Philips Oneblade Kopen? Check snel onze Review!

Ben je op zoek naar een handig scheerapparaat waarmee je gemakkelijk je baard kunt afscheren, netjes kunt trimmen en ook kunt stylen? Kies dan voor de Philips Oneblade. Je kunt er namelijk je baard helemaal mee afscheren, maar je kunt je baard er ook mee trimmen. De Oneblade is compact en geschikt voor dagelijks gebruik. Maak gebruik van de meegeleverde opzetkammen om de gewenste stijl te creëren. Doordat de scheerkop van dit apparaat bovendien zo compact is, is hij ook perfect om je contouren bij te werken. De verborgen mesjes zijn tevens zeer scherp om alle haartjes aan te pakken, maar doordat ze verborgen zijn, kun je jezelf niet eraan snijden.

Philips wil je leven verbeteren met zijn zinvolle innovaties. Daarom brengt Philips zowel gezondheidszorgproducten als modeartikelen en verlichting op de markt. Het bedrijf bestaat al geruime tijd en werkt er keer op keer aan om de kwaliteit te verbeteren. Er ontstaan hierdoor producten van topkwaliteit en met innovatieve technologieën die bijdragen aan het gebruiksgemak en die de prestaties optimaliseren. Philips speelt in op de behoeften van de gebruikers waardoor de verwachtingen keer op keer worden overtroffen. Heb je nog geen Philips product in huis? Ervaar dan het gemak en kies voor een Philips scheerapparaat.

Review over de Philips Oneblade

De Philips Oneblade is geen alledaags scheerapparaat, maar een nieuwe manier om elke haarlengte te scheren, stylen en trimmen. De Oneblade is verkrijgbaar in verschillende modellen. Het verschil ligt in het aantal meegeleverde trimkammen, de gebruiksduur, de oplaadtijd en de eventueel meegeleverde accessoires. Echter, elk model zorgt voor dezelfde optimale scheerresultaten.

Wil je alleen je baard trimmen, dan kun je deze tot een precieze lengte trimmen. De verschillende stoppelkammen zorgen voor een lengte van 1, 2, 3, 5, 9 of 10 mm. Als je al de gewenste haarlengte hebt, dan kun je de shaver gebruiken om de haren te stylen. Je creëert namelijk de perfecte contouren dankzij het dubbelzijdig mes. De shaver geeft je bovendien de optie om in elke richting te scheren en tegelijkertijd goed te kunnen zien wat je doet. Hierdoor realiseer je de gewenste stijl binnen een korte tijd.

Ook het gewoon afscheren van je haren gaat gemakkelijk met de Oneblade. Dit scheerapparaat komt namelijk niet te dichtbij om je huid, ook op gevoelige plekken, te beschermen. Indien gewenst biedt de shaver je de optie om tegen de haargroei te scheren. Door het mesje plat op je gezicht te houden, scheer je haar van elke lengte comfortabel af.

De andere aantrekkelijke eigenschappen van de OneBlade beschrijven we hieronder in het kort:

 • De flexibele en draaibare kammen zorgen voor de perfecte stoppelbaard.
 • Het scheermesje volgt de contouren van je gezicht om ervoor te zorgen dat je alle delen van je gezicht comfortabel en effectief kunt trimmen en scheren.
 • De duurzame batterij zorgt ervoor dat je na het opladen gedurende lange tijd draadloos kunt scheren.
 • De Oneblade is waterbestendig. Je kunt hem dus gemakkelijk reinigen door hem onder de kraan af te spoelen. Je kunt er bovendien zowel nat, onder de douche of met scheerschuim, als droog mee scheren.

Philips Oneblade

Voordelen van de Philips Oneblade

We begrijpen dat je op de hoogte wil zijn van de functionaliteiten, voor- en nadelen voordat je een apparaat aanschaft. Daarom zijn we ook voor je nagegaan welke plus- en minpunten gepaard gaan met het gebruik van de Philips Oneblade. De voordelen zijn:

 • Scheerirritatie voorkomen
  Doordat de Oneblade niet rechtstreeks op de huid scheert, wordt je huid beschermd. Je belast je huid dus amper waardoor de kans op scheerirritatie wordt verkleind.
 • Contouren volgen
  Een ander voordeel van dit scheerapparaat is dat hij beschikt over een flexibele kop. Deze kop volgt de contouren van je gezicht goed, wat zorgt voor optimale scheerprestaties en een verlaagde kans op huidirritatie.
 • Nat en droog
  Velen van ons vinden het prettiger om nat te scheren. Philips is zich hiervan bewust en heeft daarom de Oneblade waterbestendig gemaakt. Je kunt het apparaat dus ook gebruiken als je het liefst met scheerschuim of -gel scheert. Zelfs onder de douche scheren is mogelijk!
 • Lang gebruiken
  Wanneer je de batterij van dit apparaat volledig hebt opgeladen, dan kun je er lang mee scheren. De exacte batterijduur hangt af van het gekozen model van de Oneblade, maar je kunt er minimaal 45 minuten draadloos gebruik van maken nadat hij volledig is opgeladen.
 • Handige trimkammen
  De trimkammen van dit scheerapparaat zijn zeer handig. Door de gewenste lengte in te stellen, trimmen de kammetjes de haartjes op de perfecte lengte. Wil je de perfecte stoppelbaard of juist een langer baardje? Stel dan de kammen in en kijk naar de prachtige resultaten.

Nadelen van de Philips Oneblade

Behalve de voordelen, heeft elk apparaat ook nadelen. Voordat je besluit om een scheerapparaat in huis te halen, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van zowel de plus- als minpunten. We zijn daarom ook voor je nagegaan welke minpunten gepaard gaan met het gebruik van de Philips Oneblade. De punten die je als minder prettig kunt ervaren zijn:

 • Niet volledig glad
  Doordat de Oneblad niet helemaal op de huid scheert, ontstaat er geen helemaal glad scheerresultaat. Er zullen altijd wel stoppeltjes van ongeveer 1 mm overblijven.
 • Mesjes vervangen
  Om te blijven genieten van een goed scheerresultaat, is het belangrijk om de mesjes van het scheerapparaat om de 4 maanden te vervangen. Deze duur is gebaseerd op 2 volledige scheerbeurten per week.

Conclusie van deze review over de Philips Oneblade

Aan de hand van de functionaliteiten, voor- en nadelen kun je bepalen of de Philips Oneblade perfect is voor jou. Wij vinden dat deze shaver een aanrader is omdat je hem zowel nat als droog kunt gebruiken en je er lang mee kunt scheren nadat hij volledig is opgeladen. Dit scheerapparaat zorgt er ook voor dat huidirritatie wordt voorkomen doordat hij niet te dicht bij de huid scheert. Hoewel deze bescherming ervoor zorgt dat er geen helemaal glad scheerresultaat ontstaat, zijn de overgebleven stoppeltjes niet storend op je gezicht. Kies voor de gewenste scheerlengte en style, trim of scheer je haren effectief af met dit handig scheerapparaat!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>