De Princess Vitapure Slowjuicer Kopen? Check Nu De Review!

Ben je dol op lekkere, versgeperste sappen? Dan is het handig als je een slowjuicer in huis hebt. Een dergelijk apparaat geeft je namelijk de mogelijkheid om in een zucht en een wip een lekker glaasje sap te bereiden. Hiervoor hoef je niet naar de winkel te gaan. Zo lang je fruit in huis hebt, kun je dus zelf gezonde glaasjes sap maken. Wij kennen een model dat goed presteert, namelijk de Princess Vitapure Slowjuicer. Dit apparaat staat voor langzame persing, waardoor enzymen, vitaminen en mineralen behouden blijven in je sap. Hierdoor zijn de zelfgemaakte sappen vaak ook gezonder dan de sappen die in de winkel verkocht worden. Behalve fruit kun je ook bladgroenten en tarwegras bewerken in de slowjuicer. Lees snel de rest van de recensie om meer te weten te komen over deze superieure slowjuicer!

Als Nederlander of zelfs Europeaan is de kans groot dat je al een apparaat van het merk Princess in huis hebt. Deze Nederlandse fabrikant is namelijk marktleider op het gebied van klein huishoudelijke apparaten. Sinds de oprichting, is het bedrijf explosief gegroeid. Daarom is dit bedrijf ook de grootste aanbieder van chromen klein-huishoudelijke producten. Binnen het assortiment van Princess zijn er enorm veel verschillende productsoorten. Denk bijvoorbeeld aan koffiezetters, bakplaten, frituurpannen, stofzuigers en natuurlijk ook juicers. Alle producten worden ontworpen aan de hand van de laatste trends. Er wordt zelfs samengewerkt met bekende ontwerpers zoals Jan des Bouvrie. Verwen jezelf en kies daarom voor zowel stijl als kwaliteit door de Princess Vitapure Slowjuicer aan te schaffen!

Review over de Princess Vitapure Slowjuicer

Met een sapcentrifuge in huis zorg je ervoor dat je samen met je gezin kiest voor een gezondere levensstijl. Daarom kies je niet voor het eerste apparaat dat je tegenkomt, maar haal je de ultieme sapcentrifuge in huis. Je kiest namelijk voor de Princess Vitapure Slowjuicer. Dit apparaat zorgt keer op keer voor het perfecte resultaat en presteert perfect. Je kunt dus op een eenvoudige manier je gezondheid, huid, conditie en figuur verbeteren door dagelijks verse en lekkere sappen te drinken. Hier hoeft het niet eens alleen te gaan om sappen die van fruit zijn gemaakt. Je kunt namelijk ook gemakkelijk verschillende groentesoorten mixen, waardoor je sap boordevol vitaminen zit. Bij het ontwerpen van dit apparaat heeft de fabrikant ook aan de veiligheid gedacht. Daarom beschikt de juicer over een zeer veilig vergrendelsysteem. Wanneer je dus sap maakt, hoef je je geen zorgen te maken dat je keuken vies wordt.

Voor extra gebruiksgemak, is de Princess Vitapure Slowjuicer voorzien van een grote vultrechter. Deze heeft een diameter van 75 mm. Je kunt er dus ook grotere stukken fruit in zetten. Hierdoor win je tijd vergeleken met modellen waarbij je eerst je fruit in kleine blokjes moet snijden. Ook de handige, uitneembare pulpopvangbak draagt bij aan een verhoogde mate van gebruiksgemak. Deze bak heeft een inhoud van 1,8 liter. Doordat pulp wordt opgevangen, kun jij genieten van lekkere, gladde sap. Natuurlijk kun je de pulp ook drinken als jij dat lekker vindt. De opvangbak is bovendien geheel demontabel, waardoor je hem eenvoudig kunt schoonmaken. Voor het maken van allerlei bereidingen, kun je bij dit apparaat tevens kiezen voor 2 snelheden. Het doet er niet toe of je sap maakt van groenten, fruit of een combinatie van groente en fruit, omdat je met dit apparaat gemakkelijk en snel het gewenste resultaat bereikt.

Princess Vitapure Slowjuicer

Voordelen van de Princess Vitapure Slowjuicer

We hebben gezien dat je met deze juicer allerlei lekkere sappen kunt bereiden, dankzij de unieke functies en onderdelen. Om je een compleet beeld te geven over deze juicer, vinden wij het echter ook belangrijk om je op de hoogte te stellen van de voor- en nadelen. We starten bij de pluspunten. De mogelijke voordelen die gepaard gaan met het gebruik van de Princess Vitapure Slowjuicer zijn:

 • Verschillende ingrediënten
  Meestal als je denkt aan een juicer, dan denk je aan een apparaat waar je fruit in zet en waar er sap uitkomt. Dit is ook het geval bij dit model, maar hij kan nog meer. Zo kun je er ook groenten in zetten om gezonde groentesappen te maken. Om gezondheid en een heerlijke smaak te combineren, is het ook handig om een combinatie te maken van groente en fruit. Sommige mensen zetten er zelfs melkproducten in. Experimenteer dus naar hartenlust!
 • Grote opening
  Bij de meeste juicers is het belangrijk dat je eerst je vruchten snijdt in kleine blokjes. Deze kleine blokjes zet je vervolgens in de vultrechter. Het proces verschilt bij deze juicer niet veel, alleen kun je sneller aan de slag. Dit model beschikt namelijk over een grote vultrechter, met een diameter van 75 cm. Hierdoor hoef je je vruchten niet eerst in zeer kleine blokjes te snijden voordat je je sap maakt. Er passen namelijk ook grotere stukjes fruit in.
 • Laag toerental voor optimale resultaten
  Hij beschikt over een toerental van 50 rotaties per minuut, waardoor elke druppel sap uit je fruit en groenten wordt gehaald. Dit geldt ook voor vochtarme ingrediënten. De juicer is bovendien horizontaal, dus hij haalt nog meer sap uit jouw ingrediënten dan een verticaal model.
 • Eenvoudig reinigen
  Voor verhoogd gebruiksgemak kun je de losse ingrediënten van deze juicer in de vaatwasmachine reinigen.

Nadelen van de Princess Vitapure Slowjuicer

Als je alleen kijkt naar de unieke eigenschappen en de voordelen van een apparaat, dan beschik je niet over alle informatie. Het is hierdoor moeilijker om een goed geïnformeerde keus te maken. Daarom hebben wij ervoor gezorgd om je te voorzien van alle nodige informatie. Dit geldt ook voor de nadelen. De mogelijke minpunten die gepaard gaan met de Princess Vitapure Slowjuicer zijn:

 • Geen schuimafscheider
  Als je iemand bent die het niet leuk vindt wanneer er nog een laagje schuim is op zijn sap, dan kun je het jammer vinden dat deze sapcentrifuge niet over een schuimafscheider beschikt. Nadat je je sap hebt gemaakt, kan er namelijk nog een laagje schuim erboven zitten. Natuurlijk kun je dit laagje ook gemakkelijk wegscheppen met een lepel.
 • Het zeefje reinigen
  Voor het reinigen van het zeefje met het bijgeleverde borsteltje heb je iets meer tijd nodig. Dit gaat namelijk niet zo gemakkelijk. Echter, als je het zeefje eerst even voor weekt, dan wordt hij wel goed schoon.

Conclusie van deze recensie over de Princess Vitapure Slowjuicer

In deze recensie hebben we je intussen verteld over de unieke eigenschappen, plus- en minpunten van de Princess Vitapure Slowjuicer. Je kunt nu dus zelf bepalen of dit apparaat je geld waard is. Als we eerst naar de nadelen kijken, dan zien we dat er mogelijkerwijs een laagje schuim op je sap blijft zitten. Daarnaast kan het iets lastiger zijn om het zeefje schoon te maken. Echter, beide punten kunnen gemakkelijk worden opgelost. Als we kijken naar de voordelen, dan zien we dat je er verschillende ingrediënten in kunt mixen. Hierdoor ontstaan er gezonde én lekkere sappen. De grote vulopening zorgt er tevens voor dat je tijd bespaart bij de bereiding van je sappen. Het laag toerental en het horizontale design, zorgen er daarnaast voor dat elke druppel sap uit je fruit en groenten wordt gehaald. Je kunt de juicer bovendien gemakkelijk reinigen.

Vanwege de vele voordelen, vinden wij dat dit apparaat zeker een aanrader is. Schaf daarom de Princess Vitapure Slowjuicer vandaag nog aan!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>