Philips Easy Care Kopen? Lees onze Review!

Als je wil dat je kleding netjes zit, dan is het belangrijk om deze te strijken. Velen van ons houden echter niet van strijken. Daarom is er een manier om het strijken te vergemakkelijken en versnellen. Als je kiest voor de Philips Easy Care, dan is het strijken super eenvoudig. Deze stoomgenerator zorgt ervoor dat kleding wordt ontdaan van kreuken zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen. Dit komt doordat hij 120 gram aan stoom per minuut produceert. Wil je hardnekkige kreuken uit je kleding verwijderen, dan kun je gewoon de stoomstoot gebruiken. Deze stoot 210 gram stoom per minuut uit. Dankzij het grote waterreservoir, kun je ongeveer 3 uur achter elkaar strijken zonder het apparaat bij te vullen.

Met een Philips product in huis wordt je leven verbeterd. Dit komt doordat Philips continu werkt aan innovatie en duurzame ontwerpen. De producten van dit merk presteren dus uitstekend en gaan lang mee. Bij Philips staat de mens centraal. Daarom beschikken de apparaten van deze fabrikant niet alleen over mooie designs, maar zijn ze ook nog gebruiksvriendelijk. Er wordt namelijk altijd ingespeeld op je behoeften. Laat je verwachtingen overtreffen en kies voor een stoomstrijkijzer van het merk Philips.

Review over de Philips Easy Care

Als je op zoek bent naar een stoomgenerator met onbeperkt krachtige stoom, dan raden wij de Philips Easy Care aan. Dit model beschikt over een waterreservoir van 1,4 liter, waardoor je tot wel 3 uren achter elkaar kunt strijken met dit apparaat zonder dat je hem hoeft bij te vullen. Als je al eerder hebt gewerkt met een stoomstrijkijzer, dan weet je dat hoe meer stoom er wordt uitgestoten, hoe sneller je kunt strijken. Met de Easy Care van Philips kun je eenvoudig, snel en beter strijken, want hij genereert krachtige stoom. Dit apparaat heeft ook een vrij hoge druk. Hierdoor wordt de stoomstoot zeer krachtig. Het stoomstrijkijzer heeft een druk tot 5 bar. Door de continue krachtige uitstoot van stoom, dringt het stoom diep in de kleding door, waardoor het strijkproces nog meer wordt versneld. Je kunt bovendien de stoomkracht naar wens instellen.

De stoomgenerator is daarnaast voorzien van een eco-instelling, die ervoor zorgt dat je energie en water bespaart. Wanneer je dit apparaat namelijk in de eco-stand gebruikt, dan bespaar je 20% energieverbruik en 40% waterverbruik. Voor perfecte strijkresultaten op een energie-efficiënte manier, kun je het stoomstrijkijzer het liefst in deze stand gebruiken. Er is nog een handige optie waar je gebruik van kunt maken. Als je kreuken wil verwijderen uit hangende kledingstukken zoals gordijnen, dan kun je gebruik maken van de verticale stoomfunctie. In de Philips Easy Care zitten er permanente antikalktabletten. Deze zorgen ervoor dat de kalkaanslag wordt verminderd, waardoor jouw strijksysteem beter beschermd is. Bij het ontwerpen van dit strijkijzer is er ook gedacht aan het gebruiksgemak. Daarom weegt deze stoomgenerator slechts 1,2 kg. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je snel moe wordt van het strijken, omdat zelfs een kind er gemakkelijk mee kan omgaan.

Philips Easy Care

Voordelen van de Philips Easy Care

Is de Philips Easy Care mogelijkerwijs het perfecte stoomstrijkijzer voor jou? Je kent nu de unieke eigenschappen van dit apparaat, dus je kunt bepalen of deze eigenschappen ideaal zijn voor jouw strijkbehoeften. Voordat je een apparaat koopt, is het ook belangrijk om na te gaan welke voor- en nadelen ermee gepaard gaan. Wij hebben de plus- en inpunten van het Easy Care GC8340 strijkijzer voor je opgezocht. De voordelen zijn:

 • Licht gewicht
  Als je hebt gewerkt met de strijkijzers die vroeger werden gebruikt, dan weet je dat strijken toen geen plezierige klus was. De strijkijzers van vroeger waren namelijk zeer zwaar. Sommige strijkijzers van nu zijn ook zwaar, maar dit is niet het geval bij het Easy Care model. Dit stoomstrijkijzer is namelijk een bijzonder lichtgewicht model, dus je kunt er comfortabel mee strijken.
 • Snel gebruiksklaar
  Wanneer je jezelf hebt beloofd dat je die stapel kleren zou strijken en je gaat eindelijk ermee aan de slag, dan is er niets vervelender dan te moeten wachten totdat het apparaat gebruiksklaar is. Dit probleem behoort tot het verleden, want de stoomgenerator is binnen 2 minuten gebruiksklaar.
 • Energie besparen
  Elke cent telt. Dat weten we allemaal. Daarom is het altijd handig wanneer onze apparaten beschikken over een eco-modus. Deze stand zorgt er namelijk voor dat je energie kunt besparen. Ook op dit Philips apparaat is er een eco-stand die ervoor zorgt dat je niet alleen 20% energie bespaart, maar dat je ook 40% waterverbruik bespaart.
 • Snelheid
  Aangezien we leven in een tijd waarin de meesten van ons niet veel tijd hebben voor huishoudelijke klusjes, is het belangrijk dat onze apparaten ervoor zorgen dat we snel klaar zijn. Dit stoomstrijkijzer stoot veel stoom uit met een hoge druk. Hierdoor kun je er snel en gemakkelijk mee strijken.

Nadelen van de Philips Easy Care

Zoals je weet, heeft elk apparaat voor- en nadelen. We hebben je al verteld over de voordelen die de Philips Easy Care met zich meebrengt, maar we vinden het ook belangrijk dat je op de hoogte bent van de nadelen. Met de informatie over de functionaliteiten, prestaties, voor- en nadelen kun je een compleet beeld vormen over dit apparaat voordat je hem in huis haalt. De nadelen die ermee gepaard gaan zijn:

 • Geen ontkalkingsset
  Als je in een apparaat water zet, dan moet je er rekening mee houden dat er kalkaanslag kan ontstaan. Hoewel dit Philips strijkijzer beschikt over permanente antikalktabletten, kan er nog altijd kalkaanslag ontstaan als je hem regelmatig gebruikt. Je moet het apparaat dus af en toe ontkalken. Deze stoomgenerator wordt echter niet geleverd met een set om hem te ontkalken. De set moet je er dus apparaat bij kopen. Dit kun je mogelijkerwijs als minder prettig ervaren.
 • Geluid
  Dit strijkijzer werkt niet geruisloos. Hoewel velen vinden dat het geluid niet storend is, kun je het geluid dat hij produceert mogelijkerwijs als minpunt ervaren.

Conclusie van deze recensie over de Philips Easy Care

We hebben gezien dat het Philips Easy Care stoomstrijkijzer een apparaat is met een snelle en krachtige werking. Daarnaast beschikt hij over een verticale stand voor het strijken van hangende kleding en een eco-stand die ervoor zorgt dat je bespaart op water- en energieverbruik. Het strijkijzer is bovendien licht en beschikt over een groot waterreservoir, waardoor je er lang ongestoord mee kunt werken. Houd er rekening mee dat hij niet geruisloos werkt en dat je de set om hem te ontkalken apart moet aanschaffen. Ga vandaag al aan de slag met je nieuwe stoomgenerator!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>