Philips Lumea epilator Kopen? Lees de Review!

Ben je op zoek naar een epilator waarmee je verschillende delen van je lichaam kunt ontharen? Kies dan voor de Philips Lumea epilator. Het Prestige BRI956/00 model beschikt namelijk over diverse opzetstukken die ervoor zorgen dat je hem op je hele lichaam kunt gebruiken. Voor het epileren van je gezicht is er een opzetstuk met een klein format en een extra filter. Er zijn echter ook speciale opzetstukken voor je oksels, bikini en overige lichaamsdelen zoals je armen en benen. Overal is netjes onthaard met de Lumea epilator in huis.

Philips vervaardigt producten voor verschillende sectoren. Je kunt bij hen ook terecht voor producten op het gebied van ontharing. Lumea van Philips staat voor wekenlang genieten van een zijdezachte huid zonder ingegroeide haartjes of stoppeltjes. Wanneer je gebruik maakt van de Lumea producten, dan ben je verzekerd van een veilige, pijnloze en gemakkelijke behandeling. Daarnaast vergen deze producten weinig onderhoud. Je hebt er namelijk jarenlang plezier van en hoeft tevens geen vervangingsonderdelen te kopen. De Lumea IPL lampen van Philips gaan meer dan 200.000 flitsen mee! Zie er goed verzorgd uit door gebruik te maken van de Philips Lumea epilator!

Review over de Philips Lumea

De Philips Lumea epilator onderscheidt zich van andere soortgelijke producten, omdat hij wordt geleverd met gebogen opzetstukken. Deze zorgen ervoor dat je elk lichaamsdeel gemakkelijk en pijnloos kunt ontharen. Het apparaat staat ook bekend om de superieure resultaten. Na een IPL ontharingsbehandeling te hebben ondergaan met dit Lumea apparaat, geniet je tot 2 maanden van een zijdezachte huid. Na slechts 3 behandelingen met de epilator, groeit er op de onthaarde plekken tot 92% minder haar. Dit komt doordat de Lumea Prestige zachte lichtpulsen bij de haarwortel achterlaat. Hierdoor wordt voorkomen dat het haar snel terug groeit. Om er zeker van te zijn dat de resultaten optimaal blijven, kun je elke 4 tot 8 weken de onthaarde locaties bijwerken. Een andere aantrekkelijke eigenschap van het apparaat is dat hij gemakkelijk en veilig is te gebruiken. Je kunt zelfs de juiste instelling voor je huidskleur kiezen met de SmartSkin sensor.

Voor de complete behandeling van je lichaam, heb je met de Philips Lumea slechts 15 minuten nodig. Het verwijderen van de haren is bovendien zeer effectief en ook nog pijnloos. Voor het beste resultaat, worden 4 stappen aanbevolen. Je scheert, epileert of waxt vόόr de behandeling het gewenste deel van het lichaam. Vervolgens selecteer je op basis van je huidskleur de juiste instelling. Hierna zet je het behandelingsvenster op je huid, rekening houdende met een hoek van 90 graden. Je wacht nu tot het lampje “Klaar om te flitsen” brandt en drukt vervolgens op de flitsknop. Ten slotte laat je de epilator langzaam over het te behandelen gebied glijden terwijl je ermee flitst. Tijdens dit proces houd je er rekening mee dat je niet twee keer over dezelfde plek flitst. Maak gebruik van de specialistische hulpstukken voor je gezicht, oksels, bikinilijn en overige lichaamsdelen en geniet van een optimaal resultaat.

Philips Lumea

Voordelen van de Philips Lumea

Ben je nog niet helemaal zeker of de Philips Lumea epilator het perfecte apparaat voor je is? Dan kun je ook nagaan welke voor- en nadelen hij met zich meebrengt. Wij vinden het sowieso belangrijk dat je op de hoogte bent van zowel de voor- als nadelen, zodat je een goed geïnformeerde keus kunt maken. De voordelen van deze epilator zijn:

 • Voor het hele lichaam
  Je kunt deze epilator gebruiken om overal van je lichaam te ontharen. Hij komt namelijk met verschillende opzetstukken, die ervoor zorgen dat je hem kunt gebruiken op je gezicht, bikinilijn, oksels en overige delen van je lichaam.
 • Gaat lang mee
  Als je een apparaat aanschaft, dan wil je uiteraard niet dat hij binnen een paar maanden stuk gaat of gewoon niet meer wil werken. Om zich van andere apparaten te onderscheiden, beschikt deze epilator over meer dan 100.000 lichtflitsen. Hierdoor gaat hij lang mee.
 • Voor zowel kleine als grote oppervlakken
  Ons lichaam is zeer divers. Daarom kan het moeilijk zijn om met 1 apparaat alle delen van het lichaam van ongewenste haartjes te ontdoen. Als je gebruik maakt van de Lumea Prestige BRI956/00, dan kun je zowel de kleine als grote oppervlakken van je lichaam ontharen. Hij beschikt namelijk over 3 extra filters en een lichtvenster van 2 cm2 en 3 cm2. Deze zorgen ervoor dat je gemakkelijk de kleine oppervlakken kunt ontharen. Voor het sneller ontharen van de grotere oppervlakken, maak je gebruik van het 4,1 cm2
 • Soepel doorgaan
  Een andere aantrekkelijke eigenschap van dit apparaat is dat je hem tijdens het ontharen niet van je huid hoeft af te halen. Dit komt doordat hij beschikt over een glide functie. Deze functie zorgt ervoor dat de epilator soepel over je huid glijdt waardoor je ook nog sneller klaar bent.

Nadelen van de Philips Lumea

Ben je ook benieuwd naar de nadelen die de Philips Lumea met zich meebrengt? We hebben ook de nadelen voor je opgesomd om je een compleet beeld over deze epilator te geven:

 • Niet geschikt voor de zeer donkere huid
  Dit apparaat beschikt over een SmartSkin sensor die je huid scant. Echter, hij is niet geoptimaliseerd voor het scannen van de zeer donkere huid. Als je dus een zwarte of extreem donkerbruine huid hebt, kun je dit punt als negatief ervaren.
 • De prijs
  De prijs van deze epilator kun je als minpunt ervaren als je slechts een klein budget hebt. Echter, dit apparaat is zeer handig en effectief waardoor hij de prijs zeker waard is.

Conclusie van de review over de Philips Lumea

Wat vind je ervan? Is de Philips Lumea de volgende epilator die je in huis haalt? Wij raden je aan om die stap zeker te maken, omdat dit apparaat zeer effectief is als je geen zwarte huidskleur hebt. Hij gaat daarnaast lang mee en kan gebruikt worden om je hele lichaam van ongewenste haartjes te ontdoen. Hij komt met verschillende opzetstukken, zodat je elk oppervlak optimaal kunt ontharen. Voor de kleine of juist grote oppervlakken zijn er aparte lichtvensters zodat je keer op keer geniet van een effectieve ontharingsbeurt.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>