Philips Sonicare Airfloss Kopen? Bekijk de Review!

Velen van ons weten dat flossen goed is voor ons gebit. Toch kiezen we ervoor om niet of te weinig te flossen. Er is daarom een manier ontwikkeld om te flossen met een compleet andere ervaring. De Philips Sonicare Airfloss maakt namelijk gebruik van Microburst-technologie. Deze technologie houdt in dat er een korte stoot lucht en kleine waterdruppeltjes worden afgegeven. Hierdoor zorgt dit floss apparaat ervoor dat diep tussen de tanden wordt gereinigd. Zelfs plekken waar je tandenborstel niet kan komen worden optimaal gereinigd. Bij het flossen gebruik je bovendien minder water, waardoor je ook minder last hebt van geknoei.

Als je op zoek bent naar een merk dat er alles aan doet om je leven te verbeteren, dan ben je bij Philips op het juiste adres. Deze fabrikant brengt keer op keer zinvolle innovaties op de markt op het gebied van verlichting, levensstijl en gezondheidszorg. De fabriek bestaat bovendien al vele jaren en is uitgegroeid tot een bedrijf met wereldwijde bekendheid. Behalve innovatie is ook de mens belangrijk voor Philips. Daarom vervaardigen zij producten met mooie designs, innovatieve technologieën en duurzame ontwerpen. Er wordt op die manier ingespeeld op je behoeften. Ook worden je verwachtingen keer op keer overtroffen. Je verdient een prettig en eenvoudig leven en kiest daarom voor de apparaten van Philips.

Review over de Philips Sonicare Airfloss

Door te flossen met de Philips Sonicare Airfloss kun je met weinig water en zonder poespas je gebit gemakkelijk reinigen. Met een druk op de knop kun je in slechts 1 minuut je gebit helemaal schoonmaken. Doordat dit apparaatje is voorzien van een klein, gebogen mondstuk, is het gemakkelijk om overal in je mond te reinigen. Zelfs de moeilijk bereikbare plekken maak je snel schoon. De geleide tip van het apparaat hoef je slechts langs de rand van je tandvlees te bewegen totdat je voelt dat hij op de juiste plek zit. Tandplak wordt hierdoor effectief verwijderd waardoor je je mondhygiëne aanzienlijk kunt verbeteren. Als je het waterreservoir vult met mondwater, dan krijg je een nog schoner resultaat. Een andere eigenschap die ervoor zorgt dat dit apparaat aangenaam is in gebruik, is zijn batterijduur. Je kunt de Airfloss namelijk wel 2 weken gebruiken voordat hij opgeladen moet worden.

Je hebt waarschijnlijk al eerder gepoetst met een elektrische tandenborstel, maar er zijn niet veel mensen die weten dat je ook elektrisch kunt flossen. Door met de Sonicare Airfloss van Philips te flossen, kun je eenvoudig flossen. Dit model is namelijk zeer effectief in het flossen van je tanden. Je ziet bovendien al binnen 2 weken dat je tandvlees gezonder wordt. Deze effectiviteit ontstaat doordat er gebruik wordt gemaakt van een unieke technologie die lucht en water met elkaar combineert. Deze combinatie wordt vervolgens veilig, maar toch krachtig tussen je tanden gespoten. Je kunt zelf instellen in welke frequentie de combinatie in je mond wordt gespoten. Er zijn maar liefst 3 standen om uit te kiezen. Dankzij de handige technologie waarmee dit floss apparaat werkt, wordt bloedend tandvlees voorkomen. Je werkt dus veilig in je mond plus je mond wordt goed schoon. Wat kan je er nog meer van vragen?

Philips Sonicare Airfloss

Voordelen van de Philips Sonicare Airfloss

Wanneer je een apparaat koopt, hoe klein ook, dan is het belangrijk om op zoek te gaan naar zijn eigenschappen. Elk apparaat beschikt namelijk over verschillende plus- en minpunten. We zijn daarom voor je op zoek gegaan naar de voor- en nadelen van dit floss apparaat. De voordelen die de Philips Sonicare Airfloss met zich meebrengt zijn:

 • Gebruiksgemak
  Het is super eenvoudig om de Airfloss te gebruiken. Dit komt doordat hij is voorzien van een compacte behuizing en een slank, gebogen mondstuk. Je kunt hierdoor gemakkelijk alle plekken in je mond bereiken.
 • Schoon resultaat
  Sommige floss apparaten maken alleen gebruik van water. Het waterreservoir van dit model kun je echter vullen met water of met je favoriete mondspoeling. Wanneer je hem met mondspoeling gebruikt, dan ontstaat er een nog schoner resultaat. Je hebt dus je favoriete (mint)smaak in je mond plus je mond wordt goed schoon. Dubbel voordeel!
 • Snel schoon
  Sommige mensen flossen hun tanden niet, omdat ze vinden dat het lang duurt. Je kunt echter binnen de kortste keren je hele gebit schoonmaken met de Airfloss. Dit komt doordat hij binnen slechts 60 seconden je hele gebit schoonmaakt. Zelfs tussen je tanden en kiezen maak je snel en effectief schoon met dit apparaat.
 • Met accessoires
  Wanneer je dit apparaatje aanschaft, dan krijg je bij bepaalde modellen meteen een oplader en mondstukhouder bij.
 • Gezonder tandvlees
  De Sonicare Airfloss van Philips is speciaal ontworpen voor mensen die onregelmatig flossen. Met dit apparaat kun je er namelijk voor zorgen dat tandplak wordt verwijderd, zonder dat je flossdraad hoef te gebruiken. Hierdoor voorkom je gaatjes in je tanden. Ook wordt bloedend tandvlees verminderd, waardoor je tandvlees binnen een mum van tijd gezonder wordt.

Nadelen van de Philips Sonicare Airfloss

Om een compleet beeld te vormen over een apparaat is het belangrijk om te weten welke voor- en nadelen hij met zich meebrengt. Je kent nu de voordelen al. We zijn uiteraard ook voor je op zoek gegaan naar de eigenschappen die je mogelijkerwijs als nadelig kunt ervaren. De nadelen van de Philips Sonicare Airfloss zijn:

 • Klein waterreservoir
  Hoewel het waterreservoir van dit apparaat speciaal is ontworpen om je 2 weken zoet te houden, kan de grootte toch tegenvallen. Je moet hem om de zoveel tijd namelijk bijvullen. Dit punt kun je wellicht als minder prettig ervaren als je veelvuldig gebruik maakt van de Airfloss.
 • Geen speciale mondstukken
  Elke situatie is anders. Dat weten we allemaal. Het zou daarom handig zijn als de Airfloss was voorzien van speciale mondstukken voor mensen met bijvoorbeeld een beugel. Dit is echter alleen bij bepaalde Airfloss modellen het geval.

Conclusie van deze review over de Philips Sonicare Airfloss

In deze recensie hebben we de functies van de Philips Sonicare Airfloss bekeken. We zijn ook ingegaan op de voor- en nadelen die hij met zich meebrengt. Dit apparaatje is perfect om je gebit optimaal schoon te maken en is ook de redder in nood voor mensen die niet houden van flossen. Hij is eenvoudig te gebruiken, zorgt voor een schoon resultaat en werkt snel. Het apparaat zorgt er zelfs voor dat je tandvlees gezonder wordt. Houd er rekening mee dat je hem bij veelvoudig gebruik, vaker moet bijvullen en schaf dit apparaat snel aan!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>