Philips BHD176 00 Kopen? Lees snel de Review!

Hoe ons haar eruit ziet is voor velen van ons zeer belangrijk. We willen immers geen “bad hair days” hebben. Daarom is het een goed idee om de Philips BHD176 00 te gebruiken. Deze föhn zorgt ervoor dat je haar niet alleen wordt gedroogd, maar ook in model wordt geblazen. Hij wordt tegelijkertijd ook beschermd. De föhn beschikt over een krachtige AC-motor, die op 2 snelheidsstanden je haar droog blaast. Tijdens het drogen van je haar kun je kiezen voor 1 van de 3 warmtestanden. Doordat het apparaat weinig weegt, kun je ook dikker haar goed drogen zonder lamme armen te krijgen. Hij beschermt je haar tevens tegen uitdroging.

Kiezen voor een product van het merk Philips betekent kiezen voor innovatie. Innovatie is namelijk 1 van de missies van dit bedrijf. Philips bestaat al geruime tijd en heeft zich vanaf het begin ingezet om stijlvolle producten te ontwerpen met top prestaties, innovatieve functies en die je ook daadwerkelijk helpen. De mens staat namelijk centraal bij deze marktleider. Het assortiment van Philips is zeer groot. Je kunt daarom bij hen terecht voor producten zoals scheerapparaten, tandenborstels en zelfs föhns. Er wordt bij deze fabrikant altijd ingespeeld op je behoeften, waardoor Philips je verwachtingen keer op keer kan overtreffen. Verwen jezelf en kies voor een föhn van dit merk.

Review over de Philips BHD176 00

Als je kiest voor de Philips BHD176 00, dan kies je voor een duurzame föhn met een professionele AC-motor. Deze motor haalt luchtsnelheden tot 95 kilometer per uur voor snelle en professionele resultaten. Doordat hij licht is, kun je dit apparaat gemakkelijk hanteren. Hij heeft bovendien een compact ontwerp voor een comfortabel gebruik. Een andere reden waarom je comfortabel kunt werken met dit apparaat is omdat hij beschikt over een ergonomisch vormgegeven handvat. Je kunt het handvat gemakkelijk vasthouden. Hoewel ergonomie belangrijk is bij het kiezen van een föhn, zijn de prestaties belangrijker. Ook in dat opzicht stelt dit model niet teleur. Hij beschikt namelijk over ionenconditioner die ervoor zorgt dat je haar tijdens het drogen niet statisch wordt. Het haar wordt hierdoor tevens verzorgd en haarschubben worden verzorgd. Hierdoor glanst je haar nog intenser. Je pronkt dus dagelijks met pluisvrij, glad en glanzend haar.

De BHD176 00 föhn van Philips beschikt behalve over een heteluchtfunctie ook over de mogelijkheid om een koele luchtstoot te produceren. Wanneer je gebruik maakt van de koele luchtstoot, dan komt er een stroom koude lucht vrij om het haar te stylen. Je activeert deze functie door te drukken op de Cold Shot knop. Deze functie is ideaal voor het fixeren van je haar na het stylen. Er is op dit apparaat zelfs een volumediffuser die de luchtstroom over het haar verdeeld. Hierdoor wordt het volume vergroot en de pluisvorming gereduceerd tijdens het drogen. Voor de beste resultaten kun je het liefst de diffuser dicht bij de kruin en haarwortels houden. Er zitten in de diffuser van dit apparaat bovendien fijne structuurpinnen die ervoor zorgen dat je haar extra volume krijgt, een maximale dikte, een prachtige vorm en mooie krullen.

Philips BHD176 00

Voordelen van de Philips BHD176 00

Als je een föhn koopt, dan is het belangrijk om te kijken naar de voor- en nadelen die hij met zich meebrengt. Wanneer je namelijk op de hoogte bent van alle eigenschappen, dan kun je beslissen of het apparaat goed bij je past. Om je het zoekwerk uit handen te nemen, hebben wij voor je gezocht naar de voor- en nadelen van deze föhn. De voordelen die de Philips BHD176 00 met zich meebrengt zijn:

 • Ionische technologie
  Wanneer je je haar föhnt, dan doe je dat zodat je haar er mooi uitziet. Je wil natuurlijk niet dat je haar wordt droog geblazen en dat het tegelijkertijd pluizig wordt. Als je deze föhn gebruikt, dan weet je zeker dat je haar er goed uitziet, omdat hij is voorzien van ionische technologie. Deze technologie voorkomt dat je haar pluizig of statisch wordt door het föhnen.
 • Koude blaasstand
  Er zijn föhns die alleen warme lucht uitblazen, omdat de fabrikanten ervan uitgaan dat warme lucht ideaal is voor het drogen van je haar. Echter, als je föhn is voorzien van zowel een koude als warme stand, dan kun je er veel meer mee doen. Daarom beschikt dit model over zowel een warme als koude stand. De koude stand gebruik je om je haar te fixeren, waardoor hij langer in model blijft zitten.
 • Met een diffuser
  Deze föhn wordt geleverd met een diffuser. Deze diffuser is speciaal erbij gedaan voor gebruikers met krullend haar. Als je krullend haar hebt of je wil meer volume geven aan je steil haar, dan kun je deze diffuser gebruiken.
 • Optimale droogtemperatuur
  De föhn is voorzien van een ThermoProtect-temperatuurinstelling. Deze zorgt ervoor dat de optimale droogtemperatuur wordt gehanteerd en je haar wordt beschermd tegen oververhitting. Er zijn bovendien 6 flexibele snelheids- en temperatuurinstellingen, dus je hebt altijd volledige controle.

Nadelen van de Philips BHD176 00

We hebben je intussen verteld over de voordelen die deze föhn met zich meebrengt. Om je een compleet beeld te geven over de Philips BHD176 00, is het ook belangrijk dat we je vertellen over de mogelijke nadelen die ermee gepaard gaan. De mogelijke minpunten zijn:

 • Geen keramische technologie
  Sommige föhns beschikken over keramische technologie om je haar extra te beschermen tijdens het föhnen. Dit is echter niet het geval bij dit apparaat. Doordat hij niet beschikt over keramische technologie, is er een groter risico op het beschadigen van je haar door warmte. Je kunt de kans op beschadigingen echter verkleinen door het apparaat niet op de hoogste stand te gebruiken.
 • Grootte
  Deze föhn is relatief groot. Hierdoor kan het wat lastiger zijn om ermee te werken als je kleine handen hebt.

Conclusie van deze review over de Philips BHD176 00

Aan de hand van de bovenstaande recensie kun je zelf bepalen of de Philips BHD176 00 je geld waard is. Je hebt gezien dat dit apparaat beschikt over ionische technologie, die voorkomt dat je haar statisch of pluizig wordt door het föhnen. Daarnaast beschikt hij over meerdere snelheids- en temperatuurstanden. Er is zelfs een koude blaasstand. Dit apparaat is tevens voorzien van een volumediffuser die pluisvorming reduceert en zorgt voor extra volume, mooie krullen, een prachtige vorm en maximale dikte. Hoewel deze föhn relatief groot is en niet over keramische technologie beschikt, vinden wij hem een aanrader!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>