt hij niet over een turbostand.
 • Alleen draadloos
  Dit scheerapparaat kun je alleen draadloos gebruiken. Dit kun je als minpunt ervaren als je gewend bent om je shaver te gebruiken terwijl hij nog aan de oplader zit. Echter, in noodgevallen kun je gebruik maken van de snellaadfunctie van de de Aquatouch S5420 06.

Conclusie van onze review over de Philips Aquatouch S5420 06

We hebben in deze recensie gekeken naar de functies en de voor- en nadelen van de Philips Aquatouch S5420 06. Aan de hand van deze informatie kun je zelf bepalen of hij je geld waard is. Dit draadloos scheerapparaat zorgt voor een nauwkeurig en glad scheerresultaat. Je gebruikt hem eerst in de normale stand om de ongewenste haartjes te verwijderen en kunt vervolgens de precisietrimmer gebruiken om alle lijntjes netjes af te ronden. Zo zie je er altijd goed verzorgd uit. Doordat je de shaver zowel nat als droog kunt gebruiken, geniet je ook van een comfortabele scheerervaring. Wanneer je hebt geschoren, is het apparaat bovendien gemakkelijk te reinigen. Wij raden je aan om dit apparaat op tijd op te laden, want je kunt hem alleen draadloos gebruiken. Heb je een lichte tot middelmatige baardgroei? Dan vinden wij dit Philips scheerapparaat perfect voor jou!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>