Een Philips Senseo Latte Duo HD7857 50 Kopen? Bekijk de Review!

Twee koppen koffie tegelijkertijd maken? Dat kan wanneer je kiest voor de Philips Senseo Latte Duo HD7857 50. Met dit koffiezetapparaat heb je een onbeperkte keus uit koffievarianten. Lust je ‘s morgens cappuccino en ‘s avonds sterke koffie? Of misschien vind je latte macchiato of milde koffie juist lekker. Van alles is mogelijk met dit koffiezetapparaat. Je kunt er zelfs opgeschuimde melk mee maken voor je kinderen.

Philips begrijpt dat iedere koffiedrinker andere voorkeuren heeft en dat deze voorkeuren ook van het moment afhangen. Daarom maak je met de koffiezetapparaten van Philips koffie en koffievarianten precies zoals jij lekker vindt. Gebruiksgemak is ook een belangrijke focus van Philips. Daarom zijn de koffiezetapparaten van Philips voorzien van de nodige gemakken. Je kunt er gemakkelijk op elk moment van de dag heerlijke koffie mee maken.

Philips Senseo Latte Duo HD7857 50 review

Vraag je je af wat de Philips Senseo Latte Duo HD7857 50 zo speciaal maakt? Met dit koffiezetapparaat zet je gemakkelijk 2 kopjes cappuccino in één keer. Met één druk op de knop kun je daarnaast verschillende soorten koffie met melk maken. Bovendien beschikt dit apparaat over een geïntegreerde melkopschuimer en een Easy-Clean-functie. Je kunt ook zelf de gewenste sterkte instellen dankzij de slimme, intuïtieve bediening.

 • 2 koppen tegelijkertijd
  Dit koffiezetapparaat beschikt over de Latte Duo-functie. Deze functie zorgt ervoor dat je met één druk op de knop tegelijkertijd 2 koppen van je lievelingskoffievariant kunt zetten. Je geniet vervolgens samen met je partner of een vriend- of vriendin van een kop heerlijke, warme koffie.
 • Verschillende soorten koffie met melk
  Met deze koffiemachine geniet je binnen een mum van tijd van een heerlijk kopje cappuccino, café latte of latte macchiato. Deze dranken zijn een combinatie van koffie en verse melk. Bovendien beschikt elk kopje over een heerlijk romig schuimlaagje. De koffie doet je denken aan de koffie die een barista gewoonlijk voor je zet.
 • Geïntegreerde melkopschuimer
  Dankzij de geïntegreerde melkopschuimer geniet je steeds weer van heerlijk, heet melkschuim. De melkopschuimer haalt de melk rechtstreeks uit een pak melk of bijvoorbeeld een melkkan. Je plaatst de melkslang eenvoudig in het pak met melk en kiest de gewenste drank. Binnen korte tijd wordt je drank met melk op de perfecte temperatuur geserveerd.
 • Easy-Clean-functie
  Reinig het koffiezetapparaat na gebruik optimaal dankzij de Easy-Clean-functie. De onderdelen die in contact komen met melk maak je met de One-Touch-reinigingsroutine schoon. De melktuit en de overige onderdelen kun je op de hand of in de vaatwasmachine wassen. Bovendien geeft het apparaat aan wanneer hij ontkalkt moet worden.
 • Sterkte instellen
  Je kunt zelf de smaakintensiteit op het koffiezetapparaat instellen. Milde of juist sterke koffie? Jij bepaalt!
 • Intuïtieve bediening
  Het apparaat is ontworpen zodat hij gemakkelijk is te bedienen. De LED-lampjes geven de functies van het apparaat aan zodat het koffiezetten leuk en eenvoudig is.

Philips Senseo Latte Duo HD785750

De voordelen van de Philips Senseo Latte Duo HD7857 50

Enkele voordelen die de Philips Senseo Latte Duo HD7857 50 met zich meebrengt zijn:

 • Makkelijke bediening
  Dankzij het intuïtief display met LED-lampjes kun je dit apparaat gemakkelijk bedienen.
 • Snelle werking
  Dit apparaat is ideaal voor wanneer je lekkere koffie lust maar niet veel tijd hebt. De melk en het water worden namelijk snel opgewarmd zodat er snel een kop koffie gezet kan worden.
 • Gemakkelijk te reinigen
  Dankzij de ingebouwde reinigingsopties van de koffiemachine en de onderdelen die in de vaatwasmachine kunnen, is hij gemakkelijk te reinigen.
 • Prijs-/kwaliteitverhouding
  Ook als je slechts een klein budget hebt, kun je genieten van heerlijke koffie en koffiespecialiteiten. De Philips Senseo Latte Duo HD7857 50 heeft namelijk een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding.

Nadelen van de Philips Senseo Latte Duo HD7857 50

Je vraagt je nu waarschijnlijk af wat de minpunten van de Philips Senseo Latte Duo HD7857 50 zijn. Lees snel verder:

 • Geen eigen melkreservoir
  Als je er moeite mee hebt om de melkslang van de koffiemachine rechtstreeks in je melkkan te zetten, dan kun je het als minpunt ervaren dat het apparaat geen eigen melkreservoir heeft.
 • Grootte van het waterreservoir
  Wil je meerdere kopjes koffie of koffiespecialiteiten maken? Dan kun je de grootte van het waterreservoir als minpunt beschouwen. Als je slechts 1 of 2 kopjes maakt is dit echter helemaal geen probleem.

Conclusie van deze recensie over de Philips Senseo Latte Duo HD7857 50

Aan de hand van de bovenstaande informatie kun je zelf nagaan of de Philips Senseo Latte Duo HD7857 50 de perfecte koffiemachine voor jou is. Wij vinden hem een prima product, omdat hij gemakkelijk te bedienen is, snel werkt, je hem eenvoudig kunt reinigen en hij een goede prijs-/kwaliteitverhouding heeft. Dat hij geen eigen melkreservoir heeft kun je ook als positief ervaren, omdat je de melkslang rechtstreeks in je melkkan kunt zetten. Daarnaast is de grootte van het waterreservoir ook helemaal in orde als je 1 of 2 kopjes koffie per keer zet. Haal de Philips Senseo Latte Duo HD7857 50 vandaag nog in huis!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>