Princess Aerofryer XL Kopen? Lees de Review!

Ben je dol op frietjes? Dan kun je ze thuis bakken. Als je de lekkerste frites wil bakken, zonder dat ze ongezond voor je zijn, dan kun je ze bakken in de Princess Aerofryer XL. Hierin kun je namelijk knapperige frietjes klaarmaken, maar dan zonder vet. Bereid je de frites in deze friteuse, dan geniet je van nog meer voordeel, omdat je in 1 keer 5 porties kunt bereiden. Verras dus het hele gezin met een bord goudgele frites. In deze frituurpan kun je behalve frites ook andere gerechten bereiden. Ga dus gauw aan de slag en maak de lekkerste gerechten klaar!

Er zijn veel verschillende producten van het merk Princess op de markt. Dit Nederlandse bedrijf vervaardigt namelijk verschillende klein huishoudelijke apparaten zoals koffiezetters, bakplaten, frituurpannen en zelfs stofzuigers. Het doel van Princess is om je te voorzien van gebruiksvriendelijke producten met krachtige prestaties, die volgens de laatste trends zijn ontworpen. Om de artikelen van een zo aantrekkelijk mogelijk uiterlijk te voorzien, werkt dit bedrijf samen met bekende ontwerpers. Ze hebben onder andere samengewerkt met Jan des Bouvrie. Er is in het assortiment van Princess ook een lijn met Swarovski elementen. Ook in jouw huis hoort er een Princess apparaat thuis!

Review over de Princess Aerofryer XL

Als je op een gezonde manier wil frituren, dan kies je voor de Princess Aerofryer XL. Dit apparaat is perfect om bijvoorbeeld frites te bereiden, maar zonder olie. Misschien denk je nu dat de smaak anders zal zijn als de frites zonder olie worden bereid. Dit is echter niet waar, omdat de frites, die met dit apparaat worden bereid, nog steeds dezelfde smaak en textuur hebben zoals je gewend bent. Een aantrekkelijke eigenschap van deze aerofryer is dat je er frites en andere lekkernijen voor meerdere personen mee kunt bereiden. Dankzij het grote XL formaat, kun je namelijk 5 porties frites in 1 keer bereiden. Wanneer je dus bijvoorbeeld voor een feest allerlei lekkernijen bereid, hoef je niet urenlang achter het gasfornuis te staan om de frites te bakken.

Hoewel de meesten van ons een frituurpan alleen zien als een apparaat om lekkernijen in te bakken, kun je ook andere kooktechnieken toepassen als je de Princess Aerofryer XL in huis hebt. Hij beschikt namelijk over de “aero” circulatietechniek die ervoor zorgt dat je ermee kunt bakken, frituren, grillen en roosteren. Al deze kooktechnieken vinden in deze frituurpan plaats met minder vet dan je zou gebruiken bij een conventionele friteuse. Zelfs de bediening van dit apparaat is een fluitje van een cent. Dit komt doordat hij beschikt over een digitale bediening. Het reinigen ervan is ook gemakkelijk, want hij beschikt over vaatwasmachinebestendige onderdelen en een uitneembare binnenpan. De Aeroflyer XL van Princess produceert zelfs minder nare geurtjes dan een conventionele friteuse. Wat kun je er nog meer van vragen?

Princess Aerofryer XL

Voordelen van de Princess Aerofryer XL

Wanneer je een nieuwe friteuse in huis haalt, dan is het belangrijk om na te gaan wat zijn sterke en zwakke punten zijn. Om je het onderzoekwerk uit handen te nemen, zijn we daarom bij de Princess Aerofryer XL frituurpan voor je nagegaan wat zijn sterke punten en tekortkomingen zijn. De voordelen die dit apparaat met zich meebrengt zijn:

 • Gezond frituren
  Met dit apparaat kun je gezond frituren. We weten allemaal dat frites heerlijk zijn, maar dat ze over het algemeen in veel olie worden bereid. Dit is niet het geval wanneer je deze Princess friteuse gebruikt. Hij is dankzij het heteluchtsysteem perfect om allerlei gerechten krokant te bakken zonder dat je olie of vet nodig hebt.
 • Verschillende functies
  Een ander voordeel van deze frituurpan is dat hij behalve voor het bakken van verschillende gerechten, ook geschikt is om andere kooktechnieken toe te passen. Hij heeft namelijk veel verschillende functies zoals grillen, frituren en roosteren en hij werkt op een minimale temperatuur van 80 ° Hierdoor kun je er van alles mee bereiden. Denk maar aan friet, vlees, kip en zelfs pizza’s.
 • Gebruiksgemak
  Deze friteuse is daarnaast gemakkelijk te gebruiken. Dit komt doordat hij beschikt over een digitale interface met verschillende voorgeprogrammeerde bakprogramma’s. Je kunt dus de lekkerste maaltijden bereiden zonder er veel moeite voor te doen.
 • Grillrekje
  De Aerofryer XL van Princess wordt geleverd met een handig grillrekje. Hiermee kun je extra ruimte creëren in het apparaat. Als je namelijk deze extra laag toevoegt, dan kun je in 1 baksessie bijvoorbeeld meerdere hamburgers, stukjes vis of kippenvleugeltjes bereiden. Het bakproces wordt hierdoor versneld.
 • Geluidssignaal
  Je weet precies wanneer deze friteuse klaar is voor gebruik, dankzij het geluidssignaal. Je hoeft dus niet bij het apparaat te blijven staan terwijl je hem opwarmt.

Nadelen van de Princess Aerofryer XL

Elk apparaat heeft zijn sterke kanten en tekortkomingen. Om een goed geïnformeerde keus te maken, is het daarom ook belangrijk dat je weet welke nadelen mogelijk gepaard gaan met de Princess Aerofryer XL. Wij hebben om deze reden ook de nadelen van de deze friteuse voor je opgesomd:

 • Geen snoeropbergmogelijkheid
  Voor het gemakkelijk opbergen van een apparaat, is het handig als hij beschikt over een snoeropbergmogelijkheid. Deze friteuse heeft deze mogelijkheid echter niet. Dit betekent dat het opbergen ervan wellicht minder gemakkelijk is.
 • Relatief lange baktijd
  Als je verschillende gerechten bereid in een frituurpan, dan let je uiteraard op de baktijd. Bepaalde gerechten duren namelijk wat langer om te bakken dan andere. Dit apparaat werkt met een heteluchttechniek in plaats van veel vet, waardoor de baktijden wat langer zijn dan in conventionele friteuses. Als je dus snel een gerecht wil bereiden, dan kunnen de baktijden van dit apparaat wellicht tegenvallen.

Conclusie van deze review over de Princess Aerofryer XL

In deze review hebben we gekeken naar de eigenschappen van de Princess Aerofryer XL. Daarnaast hebben we ook de voor- en nadelen voor je opgesomd zodat je een goed geïnformeerde keus kunt maken. We hebben gezien dat dit apparaat geen snoeropbergmogelijkheid heeft en dat de baktijden wat langer zijn vergeleken met conventionele friteuses. Echter, wanneer je dit apparaat gebruikt, gaan er veel voordelen ermee gepaard. Zo hoef je niet erbij te blijven staan wanneer je hem opwarmt, omdat hij een geluidssignaal heeft, dat je meldt wanneer hij klaar is voor gebruik. Je kunt er ook verschillende kooktechnieken in toepassen en diverse gerechten in bereiden. Hij is daarnaast perfect om er gezond voedsel in te bereiden. Wij vinden hem om deze redenen zeker een aanrader!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>