Philips BG2036 Kopen? Bekijk deze Review!

Als je veel lichaamshaar hebt en je wil dit gemakkelijk verwijderen of trimmen, dan gebruik je de Philips BG2036. Deze shaver maakt het gemakkelijk om de ongewenste haartjes te verwijderen of te trimmen. Dit geldt ook voor de haartjes van de intieme delen van je lichaam. Het apparaat is namelijk voorzien van een scheerkop en 3 opzetstukken. Gebruik je de scheerkop alleen, dan zorgt het apparaat voor een zo glad mogelijk resultaat. Met de opzetstukken, trim je de haartjes op 3, 5 of 7 mm. Het gebruiksgemak wordt bovendien verhoogd, doordat je de shaver ook onder de douche kunt gebruiken. Dankzij het unieke verlengstuk, is het met dit apparaat zelfs mogelijk om je rug te scheren of trimmen!

Kiezen voor een Philips apparaat betekent kiezen voor innovatie en gebruiksgemak. Bij dit bedrijf staat de mens namelijk centraal. Daarom beschikken de Philips apparaten over innovatieve technologieën die het gebruiksgemak verhogen en die zorgen voor de beste resultaten. De producten die door Philips worden gemaakt, zijn bovendien duurzaam. Je kunt daarom lang van je Philips producten genieten.

Review over de Philips BG2036

De Philips BG2036 is een scheerapparaat uit de Bodygroom series 5000 reeks. De apparaten uit deze reeks zijn ontworpen om haartjes effectief te verwijderen en te zorgen voor optimaal huidcomfort. Het doet er niet toe of je je borst, rug of zelfs daar beneden wil scheren, de shavers werken in alle gevallen effectief. Deze shavers zijn namelijk ontworpen voor veilig en comfortabel gebruik op de schouders, oksels, borst, rug, buik, benen en schaamstreek. Het uniek huidcomfortsysteem pakt de haartjes en snijdt ze, ongeacht hun lengte, af. Er zijn niet allerlei accessoires nodig om een optimaal resultaat te verkrijgen. De tweerichtingstrimmers snijden de langere haren en het scheerblad zorgt voor een korter resultaat. De uiteinden van het apparaat zijn bovendien afgerond en het scheerblad is hypoallergeen om huidcomfort te garanderen. De shaver beschikt over een ergonomische rubberen greep voor maximale controle, ook wanneer het apparaat nat is.

De drie meegeleverde kammen bevestig je gemakkelijk op het scheersysteem om je haren te trimmen op een lengte van 3, 5 of 7 mm. Gebruik je de kammen niet, dan ontstaat er een korter resultaat. Heb je dikker haar? Geen probleem. Dan kun je de haren het liefst eerst voortrimmen met de vaste kammen. Wil je jouw rug scheren, maar is er niemand die je kan helpen? Dan gebruik je de extra lange handgreep. Hiermee bereik je jouw rug gemakkelijk en snel. Het draadloos apparaat kun je bovendien gemakkelijk opladen. Wanneer je hem een uur hebt opgeladen, dan is hij gereed voor 50 minuten draadloos gebruik. Het acculampje laat je zien wanneer de batterij vol of juist bijna leeg is. Na gebruik is het belangrijk dat je de shaver reinigt. Dit kan gemakkelijk onder de kraan, want de bodygroomer is 100% waterbestendig.

Philips BG2036

Voordelen van de Philips BG2036

Om je een compleet beeld te geven over de Philips BG2036, zijn we behalve de functies ook nagegaan welke voor- en nadelen hij met zich meebrengt. We zijn een aantal voordelen tegengekomen. Deze hebben we voor je op een rij gezet:

 • Maximale controle
  De shaver is voorzien van een ergonomische rubberen greep. Deze greep zorgt ervoor dat je hem ook wanneer hij nat is optimaal kunt vasthouden. Je hebt dus maximale controle en kunt de haartjes netjes trimmen of scheren.
 • Nat en droog
  Een ander voordeel van dit apparaat is dat hij 100% waterdicht is. Dit betekent dat je hem gemakkelijk met je mee kunt nemen onder de douche. Velen van ons vinden onder de douche scheren namelijk zeer aangenaam. Wanneer je de shaver onder de douche hebt gebruikt, kun je hem daarna gemakkelijk onder de kraan afspoelen. Uiteraard kun je hem ook droog gebruiken, als deze methode jouw voorkeur heeft. Als je langer haar hebt, wordt het overigens aangeraden om droog te scheren. De trimmer werkt namelijk beter op droog haar.
 • Snel opgeladen
  Wanneer je de shaver hebt gebruikt, kun je hem snel weer opladen. Hij is namelijk binnen een uur weer volledig opgeladen. Als hij volledig is opgeladen, heeft hij genoeg kracht voor 50 minuten draadloos scheren.
 • De gewenste lengte
  De verschillende opzetkammen kun je gebruiken om zelf te bepalen op welke lengte je jouw haren wil trimmen. Dit is ideaal als je niet van teveel haar houdt, maar je wil ook niet alle haar verwijderen. De opzetkammen trimmen de haartjes op 3 verschillende lengtes. Bepaal dus zelf welke stijl jouw voorkeur heeft.
 • Zelf je rug scheren
  Je rug is een moeilijke plek om te scheren. Dit is niet het geval bij dit scheerapparaat. Hij heeft namelijk een handig verlengstuk zodat je zonder hulp je rug kunt scheren.

Nadelen van de Philips BG2036

Elk apparaat heeft sterke en zwakke punten. Daarom zijn we ook voor je op zoek gegaan naar de mogelijke minpunten van dit apparaat. Hoewel we vrijwel geen minpunten zijn tegengekomen, hebben we de nadelen van de Philips BG2036 ook voor je opgesomd:

 • Scheerkop niet draaibaar
  De scheerkop van deze shaver is niet draaibaar. Dit maakt het moeilijker om sommige plekken optimaal te scheren. Dit hoeft echter geen probleem te zijn als je jouw tijd neemt tijdens het scheren. Je kijkt zelf of het gewenste resultaat is bereikt. Is dit niet het geval, dan scheer je verder totdat je tevreden bent over het scheerresultaat.
 • Geen reisetui
  Dit scheerapparaat wordt niet geleverd met een reisetui of hoesje waarin je de accessoires kunt opbergen. We adviseren je daarom om de doos, waarin hij wordt geleverd, te bewaren. Dan kun je de verschillende accessoires daarin opbergen.

Conclusie van deze review over de Philips BG2036

In deze recensie hebben we gekeken naar de voor- en nadelen van de Philips BG2036. We hebben ook de unieke eigenschappen benoemd. De informatie heeft uitgewezen dat dit apparaat perfect is om de haren van je hele lichaam te trimmen. Je kunt er zelfs je rug mee scheren door het verlengstuk te gebruiken. Daarnaast is de shaver snel opgeladen en kun je hem vervolgens gebruiken om 50 minuten draadloos te scheren. Neem je tijd om alle delen van je lichaam te scheren zodat je er altijd goed verzorgd uitziet.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>