Philips FC8723 09 Performer Expert Kopen? Check de Review!

Zoek je naar een energiezuinige stofzuiger? Kies dan voor de Philips FC8723 09 Performer Expert. Deze stofzuiger verbruikt weinig energie, maar heeft een hoog zuigvermogen. Je kunt hem op verschillende vloersoorten gebruiken doordat hij beschikt over de AirflowMax-technologie en gebruik maakt van het TriActiveMax-mondstuk.

Philips brengt innovatieve producten op de markt. Zij hebben als doel om behalve mooie designs ook duurzame artikelen te vervaardigen. Er wordt steeds weer ingespeeld op jouw behoeften, waardoor je verwachtingen worden overtroffen. Philips maakt gebruik van innovatieve, geavanceerde technologieën zodat je gezond kunt blijven leven en van het leven kunt genieten.

Review over de Philips FC8723 09 Performer Expert

Wanneer je kiest voor de Philips FC8723 09 Performer Expert, dan ben je verzekerd van energiezuinige prestaties. Deze stofzuiger is namelijk ontworpen om optimale prestaties te leveren bij energieklasse A. Hij beschikt daarnaast over de AirflowMax-technologie. Deze technologie zorgt voor een maximalisering van de luchtstroom. Hierdoor ontvouwt de stofzak gelijkmatig en levert de machine ook topprestaties wanneer de zak voller wordt. De stofzuiger is bovendien voorzien van een efficiënte motor. Deze is geoptimaliseerd om te zorgen voor een betere luchtstroom bij een lager energieverbruik.

Philips heeft echt aan alles gedacht toen zij de Philips FC8723 09 Performer Expert creëerden. De stofzuiger is namelijk ook voorzien van een 3-in-1 TriActiveMax-mondstuk. Dit mondstuk voert tegelijkertijd drie schoonmaakhandelingen uit, namelijk:

 1. Hij opent het tapijt voorzichtig met de zoolplaat om stof dat diep in het tapijt zit te verwijderen.
 2. Het mondstuk zuigt met de grote opening aan de voorkant grote stukken vuil op.
 3. Hij veegt het stof en vuil met de twee zijborstels dicht langs de muren en het meubilair op.

Enkele andere punten die de Philips FC8723 09 Performer Expert uniek maken zijn:

 • Hij heeft op harde vloeren de hoogste reinigingsklasse, want hij neemt 100% van het stof op.
 • Hij maakt gebruik van de s-bag Ultra Long Performance stofzak. Deze zak is gemaakt van hoogwaardig, meerlaags materiaal dat niet verstopt raakt. Hierdoor garandeert hij een goede zuigkracht en filtratie. Hij gaat ook langer mee dan een alledaagse stofzak.
 • De stofzuiger beschikt over een HEPA13-filter en AirSeal, waardoor ook het fijnste stof wordt opgevangen voordat de lucht wordt uitgeblazen. Er ontstaat hierdoor een schone lucht zonder allergenen en een stofvrije omgeving.
 • Je kunt de optimale zuigkracht instellen voor diverse oppervlakken dankzij het variabele vermogen.

Philips FC872309 Performer Expert

Voordelen van de Philips FC8723 09 Performer Expert

Kiezen voor de Philips FC8723 09 Performer Expert betekent kiezen voor de volgende voordelen:

 • Stil
  Stofzuigen wordt een stuk prettiger met deze stofzuiger doordat hij weinig lawaai maakt.
 • Krachtige motor
  Dankzij de krachtige motor levert de stofzuiger zeer goede zuigprestaties. Je kunt er zelfs hondenhaar mee opzuigen. Hij werkt bovendien perfect op verschillende oppervlakken. Denk bijvoorbeeld aan oppervlakken zoals een stoffen bank, in de auto, enzovoorts.
 • Gebruiksgemak
  Dit apparaat beschikt over een intuïtief design en is daardoor gemakkelijk te gebruiken.
 • Lang snoer
  Hij beschikt over een snoerlengte van 8 meter. Dit zorgt ervoor dat je voldoende bewegingsvrijheid hebt tijdens het stofzuigen.
 • Gewicht
  Je kunt de stofzuiger gemakkelijk met je meenemen doordat hij licht is. Deze stofzuiger weegt namelijk slechts 5 kg.

Nadelen van de Philips FC8723 09 Performer Expert

Elk apparaat heeft zijn sterke en minder sterke eigenschappen. We bekijken nu de nadelen van de Philips FC8723 09 Performer Expert:

 • Geen opbergmogelijkheid voor de hulpstukken
  Deze stofzuiger beschikt niet over een aparte opbergmogelijkheid voor de hulpstukken. Dit kun je als minpunt ervaren als je geen vaste plek in huis hebt voor de hulpstukken.
 • Buis loskrijgen
  De verschillende onderdelen zitten stevig aan elkaar vast. Het kan hierdoor dat je er wat moeite mee hebt om de buis los te krijgen.
 • Borstelhoogte
  Doordat de borstel vrij hoog zit, kan het moeilijk zijn om onder bepaalde meubels te stofzuigen.

Conclusie van de review over de Philips FC8723 09 Performer Expert

Kiezen voor de Philips FC8723 09 Performer Expert betekent kiezen voor verschillende mogelijkheden om optimaal te stofzuigen. De stofzuiger is bovendien zeer hygiënisch dankzij het HEPA13-filter en de AirSeal-functie. Hij is gemakkelijk te gebruiken, beschikt over een lang snoer en een krachtige motor, is relatief licht en maakt weinig lawaai. Hoewel hij geen opbergmogelijkheid heeft voor de hulpstukken, de borstel vrij hoog is en het losmaken van de buis wat stroef kan gaan, vinden wij dat de Philips FC8723 09 Performer Expert zeker het uitproberen waard is!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>