Philips Cafe Gourmet Kopen? Lees de Review!

Ben je op zoek naar een koffiezetapparaat waarmee je gemakkelijk een pot gefilterde koffie kunt maken? Probeer dan de Philips Cafe Gourmet uit. Dit koffiezetapparaat maakt koffie met een vollere smaak, doordat het water eerst wordt gekookt alvorens het wordt gemengd met de gemalen koffie. De koffiemachine beschikt bovendien over een transparant reservoir zodat je meteen ziet wanneer hij aangevuld moet worden met water. Daarnaast neemt het apparaat niet veel ruimte in beslag op je keukenblad, omdat hij dankzij het hoge ontwerp een kleine breedte heeft.

Met een Philips apparaat wordt je leven verbeterd. Dit bedrijf ontwerpt duurzame, innovatieve producten zoals verlichting, scheerapparatuur, mondverzorgingsproducten en koffiezetapparaten. Behalve innovatie, focust dit bedrijf zich ook op gemak voor de mens. Daarom ben je met een Philips product zeker van gebruiksgemak en een duurzaam ontwerp. Koop vandaag nog een Philips koffiezetapparaat en laat je verwachtingen overtreffen.

Review over de Philips Cafe Gourmet

Geniet van de rijke aroma en volle smaak van koffie die je hebt gemaakt met de Philips Cafe Gourmet. Dit koffiezetapparaat is voorzien van verschillende eigenschappen die het gebruik vergemakkelijken en de smaak van de koffie perfectioneren.

 • Aroma twister
  Het koffiezetapparaat beschikt over een uniek mondstuk in de kan. Dit mondstuk zorgt ervoor dat de verse koffie door de kan wordt verspreid. Hierdoor wordt de aroma geoptimaliseerd en consistent gehouden bij elk kopje.
 • Boil and Brew-systeem
  De aroma en smaak van de koffie wordt door het Boil and Brew-systeem verder geoptimaliseerd. Dit komt doordat het systeem ervoor zorgt dat het water in het koffiezetapparaat eerst wordt gekookt en daarna stroomt door de gemalen koffie. De koffiezettemperatuur wordt gesteld op 93 °C of hoger, waardoor de filterkoffie een heerlijke aroma en rijke smaak krijgt.
 • Verwarmingsplaat
  De koffiemachine beschikt over een verwarmingsplaat. Deze plaat houdt de koffie warm en lekker.
 • Druppelstop
  Dankzij de druppelstop bepaal je zelf wanneer je de koffie wil schenken. Je kunt dus al genieten van een kopje koffie voordat het apparaat helemaal klaar is met het koffieproces.
 • Kabelopslag
  Gebruik je niet de volledige lengte van de kabel, dan kun je de resterende lengte van de kabel opslaan in het compartiment onder de koffiemachine. Dit zorgt voor een nettere opslag.
 • Zwenkfilterhouder
  Draai de filterhouder naar de zijkant om hem te openen. Hierdoor kun je de houder gemakkelijk vullen met koffie. Om de filterhouder schoon te maken, kun je hem gemakkelijk afnemen.
 • Automatische uitschakeling
  Om energie te besparen en voor extra veiligheid, schakelt dit apparaat zichzelf automatisch uit na 30 minuten inactiviteit. Dankzij de thermische kan in het apparaat, blijft je koffie langer warm nadat je hem hebt gemaakt.
 • Vaatwasmachinebestendig
  De filterhouder en glazen kan van de koffiemachine zijn vaatwasmachinebestendig, zodat je deze gemakkelijk kunt schoonmaken.

Philips Cafe Gourmet

Voordelen van de Philips Cafe Gourmet

De Philips Cafe Gourmet beschikt over een aantal functies die hem onmisbaar maken in huis. Enkele voordelen van dit apparaat zijn:

 • Water voorkoken
  Doordat het water in de koffiemachine wordt voorgekookt, krijgt je koffie een vollere smaak en komt de aroma beter tot uiting.
 • Druppelstop
  Haal je de kan weg, dan zorgt de druppelstop ervoor dat de bereiding wordt onderbroken. Je kunt dus op elk gewenst moment een kopje koffie zetten.
 • Eenvoudige reiniging
  Je kunt de losse onderdelen van de koffiemachine gemakkelijk reinigen in de vaatwasmachine. Een handmatige vaatbeurt is dus niet meer nodig.

Nadelen van de Philips Cafe Gourmet

De vele aantrekkelijke eigenschappen van de Philips Cafe Gourmet en de voordelen die het apparaat met zich meebrengt, laten het lijken alsof dit apparaat geen tekortkomingen heeft. Er is echter één aspect dat je wellicht als minder prettig kunt ervaren:

 • Warme koffie
  Hoewel de koffiemachine beschikt over een functie om de koffie warm te houden, kan dit echter tegenvallen. Koffie blijft namelijk langer warm in een thermoskan dan in het apparaat zelf.

Conclusie van deze review over de Philips Cafe Gourmet

De Philips Cafe Gourmet is een onmisbaar apparaat in huis. Deze koffiemachine beschikt namelijk over vaatwasmachinebestendige onderdelen voor gemakkelijke reiniging. Bovendien wordt het water in het apparaat voorgekookt zodat de koffie een vollere smaak krijgt en de aroma beter tot uiting komt. Daarnaast kun je op elk gewenst moment koffie zetten dankzij de druppelstop. Om energie te besparen, schakelt het apparaat zichzelf na een half uur inactiviteit automatisch uit. Houd er rekening mee dat je de koffie zo snel mogelijk moet drinken nadat je hem hebt gemaakt. Je kunt uiteraard ook de gemaakte koffie in een thermoskan zetten om langer van de warmte te genieten. Als je dol bent op koffie en je zoekt naar een gebruiksvriendelijk koffiezetapparaat, dan raden wij de Philips Cafe Gourmet zeker aan!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>