Philips QG3371 16 Kopen? Bekijk vandaag deze Review!

Ben je op zoek naar een veelzijdige baardtrimmer? Dan is de Philips QG3371 16 wellicht de beste baardtrimmer voor jou. Dit apparaat wordt geleverd met 7 accessoires zodat je jezelf helemaal kunt verzorgen. Je kunt de metalen trimmer voor optimaal gebruiksgemak zonder snoer gebruiken. Daarnaast bepaal je zelf op welke lengte je jouw baard wil trimmen. Je kunt namelijk de opzetkam instellen op 18 lengtestanden tussen de 1 en 18 mm. Ook lijnen en details kun je nauwkeurig stylen met de precisietrimmer. De trimmer geeft je tevens de mogelijkheid om je neusharen op een comfortabele manier bij te werken.

Philips ontwerpt innovatieve producten die je leven aangenamer maken en vergemakkelijken. Deze fabrikant is op verschillende gebieden marktleider. Denk bijvoorbeeld aan producten voor de gezongheidszorg en om je levensstijl te verbeteren. Zelfs voor de cardiologische zorg fabriceert Philips duurzame producten. De kernwaarden van dit bedrijf zijn innovatie en gebruiksgemak. Daarom doen ze er bij Philips alles aan om steeds met aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke en bovenal hoogwaardige producten op de markt te komen. Inmiddels heeft deze fabrikant veel ervaring opgedaan op het gebied van hoogwaardige en innovatieve producten. Geniet daarom net zoals vele anderen van het leven en kies voor gebruiksvriendelijke en innovatieve producten van Philips!

Review over de Philips QG3371 16

De Philips QG3371 16 is een alles-in-één tondeuse voor je baard en overig haar. Hij beschikt uit 8 elementen voor veelzijdigheid. Er zijn namelijk 5 hulpstukken en 3 kammen. Als je jouw gezichts- en halsharen of je bakkebaard helemaal wil afmaken, dan gebruik je de metalen tondeuse zonder de meegeleverde trimkam. Je zorgt hierdoor voor nette, scherpe lijnen. Dit kun je uiteraard doen voordat je de overige ongewenste haren hebt verwijderd, maar je kunt het ook vooraf doen. De volgorde hangt helemaal van jouw voorkeuren af. Voor het trimmen van je baard heb je keuze uit 18 instelbare lengten. Wil je een nette, maar toch relatief lange baard? Dan kies je voor de 18 mm kam. Vind je juist een stoppelbaard mooi? Dan geeft dit apparaat je de mogelijkheid om de haren op een lengte van 1 mm te trimmen.

Als je je wenkbrauwen netjes wil bijwerken en ze op een gelijke lengte wil trimmen, dan kun je de Philips QG3371 16 ook gebruiken. Hij is zelfs perfect om ongewenst neus- en oorhaar op een aangename wijze te verwijderen. De zelfslijpende mesjes zijn voor een aangename trimbeurt huidvriendelijk en hoogwaardig. Deze mesjes zijn gemaakt van fijn verchroomd staal om je te verzekeren van langdurige prestaties. Hun mesuiteinden zijn tevens afgerond om je huid optimaal te beschermen. Als je gebruik maakt van een draadloos apparaat, dan is het natuurlijk belangrijk om na te gaan hoe lang je er gebruik van kunt maken. Nadat je deze baardtrimmer volledig hebt opgeladen, kun je hem maar liefst 50 minuten draadloos gebruiken. Je hoeft hem overigens slechts 1 uur op te laden. Er is ook een snelle oplaadfunctie van 5 minuten zodat je genoeg kracht hebt in het apparaat voor 1 trimbeurt.

Philips QG3371 16

Voordelen van de Philips QG3371 16

Voordat je de Philips QG3371 16 aanschaft, is het belangrijk om na te gaan wat zijn sterke punten en tekortkomingen zijn. De pluspunten van dit apparaat zijn:

 • Hij wordt geleverd met meerdere hulpstukken en kammen
  Doordat dit apparaat wordt geleverd met meerdere hulpstukken en kammen kun je alle ongewenste haren op je lichaam verwijderen of gewoon trimmen.
 • Je krijgt een baardtrimmer met opzetkam in verschillende lengtestanden
  Een aantrekkelijke eigenschap van deze multigroom is dat je er een baardtrimmer bij krijgt met een instelbare opzetkam. Doordat de lengtes instelbaar zijn, kun je indien gewenst, een kleine, mooie stoppelbaard creëren of juist een lange, maar toch nette baard. Er zijn 18 lengtestanden tussen de 1 en 18 mm.
 • Met deze trimmer kun je zowel je snor, baard, kapsel als oor- en neushaar bijwerken
  Dit apparaat bespaart je op de lange termijn geld, doordat je zelf alle ongewenste haren op en rondom je gezicht kunt trimmen of wegscheren. Je hoeft dus de kapper niet meer te bezoeken. De multigroom is namelijk geschikt om je snor en baard te trimmen, kapsel bij te werken en je kunt er zelfs je oor- en neushaar mee trimmen.
 • Je kunt er lang draadloos mee scheren
  Dit apparaat hoef je slechts een uur op te laden waarna je er 50 minuten lang draadloos gebruik van kunt maken. Je hebt dus genoeg tijd om alle ongewenste haren op en rondom je gezicht te scheren of te trimmen.
 • Hij is voorzien van een snellaadoptie
  Als je naar een belangrijke bespreking moet gaan en je ontdekt dat je bent vergeten om de scheermachine op te laden, maar je moet nog scheren, dan zorgt de snellaadoptie voor de perfecte oplossing. Je kunt het scheerapparaat gewoon voor 5 minuten opladen, waarna je er gedurende 1 scheerbeurt draadloos gebruik van kunt maken.

Nadelen van de Philips QG3371 16

Als je op de hoogte bent van de eigenschappen en voordelen van een apparaat, dan beschik je nog niet over alle informatie. Om een compleet beeld te hebben, is het belangrijk om ook te weten wat zijn tekortkomingen zijn. De mogelijke nadelen die de Philips QG3371 16 met zich meebrengt zijn:

 • Je kunt hem wel onder de kraan afspoelen maar kunt er niet onder de douche mee scheren
  Als je iemand bent die graag onder de douche scheert, dan kun je het feit dat je dit scheerapparaat niet onder de douche kunt gebruiken als minpunt ervaren.
 • Hij wordt niet met een houder geleverd
  Deze multigroom wordt geleverd met verschillende handige accessoires. Echter, je krijgt er geen houder bij waarin je alle accessoires netjes kunt opbergen. Dit kun je als minpunt ervaren als je geen vaste plek hebt voor de scheermachine en zijn accessoires.

Conclusie van de review over de Philips QG3371 16

We hebben je voorzien van de belangrijkste informatie over de Philips QG3371 16. Je bent na het lezen van de review achter de innovatieve eigenschappen gekomen, de voordelen die hij met zich meebrengt en ook zijn tekortkomingen. Aan de hand van deze informatie kun je zelf bepalen of hij je geld waard is. Doordat hij veel voordelen met zich meebrengt en hij multifunctioneel is, vinden wij hem een aanrader!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>