Princess 117001 Grill Kopen? Lees Nu De Review!

Maak je dagelijks brood, burgers of vleeswaren klaar, maar wil je ze een uniek tintje geven? Dan kun je gebruik maken van een grill. Tegenwoordig zijn de meeste grills multifunctioneel, waardoor je ze behalve voor het verwarmen en krokant maken van broodjes ook voor andere doeleinden kunt gebruiken. Denk er bijvoorbeeld aan dat je gewoon je vleeswaren op de grill zet. Als je ze goed hebt ingelegd, dan kun je op een eenvoudige manier genieten van “gebarbecued” vlees. Wij kennen een compacte grill die perfect bij je zal passen, namelijk de Princess 117001. Deze geeft je de mogelijkheid om allerlei lekkernijen op een gemakkelijke manier klaar te maken.

Je hebt vast wel gehoord van het merk Princess. Er is zelfs een grote kans dat je al een Princess apparaat in huis hebt. Dit is namelijk een Nederlandse fabrikant, die zich heeft gespecialiseerd in het vervaardigen van klein huishoudelijke apparaten. Sinds de oprichting is de fabrikant enorm veel gegroeid. Echter, ondanks alle successen, blijft dit bedrijf ervoor zorgen dat de klant tevreden blijft. Daarom zijn de Princess apparaten, van koffiezetters tot frituurpannen en grills, gemakkelijk te gebruiken. De apparatuur wordt tevens ontworpen aan de hand van de laatste trends, dus mag zeker gezien worden. Behalve voor huishoudelijke apparatuur, kun je bij deze fabrikant ook terecht voor personal care producten. De producten, met mooie ontwerpen, die tevens gemakkelijk zijn te gebruiken, zijn enorm krachtig. Haal dus snel de Princess 117001 in huis.

Review over de Princess 117001

De volledige naam van de Princess 117001 is de Princess Compact Grill 117001. Deze compacte grill maakt het mogelijk om in een handomdraai heerlijke gerechten te bereiden. Wanneer je gebruik maakt van dit apparaat, dan zorg je ervoor dat je knapperig, gegrild voedsel op tafel kunt zetten. We spreken hier bewust over “voedsel” en niet alleen broodjes, omdat je van alles kunt klaarmaken op deze grill. Hij is niet alleen geschikt om je broodjes, panini’s en tosti’s lekker krokant te maken, omdat je er ook bijvoorbeeld vlees en vis op kunt klaarmaken. Zo lang je creatief bent, kun je allerlei lekkernijen bereiden op je multifunctionele grill. Misschien vraag je je nu af of het wel gezond is om eten op deze manier te bereiden. Dat is het zeker, omdat je geen boter of olie nodig hebt om je gerechten klaar te maken.

Wanneer je grilt, braadt of zelfs barbecuet op de Princess 117001, heb je geen vet nodig, dankzij zijn antiaanbaklaag. Deze zorgt ervoor dat je etenswaren niet aan de platen blijven plakken. Nadat je je gerechten hebt klaargemaakt, volgt het gedeelte dat we geen van allen leuk vinden: schoonmaken. Ook dit is een fluitje van een cent wanneer je deze grill gebruikt. Dit komt doordat de grillplaten uitneembaar zijn. Je kunt ze na gebruik dus gemakkelijk uit het apparaat halen om ze te wassen. Echter, de platen zijn ook vaatwasmachinebestendig om het schoonmaakgemak verder te verhogen. De grill is tevens voorzien van een rood en groen lampje, dat je laat zien wanneer hij op temperatuur is. Je weet dus precies wanneer hij klaar is voor gebruik. Ook na gebruik, wanneer je de onderdelen hebt schoongemaakt, is het opbergen van de grill gemakkelijk, dankzij het snoeropbergsysteem en de verticale opbergstand.

Princess 117001

Voordelen van de Princess 117001

Wanneer je op zoek gaat naar een grill die naadloos aansluit bij jouw kookbehoeften, dan ga je uiteraard na wat de eigenschappen van de grill zijn. Intussen weet je over welke eigenschappen de Princess 117001 beschikt. Echter, je bent nog niet op de hoogte van de voor- en nadelen van dit apparaat. Door te weten welke voor- en nadelen ermee gepaard gaan, kun je een goed geïnformeerde keus maken. Daarom zijn wij voor je nagegaan welke voor- en nadelen hij met zich meebrengt. De voordelen van deze grill zijn:

 • Gezond koken
  De meesten van ons letten goed op onze voeding, omdat veel producten die we gebruiken van zichzelf al minder gezond zijn. Daarom is het handig om tenminste met weinig tot geen vet te koken. Dit is mogelijk wanneer je gebruik maakt van deze Princess grill. Je hebt namelijk geen olie of boter nodig om je lekkernijen in deze grill te bereiden. Hierdoor kun je lekker light en gezond koken. Het doet er daarbij niet toe of je broodjes, vlees of juist vis klaarmaakt.
 • Schoonmaakgemak
  Schoonmaakgemak is een zeer belangrijke eigenschap in het hedendaagse drukke leven. Aangezien we het allemaal druk hebben, willen we zo min mogelijk tijd besteden aan het schoonmaken van onze apparaten. Daar heeft Princess rekening mee gehouden bij het ontwerpen van deze grill. Daarom beschikt hij over uitneembare grillplaten, die je gemakkelijk met de hand of in de vaatwasmachine kunt reinigen. De rest van de grill veeg je gewoon af met een doek.
 • Geen plakkende etensresten
  Als je leest dat het apparaat werkt zonder olie of boter, dan denk je misschien dat de etenswaren zullen plakken aan de platen. Dit is niet het geval bij deze grill, omdat hij beschikt over een antiaanbaklaag. Deze laag zorgt ervoor dat er geen etensresten blijven plakken.

Nadelen van de Princess 117001

Intussen ben je op de hoogte van de voordelen die de Princess 117001 met zich meebrengt. Het is echter zo dat dit apparaat, net zoals de meeste andere apparaten, ook beschikt over eigenschappen die je als minder prettig kunt ervaren. Om je een compleet beeld te geven over dit apparaat, stellen wij je daarom ook op de hoogte van de mogelijke minpunten:

 • Langere bereiding
  Deze grill heeft een wattage van 700 watt. Vergeleken met sommige andere apparaten, is dit wattage relatief laag. Daarom kan het wat langer duren om gerechten te bereiden met deze grill. Als je er geen moeite mee hebt om iets langer te wachten op je lekkernijen, dan beschouw je dit feit wellicht niet als minpunt.
 • Relatief klein
  Dit apparaat is compact, waardoor hij gemakkelijk is op te bergen. Echter, het kleine formaat kan als minder prettig worden ervaren als je er graag grote gerechten op wil bereiden. De grill heeft een breedte van 21 cm, hoogte van 10 cm en diepte van 24 cm.

Conclusie van deze review voer de Princess 117001

Aangezien je nu op de hoogte bent van de unieke eigenschappen, pluspunten en ook mogelijke minpunten van de Princess 117001, kun je zelf concluderen of hij je geld waard is. Wij vinden dit apparaat zeker een aanrader, omdat je er verschillende gerechten op kunt bereiden. Hij maakt het bovendien mogelijk om zonder olie of boter gerechten klaar te maken, waardoor je gezond kookt. Daarnaast blijven de etensresten niet plakken aan de platen, vanwege de antiaanbaklaag. Hierdoor en mede vanwege de vaatwasmachinebestendige eigenschappen, is het reinigen van de grill zeer eenvoudig. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat het apparaat compact is en iets langer nodig heeft voor de bereiding van gerechten dan andere, soortgelijke apparaten.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>