Powerplus POWXQG5030 Kopen? Lees de Review!

Ben je op zoek naar een multifunctionele bladblazer? Wat vind je dan van de Powerplus POWXQG5030? Wij vertellen je in deze review over de functionaliteiten, voor- en nadelen van dit apparaat. Vervolgens trekken wij een conclusie erover. De bladblazer is een krachtig 4 in 1 apparaat. Je kunt er namelijk bladeren mee blazen, zuigen en versnipperen. Je kunt er zelfs mee harken om ook hardnekkig vuil en natte bladeren gemakkelijk op te ruimen. De intrekbare bladhark bevindt zich op de brede telescopische buis.

Powerplus is jouw redder in nood wanneer je veel kracht nodig hebt voor een schoonmaakklus. Dit bedrijf maakt verschillende apparaten voor de doe-het-zelvers. Ongeacht de klus, Powerplus heeft de juiste tools. Technologie en ergonomie worden op de best mogelijke manier gecombineerd in elk apparaat van dit merk. Hierdoor kun je binnen korte tijd elke klus klaren. Ga je in en rondom het huis schoonmaken en heb je een krachtig apparaat nodig? Kies dan voor een Powerplus apparaat!

Klik hier voor de beste prijs

Review over de Powerplus POWXQG5030

De Powerplus POWXQG5030 is een handige en krachtige elektrische bladblazer. Dit apparaat beschikt namelijk over een aantal gemakken. Denk onder andere aan de grote opvangzak waar de bladeren in worden opgevangen. Deze zak heeft een inhoud van 45 liter. Je kunt er dus veel afval in opvangen voordat je hem moet legen. Het apparaat beschikt bovendien over een hakselfunctie die ervoor zorgt dat het afval in volume afneemt. Deze functie vermindert het afval tot 15 maal waardoor de opvangzak niet snel volloopt.

Dit apparaat beschikt tevens over een harkfunctie op de telescopische buis. Deze harkfunctie zorgt ervoor dat je ook gemakkelijk hardnekkig vuil en natte bladeren kunt opruimen. De telescopische buis is instelbaar van 0 tot 300 mm. Je kunt bovendien zelf de snelheid van het apparaat instellen. De bladblazer heeft een maximale blaassnelheid van 300 km per uur, dus je kunt er effectief afval en bladeren mee opruimen. De Powerplus bladblazer is tevens voorzien van een tweede handgreep en een dubbel neuswiel.

Powerplus POWXQG5030

Klik hier voor de beste prijs

Voordelen van de Powerplus POWXQG5030

De Powerplus POWXQG5030 brengt een aantal voordelen met zich mee. De voordelen die wij zijn tegengekomen zijn:

 • Ingebouwde hark
  Je hebt het vast weleens meegemaakt dat je bezig bent vuil te blazen of op te zuigen en het vuil is zo hardnekkig dat je de plek niet optimaal kunt schoonmaken. Dit probleem behoort tot het verleden als je kiest voor de POWXQG5030 bladblazer. Dit apparaat heeft namelijk op de telescopische buis een ingebouwde hark die hardnekkig vuil en natte bladeren optimaal opruimt.
 • Multifunctioneel
  Dit apparaat is zeer multifunctioneel. Hij beschikt over een blaas-, zuig-, versnipper- en harkfunctie. Je hebt dus niet meer 4 verschillende apparaten of hulpmiddelen nodig om je tuin optimaal schoon te maken.
 • Grote opvangzak
  De bladblazer is voorzien van een grote opvangzak met een inhoud van 45 liter. Bovendien wordt het vuil eerst versnipperd voordat het in de opvangzak terecht komt. Hierdoor kun je lang doorwerken met dit apparaat voordat het nodig is om de zak te legen.
 • Dubbel neuswiel
  Deze Powerplus bladblazer beschikt over een dubbel neuswiel, waardoor je hem niet steeds hoeft op te tillen. Je kunt hem dus gemakkelijk voortbewegen. Is het toch nodig om hem op te tillen, dan gebeurt dit gemakkelijk, dankzij de tweede ergonomische handgreep.

Nadelen van de Powerplus POWXQG5030

Behalve de voordelen, hebben we ook naar de nadelen gekeken. De minpunten van de Powerplus POWXQG5030 zijn:

 • Elektrisch
  Dit apparaat is elektrisch en werkt dus met een snoer. Dit kun je als minpunt ervaren als je naar een draadloos apparaat zocht.
 • Kort snoer
  De bladblazer heeft een relatief kort netsnoer. Hierdoor zal je tijdens het werken regelmatig van stopcontact moeten wisselen. Een andere mogelijke optie is om een verlengsnoer te gebruiken. Hierdoor vergroot je op een eenvoudige wijze het bereik van het apparaat.
Klik hier voor de beste prijs

Conclusie van deze recensie over de Powerplus POWXQG5030 bladblazer

De Powerplus POWXQG5030 bladblazer is een multifunctioneel apparaat. Hij kan behalve blazen ook nog zuigen, versnipperen en harken. Dit is perfect om ook het meest hardnekkige vuil optimaal op te ruimen. Je kunt dus keer op keer je goed onderhouden tuin bewonderen. Het apparaat is tevens voorzien van een grote opvangzak die je niet vaak hoeft te legen. Daarnaast zorgt het dubbel neuswiel ervoor dat je de bladblazer niet hoeft op te tillen. Gebruik deze elektrische bladblazer met een verlengsnoer en laat je tuin weer stralen!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>