Philips Shaver 7000 Kopen? Bekijk onze Review!

Heb je een gevoelige huid, maar wil je toch scheren? Dan is de Philips Shaver 7000 het scheerapparaat voor jou. Dit apparaat zorgt ervoor dat je huid zo min mogelijk wordt belast. Hierdoor heb je altijd een prettige scheerervaring. De flexibele scheerkop volgt namelijk de vormen van je gezicht en glijdt dankzij de coating gemakkelijk over je huid. Deze coating voorkomt irritatie en zorgt ervoor dat je zowel nat als droog kunt scheren. Het scheerapparaat wordt bovendien geleverd met een baardopzetstuk waarmee je eenvoudig je stoppelbaard bij kunt trimmen.

Philips heeft als doel om je leven te verbeteren door duurzame, gebruiksvriendelijke producten te ontwerpen. Deze fabrikant concentreert zich daarnaast op innovatie. Daarom beschikken de producten van dit merk over diverse innovatieve technologieën die het gebruiksgemak en de kwaliteit keer op keer verhogen. Philips produceert producten voor verschillende sectoren. Denk bijvoorbeeld aan verlichtingsproducten, mondverzorgingsartikelen en zelfs scheerapparaten. Wil je topkwaliteit, dan kies je voor Philips!

Review over de Philips Shaver 7000

Het Philips S7510/41 scheerapparaat, ook wel bekend als de Philips Shaver 7000, is speciaal ontworpen voor gebruikers met een gevoelige huid. Als je last hebt van een rode en droge huid na het scheren, dan is dit apparaat perfect voor jou. De haren die je wil verwijderen worden voorzichtig naar de scheermesjes geleid. Er ontstaat hierdoor een gladde scheerbeurt. Dankzij de AquaTec technologie kun je bovendien zowel nat als droog scheren. Je bepaalt zelf welke methode je voorkeur heeft. Met de speciale baardtrimmer kun je daarnaast je baard op 5 verschillende lengte-standen trimmen.

Voor de beste prestaties, beschikt dit apparaat over comfortringen met een coating van poederachtige parels. Deze zorgen voor een zacht oppervlak, met weinig weerstand, waarover de mesjes soepel kunnen glijden. Het GentlePrecision systeem beschermt daarnaast de huid en scheert je haartjes glad af. Ook de DynamicFlex scheerhoofden dragen een steentje bij. Deze bewegen in 5 richtingen zodat de vorm van je gezicht en hals optimaal gevolgd wordt voor een voorzichtige, maar toch goede, scheerbeurt.

Een andere aantrekkelijke eigenschap van dit scheerapparaat is het gebruiksgemak. Je kunt namelijk na het apparaat te hebben opgeladen, meer dan 50 minuten ermee scheren. Vergeten de shaver op te laden en moet je toch dringend scheren? Geen probleem. Laad hem voor 5 minuten op. Hij heeft dan genoeg kracht voor één scheerbeurt. Je kunt er ook mee scheren wanneer zijn stekker in het stopcontact zit. Klaar met scheren? Dan klap je de scheerkoppen met een druk op de knop open en maak je het apparaat schoon onder de kraan. Het LED-display verhoogt het gebruiksgemak ook. Het display laat je onder andere de batterij-indicator, reinigingsindicator en indicator voor het vervangen van je scheerhoofden zien.

Philips Shaver 7000

 

Voordelen van de Philips Shaver 7000

Vraag je je af welke voordelen de Philips Shaver 7000 S7510/41 met zich meebrengt? We sommen de voordelen voor je op:

 • Baard trimmen
  De shaver is ook geschikt voor de zware baardgroei. De baardstyler is namelijk voorzien van 5 standen om je baard te stylen en voor te trimmen. De afgeronde uiteinden en optimaal gepositioneerde kammen voorkomen huidirritatie.
 • Veilig met je meenemen
  Wanneer je op reis gaat, wil je er toch ook goed uitzien? Daarom neem je dit scheerapparaat ook met je mee wanneer je op reis gaat. De scheerkop bescherm je netjes in het hardcase reisetui.
 • Comfortabele scheerbeurt
  Wanneer je gewoon een scheermes pakt en je scheert je baard, dan kan er een zeer oncomfortabel gevoel ontstaan. Gebruik daarom het baardtrimmeropzetstuk om je baard eerst te trimmen voordat je hem helemaal verwijderd. Hierdoor ontstaat er een comfortabele scheerbeurt.
 • Nat of droog
  Een groot voordeel van dit scheerapparaat is dat je hem zowel nat als droog kunt gebruiken. In beide gevallen zorgt de shaver voor een huidvriendelijke scheerbeurt.

Nadelen van de Philips Shaver 7000

Uiteraard is het belangrijk om behalve de voordelen ook de nadelen van de Philips Shaver 7000 na te gaan. We hebben voor je gekeken welke aspecten je wellicht als minder prettig kunt ervaren en vonden één punt:

 • Geen reinigingsstation
  Shavers zoals de S7510/41 worden soms geleverd met een reinigingsstation, dat zorgt voor minder onderhoud. Helaas wordt dit apparaat niet met een dergelijk station geleverd. De shaver laat je door middel van een reinigingsindicator wel weten wanneer hij gereinigd moet worden, maar je moet hem vervolgens zelf reinigen. Dit kun je wellicht als minpunt ervaren.

Conclusie van de review over de Philips Shaver 7000

Wat vinden wij van de Philips Shaver 7000? Wij raden dit scheerapparaat aan als je een gevoelige huid hebt. Het scheermes is namelijk speciaal ontworpen voor mannen met een gevoelige huid. Je kunt je baard dankzij de speciale baardtrimmer op 5 verschillende standen trimmen om er altijd goed verzorgd uit te zien, met of zonder baard. Bovendien kun je met dit apparaat zowel nat als droog scheren en je kunt hem veilig met je meenemen wanneer je bijvoorbeeld op reis gaat. Gebruik het LED-display om te zien wanneer je hem moet opladen of reinigen en geniet keer op keer van een comfortabele scheerbeurt.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>