Philips HD7766 Kopen? Bekijk snel de Review!

Ben je op zoek naar een topkwaliteit, compact koffiezetapparaat? De Philips HD7766 is wat je zoekt. Dit Grind & Brew model is stijlvol en compact. Hij beschikt bovendien over een unieke bedieningsknop zodat je gemakkelijk een heerlijk kopje koffie kunt zetten. De koffiemachine met een ingebouwde koffiemolen is perfect om koffie te maken van filterkoffie of van versgemalen bonen. Hij beschikt over 2 bonenreservoirs. Stel zelf je voorkeuren in en geniet dagelijks van heerlijke koffie.

Philips is een wereldmerk. Deze fabrikant vervaardigt verschillende producttypes, van gloeilampen tot scheerapparaten en van verlichting tot koffiezetapparaten. De kernwaarden van Philips zijn innovatie en gebruiksgemak. Daarom beschikken de Philips producten over topfunctionaliteiten en zijn ze eenvoudig te gebruiken. Kies voor een Philips koffiezetapparaat dat inspeelt op jouw behoeften en laat je verwachtingen keer op keer overtreffen.

Review over de Philips HD7766

Met de Philips HD7766 kun je afwisselen tussen verschillende boonsoorten, dankzij het dubbel bonenreservoir. Je kunt bovendien zelf de sterkte van de koffie bepalen door de maalgrootte aan te passen. Op het verlichte bedieningspaneel is er een draaiknop waarmee je kunt aangeven hoeveel kopjes koffie je wil maken. Je kunt onder andere ook de warmhoudtijd aanpassen en de sterkte van de koffie instellen voor een gepersonaliseerde intensiteit. Het koffiezetapparaat beschikt bovendien over een timer, die je kunt instellen voordat je gaat slapen. De koffiemachine maakt dan op het ingestelde tijdstip koffie voor je, zodat je pot koffie gereed staat wanneer je wakker wordt. Effectief toch?

We beschrijven ook de andere eigenschappen die dit apparaat enig in zijn soort maken:

 • Circulerende koffie
  Dit apparaat beschikt over een aroma twister. Dit slimme mondstuk in de kan zorgt ervoor dat de verse koffie door de kan circuleert. Hierdoor heeft elk kopje koffie een consistente aroma en smaak.
 • Koffiemolen
  De geïntegreerde koffiemolen in dit apparaat zorgt ervoor dat je keer op keer kunt genieten van versgemalen koffie. Om een optimale smaak te creëren, worden de verse koffiebonen net voor het koffiezetten gemalen. De kegelvormige maalmolens zorgen voor de perfecte maalgrootte en de smaak.
 • Variatie
  Wil je optimaal genieten van de grote verscheidenheid aan koffiebonen? Maak dan gebruik van de dubbele houder voor verse bonen. Je kunt dus 2 soorten verse bonen in het apparaat doen om altijd variatie te hebben in je koffie.
 • Boonkeuzeschakelaar
  Je kunt zelf kiezen uit welke houder koffiebonen worden gemalen om koffie te maken. Lust je koffie die is gemaakt van een combinatie van de boonsoorten? Dat is ook mogelijk. Je kunt ervoor kiezen dat de boonsoorten worden gemengd om koffie met een unieke smaak te maken. Je hebt per keer dus keuze uit drie soorten koffiesmaken.

Philips HD7766

Voordelen van de Philips HD7766

Behalve de bovengenoemde functies, beschikt de Philips HD7766 over nog meer aantrekkelijke eigenschappen. Het apparaat beschikt onder meer over een uitschakelbare maalfunctie voor wanneer je gemalen koffie wil gebruiken, een druppelstop zodat je ook koffie kunt zetten voordat de koffie volledig is gezet en een zwenkfilterhouder om de houder eenvoudig met koffie te vullen.

De voordelen die dit apparaat met zich meebrengt zijn:

 • Koffie van versgemalen bonen
  Sommige koffieliefhebbers vinden dat je pas echt koffie drinkt, wanneer deze is gemaakt van versgemalen bonen. Dit filterapparaat beschikt over een geïntegreerde koffiemolen zodat je koffie kunt maken van versgemalen bonen.
 • 3 koffiesmaken
  Voor een optimale variëteit aan koffiesmaken, kun je gebruik maken van het dubbele bonenreservoir van de HD7766 koffiemachine. Je hebt keuze uit één van de twee boonsoorten in het reservoir of een combinatie van de twee.
 • Instelbare sterkte
  Doordat je zelf de sterkte van de koffie kunt instellen, geniet je keer op keer van koffie naar eigen smaak. Wellicht lust je ’s morgens sterke koffie, na het werk normale koffie en voordat je gaat slapen milde koffie; je stelt zelf in wat voor koffie er gemaakt wordt.
 • Wakker worden met de geur van verse koffie
  Het hoeft geen Moederdag, Vaderdag of Valentijnsdag te zijn om wakker te worden met de geur van verse koffie. Je hoeft je partner nu ook niet meer te vragen om koffie te maken voordat je wakker bent. Door gebruik te maken van de timer, kun je zelf instellen wanneer het apparaat zelf koffie voor je moet maken. Je wordt dus dagelijks wakker met de geur van verse koffie.
 • Druppelstop
  De koffiemachine beschikt over een handige druppelstop. Deze zorgt ervoor dat nadruppelen wordt voorkomen wanneer je de kan weghaalt van onder het apparaat.

Nadelen van de Philips HD7766

Wat zijn dan de nadelen die gepaard gaan met de Philips HD7766? We zijn niet veel punten tegengekomen. De minpuntjes van dit apparaat zijn:

 • Duur van de druppelstop
  Als je vaker koffie wil drinken voordat het koffiezetproces helemaal is afgerond, dan kan de duur van de druppelstop tegenvallen. Wanneer het koffiezetproces nog niet is afgerond en je haalt de kan weg van onder het apparaat, dan werkt de druppelstop slechts voor 20 seconden.
 • Waterreservoir niet uitneembaar
  Dit koffiezetapparaat beschikt over een ingebouwd waterreservoir. Je kunt hem dus niet uitnemen om hem bij te vullen. Dit kun je als minpunt ervaren.

Conclusie van de review over de Philips HD7766

We hebben gezien dat de Philips Grind & Brew HD7766 koffiemachine beschikt over veel handige functies die ervoor zorgen dat je dagelijks kunt genieten van koffie naar eigen smaak. Hij heeft onder ander een compact formaat waardoor hij gemakkelijk past op je keukenblad. Je kunt er tevens koffie van versgemalen koffiebonen mee maken en kunt kiezen uit drie smaken, dankzij het dubbele bonenreservoir.

Geen trek in koffie van versgemalen bonen? Dan kun je er ook eenvoudig filterkoffie mee maken. Doordat de koffie in de kan circuleert, heeft elk kopje koffie een consistente en optimale smaak en aroma. De conische koffiemolen zorgt er bovendien voor dat de bonen gelijkmatig gemalen worden en ze niet heet worden. Hierdoor voorkom je een bittere smaak. Houd er rekening mee dat als je koffie wil drinken voordat het koffiezetproces is afgerond, de druppelstop slechts 20 seconden werkt en dat je het waterreservoir niet kunt uitnemen en maak vandaag nog heerlijke koffie naar eigen smaak met de Philips HD7766.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>