Philips Shaver Series 9000 Kopen? Lees de Review!

Heb je een zware baardgroei en zoek je naar een scheerapparaat waarmee je snel en pijnloos kunt scheren? Kies dan voor de Philips Shaver Series 9000. De scheerkop van dit apparaat beweegt in 8 richtingen en zorgt ervoor dat je haartjes omhoog worden gelift. Dit zorgt voor een optimaal scheerresultaat. Een andere aantrekkelijke eigenschap van deze shaver is dat je hem zowel nat als droog kunt gebruiken. Onder de douche scheren is dus ook mogelijk!

Philips verbetert je leven door innovatieve producten op de markt te brengen. Dit bedrijf vervaardigt verschillende artikelen zoals verlichtingsoplossingen, mondverzorgingsproducten en scheerapparaten. De kernwaarden van Philips zijn innovatie en de mens. Omdat Philips steeds inspeelt op de behoeften van de gebruikers, ontstaan er gebruiksvriendelijke, duurzame en innovatieve artikelen. Laat jouw verwachtingen overtreffen en haal een Philips scheerapparaat in huis.

Review over de Philips Shaver Series 9000

De Philips Shaver Series 9000 is verkrijgbaar in verschillende varianten. De S9711/31 en S9111/31 varianten beschikken over een SmartClean station en de S9031/12 en S9111/41 komen hierzonder. Alle varianten zorgen dankzij de V-Track Precision-mesjes voor een gladde scheerbeurt. De mesjes zorgen er namelijk voor dat de haartjes voorzichtig in de beste positie worden gebracht. Daarnaast scheren deze mesjes dicht bij de huid voor een super glad resultaat. De ContourDetect-scheerkoppen, die in 8 richtingen draaien, zorgen ervoor dat geen enkel gedeelte van je gezicht wordt overgeslagen zodat je in een enkele beweging veel haren af kunt scheren. Het scheren kost je dus minder inspanning. Op het scheerapparaat kun je bovendien kiezen tussen 3 comfortstanden. De Sensitive stand zorgt voor een zachte, maar toch grondige scheerbeurt. Ook de Normal stand zorgt voor een grondige scheerbeurt. De Fast stand is bedoeld om snel en effectief te scheren zodat je tijd wint.

Dankzij de Aquatec Wet & Dry-afdichting kun je droog scheren of juist nat met scheerschuim of gel. Als je de variant kiest met een SmartClean station, dan zorgt dit voor reiniging, smering en het opladen van het apparaat. Het vindt allemaal met een druk op de knop plaats. Heb je de variant zonder cleaning station, dan spoel je het apparaat onder de kraan schoon. De shaver beschikt tevens over een opzetbaard styler met 5 lengtestanden. Je stelt zelf de gewenste lengte in en creëert een mooie look. Wat dacht je van een nette stoppelbaard of gewoon een keurig getrimde baard? Alles is mogelijk. De afgeronde uiteinden en kammen van de styler voorkomen huidirritatie tijdens het scheren. Nadat je het scheerapparaat voor een uurtje hebt opgeladen kun je bovendien 60 minuten lang draadloos scheren. Voldoende tijd dus om de perfecte look te creëren.

Philips Shaver Series 9000

Voordelen van de Philips Shaver Series 9000

Als je nagaat welk scheerapparaat het beste bij je past, dan is het van essentieel belang dat je nagaat welke voor- en nadelen het apparaat met zich meebrengt. We helpen je met je keuze, want we hebben de voordelen van de Philips Shaver Series 9000 hieronder voor je opgesomd:

 • Elke vorm van baardgroei
  Dit apparaat is geschikt voor het onderhouden of scheren van elke vorm van baardgroei. Heb je een zware baardgroei, dan kun je dit apparaat gebruiken. Echter, als je minder baardgroei of een gevoelige huid hebt, dan kun je hem ook gebruiken. Zet hem in de Sensitive stand voor een zacht en grondig scheerresultaat.
 • Extra comfort
  Zorg voor extra scheercomfort door je baard eerst met het trimmeropzetstuk te trimmen en pas daarna de rest van de haartjes te scheren. De haartjes worden dan effectief en pijnloos verwijderd.
 • Meegeleverd reisetui
  De Series 9000 shaver wordt geleverd met een handig reisetui. Zet tijdens het reizen de scheerkop in dit lederen etui voor extra bescherming. Je wil er ook goed uitzien wanneer je op reis gaat toch?
 • Nat en droog
  Geniet van een verhoogd gebruiksgemak doordat je de shaver zowel nat als droog kunt gebruiken. Als je het liefst onder de douche scheert, dan neem je het apparaat mee in de badkamer. Scheer je liever droog, dan is dat ook mogelijk.
 • Reinigingsstation
  Als je de variant met het reinigingsstation in huis haalt, dan is het onderhouden van het apparaat een fluitje van een cent. Het station zorgt namelijk voor een hygiënische reiniging en smering van de shaver.

Nadelen van de Philips Shaver Series 9000

Wat zijn dan de nadelen die gepaard gaan met de Philips Shaver Series 9000? We zijn deze ook voor je nagegaan:

 • Alleen draadloos
  Dit apparaat kun je alleen draadloos gebruiken. Dit betekent dat als je bent vergeten om hem op te laden, je hem niet kunt opladen tijdens het scheren. We adviseren je om deze reden om de shaver op tijd op te laden.
 • Niet alle varianten hebben een reinigingsstation
  Denk er goed over na welke variant van de Series 9000 je kiest. Niet alle versies beschikken namelijk over een reinigingsstation. Echter, als je voor een van de modellen zonder reinigingsstation kiest, dan kun je ook dat model gemakkelijk reinigen. Je klapt gemakkelijk het scheerhoofd open en spoelt het apparaat grondig af onder de kraan.
 • Schoonmaakvloeistof
  De varianten van de Series 9000 die met een reinigingsstation komen, maken gebruik van schoonmaakvloeistof. Dit betekent dat je een extra uitgave hebt, omdat de vloeistof om de zoveel tijd vervangen moet worden voor een hygiënisch resultaat.

Conclusie van onze recensie over de Philips Shaver Series 9000

We zijn voor je nagegaan wat de functies, voor- en nadelen van de Philips Shaver Series 9000 zijn. Aan de hand van deze review kun je dan zelf bepalen of dit scheerapparaat de beste keus voor jou is. Dit scheerapparaat is verkrijgbaar in verschillende varianten met of zonder reinigingsstation. Als je kiest voor de variant met dit station, dan is het schoonmaken van het apparaat super gemakkelijk. Je moet er dan wel schoonmaakvloeistof voor kopen. Deze extra uitgave heb je niet als je de variant koopt zonder schoonmaakstation. Het doet er niet toe voor welke versie je kiest, want het scheerapparaat zorgt voor super scheerresultaten. Je kunt er bovendien zowel nat als droog mee scheren. Hij is zelfs geschikt voor elke vorm van baardgroei en heeft een Sensitive stand voor de gevoelige huid. Wij vinden dit apparaat zeker een aanrader!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>