Philips Senseo Sarista HD8010/10 Kopen? Lees onze Review!

Ben je dol op koffie van verse bonen? Maak je koffie dan zelf met de Philips Senseo Sarista HD8010/10. Dit apparaat maakt gebruik van hersluitbare en vervangbare bakjes met koffiebonen. Deze bakjes, ook wel bean-funnels genoemd, kun je eenvoudig per kopje koffie verwisselen. Je kunt kiezen uit zes bonensmaken. Zet met een druk op de knop één of twee kopjes verse koffie. Een volle kan koffie zetten is ook mogelijk!

Philips brengt innovatieve apparaten op de markt. Dit bedrijf is marktleider op verschillende gebieden. Bij Philips staan innovatie, duurzaamheid en de mens centraal. Dit is terug te zien aan de functionaliteit en kwaliteit van de producten die zij ontwerpen. Deze artikelen hebben altijd weer een mooi design en een duurzaam ontwerp. Het bedrijf speelt namelijk in op je behoeften zodat je optimaal van het leven kunt genieten.

Philips Senseo Sarista HD8010/10: de review

De Philips Senseo Sarista HD8010/10 is een koffiezetapparaat waarmee je snel één of twee kopjes koffie kunt maken. Krijg je visite en wil je hen ook koffie aanbieden? Dan kun je met dit apparaat ook een hele kan koffie maken. De koffie in dit apparaat wordt gemaakt van verse koffiebonen in unieke bean-funnels. Deze koffiebonen zijn van topkwaliteit zodat je optimaal kunt genieten van versheid en een heerlijke koffiearoma. Als je koffie maakt van de bonen uit een van de bean-funnels en je partner lust een andere smaak, dan kun je het door jou gebruikte bakje gemakkelijk weer sluiten. De bonen behouden hierdoor hun versheid en jullie hebben bovendien de vrijheid om per kopje de smaak aan te passen.

Dit koffiezetapparaat beschikt tevens over een uniek zetsysteem. Het systeem zorgt voor een optimale druk wanneer de koffie wordt gemaakt. Hierdoor komen de smaak en aroma van de koffie optimaal tot uiting. Je kopje koffie wordt bovendien voorzien van een heerlijke crèmelaag. Om de puurheid van elk kopje koffie te garanderen, maken de topkwaliteit maalschijven van dit apparaat zichzelf na elke maalcyclus schoon. De lekkerste kopjes koffie zet je nu zelf thuis!

Philips Senseo Sarista HD8010-10

Philips Senseo Sarista HD8010/10: de voordelen

Drink je graag koffie gemaakt van verse koffiebonen? Dan is de Philips Senseo Sarista HD8010/10 de beste keus voor jou. Dit apparaat brengt de volgende voordelen met zich mee:

 • Veel keuzemogelijkheden
  Doordat je uit zes smaken koffiebonen kunt kiezen, kun je zelf nagaan welke jouw favoriete smaak is. De koffiebonen zijn er in de smaken Rich Reveal, Bold Burst, Bright Zing, Free from Caffeine, Mellow Flow en Pure Explosion. De Bright Zing is een verfijnde koffie met een lichte zoete smaak. De Pure Explosion daarentegen is een sterke koffie met een nootachtige smaak. Kies je favoriete variant uit!
 • Verse koffie
  Doordat dit apparaat koffie maakt van koffiebonen, kun je dagelijks genieten van een kopje verse koffie.
 • Gebruiksgemak
  De koffiemachine is eenvoudig te gebruiken. Je maakt er gemakkelijk één of twee kopjes koffie mee. Je kunt er zelfs een hele kan mee maken!
 • Snelle werking
  Dit apparaat doet wat het moet doen en zet binnen enkele minuten een heerlijk kopje koffie.

Philips Senseo Sarista HD8010/10: de nadelen

Elk apparaat heeft voor- en nadelen. Het is daarom belangrijk om ook na te gaan wat de tekortkomingen van de Philips Senseo Sarista HD8010/10 zijn. De punten die je wellicht als minder prettig kunt ervaren zijn:

 • Kleine lekbak
  Dit apparaat heeft een relatief kleine lekbak. Bij veelvoudig gebruik zal je hem regelmatig moeten legen. Dit kun je als minpunt ervaren.
 • Klein waterreservoir
  Het waterreservoir van de koffiemachine is ook relatief klein. Als je hem veel gebruikt, kan het steeds bijvullen van het waterreservoir als minder prettig worden ervaren.
 • Geluid
  Deze koffiemachine is niet super stil. Als je vroeg ’s morgens, wanneer iedereen nog slaapt, een kopje koffie wil maken, dan kan het geluidsniveau als negatief worden ervaren.

Philips Senseo Sarista HD8010/10: onze conclusie van de review

Als je dol bent op koffie gemaakt van koffiebonen, dan is dit apparaat perfect voor jou. Hij maakt snel en gemakkelijk een lekker kopje koffie. Je hebt bovendien keuze uit verschillende smaken en kunt de bakjes met bonen hersluiten om de bonen vers te houden. Wij raden de Philips Senseo Sarista HD8010/10 aan als je hem niet veelvuldig zal gebruiken en adviseren je om hem niet te gebruiken wanneer iedereen in huis nog slaapt.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>