Philips Grind & Brew HD7765 00 Kopen? Bekijk de Review!

Als je dol bent op koffie van gemalen bonen, dan is de Philips Grind & Brew HD7765 00 een must-have in jouw huis. Dit koffiezetapparaat maakt koffie van gemalen bonen, maar kan ook zelf de bonen malen op de gewenste maalstand. Het apparaat beschikt over een handige bedieningsknop waarmee je jouw voorkeuren kunt instellen. Dankzij het dubbel bonenreservoir, kun je met dit koffiezetapparaat eenvoudig afwisselen tussen twee verschillende boonsoorten.

Als je op zoek bent naar een innovatief product dat eenvoudig in gebruik is, dan kies je voor een product van het merk Philips. Dit bedrijf heeft als missie om steeds weer innovatieve producten op de markt te brengen. Daarnaast staat bij dit bedrijf de mens centraal. Dit betekent dat er unieke ontwerpen worden vervaardigd met de nodige gebruiksgemakken. Met Philips producten wordt het leven een stuk gemakkelijker.

Review over de Philips Grind & Brew HD7765 00

Met de Philips Grind & Brew HD7765 00 kun je koffie zetten met de perfecte smaak en aroma. Dit doet het apparaat dankzij een aantal unieke, ingebouwde functies. De belangrijkste eigenschappen en functies van dit apparaat beschrijven we hieronder:

 • Handige bedieningsknop
  De bedieningsknop van dit apparaat gebruik je om de instellingen naar jouw voorkeuren aan te passen. Je kunt onder andere bepalen hoeveel kopjes koffie het apparaat maakt. Met deze knop stel je ook de koffiesterkte en de maling in. Er is ook een boonkeuzeschakelaar waarmee je kunt instellen uit welk boonreservoir je koffie wordt gemaakt.
 • Koffie naar eigen smaak
  Gebruik de maalselectieknop om koffie naar eigen smaak te maken. Je kunt kiezen uit 9 maalopties. Als je de koffie extra fijn maalt, dan wordt je koffie sterk. Laat je de bonen wat grover, dan krijg je een kopje mildere koffie. Er is zelfs een sterkte-instelling om de koffie-intensiteit te bepalen. Je kunt hierbij kiezen voor sterke, normale of zachte koffie. Wanneer de koffie is gezet, is de temperatuur tussen de 80 en 85 ° Een perfecte drinktemperatuur dus!
 • Waterniveau-indicator
  De waterniveau-indicator is een andere handige eigenschap van dit apparaat. Deze indicator laat je in één oogopslag zien wat de stand van zaken is. Lampjes geven het aantal kopjes aan. Je ziet dus meteen hoeveel kopjes je nog kunt zetten.
 • Uitschakelbare maalfunctie
  Als je geen koffiebonen wil malen, dan kun je de maalfunctie uitschakelen en gewoon gemalen koffie in het apparaat zetten. De molen wordt namelijk uitgeschakeld zodat je gemakkelijk voorgemalen koffie in het filter kunt doen.
 • Druppelstop
  Dankzij de druppelstop-optie kun je een kopje koffie uitschenken voordat de koffie helemaal is gezet. Ideaal voor wanneer je haast hebt!
 • LCD-scherm
  De verschillende instellingen kun je gemakkelijk aanpassen op het LCD-display.
 • Instelbare warmhoud-tijd
  Een andere functie die je zelf in handen hebt, is de warmhoud-tijd. Je kunt hier zelf instellen hoe lang het apparaat de koffie heet houdt. Het apparaat geeft je de mogelijkheid om te kiezen of hij automatisch uitgaat na 30 minuten of na 2 uur.

Philips Grind & Brew HD7765 00

Voordelen van de Philips Grind & Brew HD7765 00

Je kent nu de eigenschappen van die dit koffiezetapparaat uniek maken. Wij vinden het ook belangrijk om de voordelen van de Philips Grind & Brew HD7765 00 voor je op een rij te zetten:

 • Geïntegreerde koffiemolen
  Dit apparaat houdt met iedereen rekening. Je kunt namelijk koffie van versgemalen bonen maken dankzij de geïntegreerde koffiemolen. Lust je geen koffie van versgemalen bonen? Dan heb je ook de optie om voorgemalen koffie in het apparaat te zetten en daarvan koffie te maken.
 • Persoonlijke smaak
  Doordat je de koffiesterkte kunt aanpassen naar jouw voorkeuren, geniet je altijd van koffie met een persoonlijke smaak.
 • Goede smaakverdeling
  Je kent het vast wel: je maakt koffie en het eerste kopje smaakt verrukkelijk, maar het laatste kopje niet. Dit is niet het geval bij dit koffiezetapparaat. Er is namelijk een pijpje, in het midden van de koffiekan, dat zorgt voor circulatie in de kan. Hierdoor ontstaat er een goede smaakverdeling.
 • Nadruppelen wordt voorkomen
  Dankzij de druppelstop wordt nadruppelen voorkomen wanneer je de kan onder het apparaat vandaan haalt.

Nadelen van de Philips Grind & Brew HD7765 00

We zijn behalve de voordelen van dit apparaat ook de nadelen voor je nagegaan. Er was echter slechts één punt dat je wellicht als negatief kunt ervaren:

 • Geen timer
  Dit apparaat maakt de koffie voor je aan de hand van de instellingen. Hij heeft echter geen timer zodat je zelf kunt bepalen wanneer de koffie klaarstaat.

Conclusie van deze review over de Philips Grind & Brew HD7765 00

Als je de verschillende unieke eigenschappen, voor- en nadelen van dit apparaat bekijkt, dan kun je een goed geïnformeerde keus maken. Gezien het gebruiksgemak, de vele instellingen en de smaak en aroma van de koffie, vinden wij het feit dat deze koffiemachine geen timer heeft, helemaal geen probleem. De Philips Grind & Brew HD7765 00 is dus zeker een aanrader als je gemakkelijk lekkere koffie wil maken!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>