Ranex Carlo LED Solar Grondspot Kopen? Bekijk Onze Review!

Als je graag je tuin of terras een mooie uitstraling wil geven na zonsondergang, dan is het een goed idee om buitenverlichting aan te schaffen. We weten allemaal dat er verschillende vormen van buitenverlichting zijn. Voor je oprit of tuinpad kun je bijvoorbeeld kiezen voor grondspots. Echter, wandlampen zijn ook gepast voor het verlichten van je tuinpad. Wil je daarentegen je schutting of gevel verlichten, dan is het handig om een schuttinglamp te bevestigen. Er zijn zo nog vele andere soorten buitenverlichtingsmogelijkheden. Natuurlijk let je ook op het type verlichting. Denk bijvoorbeeld aan LED of halogeenlampen. Je kijkt zelfs naar eventuele elektriciteitskabels. Als je graag een energiezuinige grondspot in je tuin wil bevestigen, dan raden wij de Ranex Carlo LED Solar Grondspot aan. Dit model is energiezuinig, omdat hij op zonlicht werkt. Hij gaat bovendien zelf aan wanneer het schemerig begint te worden!

Misschien ken je het merk Ranex nog niet. Wij vertellen je nu meer over dit merk. Het merk is een onderdeel van het Nederlandse bedrijf TEVEA B.V. Ranex zelf staat bekend om het importeren van elektronica uit het verre Oosten. Voor een optimale productie zijn er kantoren van de fabrikant in Nederland, Rusland, Spanje, Duitsland, Engeland, Turkije en zelfs Frankrijk. Om de kwaliteit van de verschillende producten te waarborgen, wordt er gebruik gemaakt van de technologische diensten van Ranex. Als we een beetje verder kijken, dan zien we bovendien dat de vele producten van TEVEA allemaal voldoen aan de geldende normen en eisen. Deze producten zijn bovendien allemaal voorzien van certificaten en keurmerken. Je mag als consument dus kwalitatief hoogwaardige producten verwachten. Waar wacht je nog op? Kies voor een innovatief product en schaf de Ranex Carlo LED Solar Grondspot vandaag nog aan!

Review over de Ranex Carlo LED Solar Grondspot

Als je jouw tuin wil verfraaien, dan kun je dat op verschillende manieren doen. Heb je eenmaal besloten dat je graag grondspotjes wil aanbrengen? Dan is het een goed idee om te kiezen voor de Ranex Carlo LED Solar Grondspot. Met deze grondspot hoef je je aan het eind van de maand geen zorgen te maken over je energierekening. De grondspot werkt namelijk op zonlicht. Dit model is zelfs voorzien van een handige schemersensor. Dankzij deze sensor hoef je je na het werk niet naar binnen te haasten om je spotjes aan te doen. Zodra het namelijk schemerig begint te worden, dan gaan de grondspotjes vanzelf aan. Je tuin wordt hierdoor niet alleen goed verlicht, maar ziet er ook prachtig uit. Het feit dat je geen energie verspilt is een extra bonus.

Bij het aanschaffen van een grondspot, is het handig om te kijken welke plekken je ermee kunt verlichten. Als je de Ranex Carlo LED Solar Grondspot in je tuin zet, dan kun je gemakkelijk je tuinpad of oprit verlichten. Deze grondspot is namelijk niet alleen energiezuinig, maar ook sterk. Je kunt hem dus gemakkelijk een plek geven in de grond. Een extra voordeel van het feit dat deze spot werkt op zonne-energie is dat er geen gedoe ontstaat met elektriciteit en kabels. De werking van het spotje is bovendien zeer gemakkelijk. Overdag slaat hij energie op en ’s nachts maakt hij gebruik van deze energie. Je kunt dus in de avond tussen de 5 en 8 uur genieten van prachtige verlichting. Doordat de grondspot is gemaakt van roestvrijstaal en glas heeft hij een prachtige, moderne uitstraling. Je kunt bij deze spot kiezen voor een vierkantig of rond model.

Ranex Carlo LED Solar Grondspot

Voordelen van de Ranex Carlo LED Solar Grondspot

Wanneer we je vertellen over een bepaald product of apparaat, dan doen we er alles aan om je te voorzien van zoveel mogelijk informatie. Hierbij horen ook eventuele voordelen en nadelen. We weten namelijk allemaal dat elk product beschikt over aantrekkelijke eigenschappen, maar ook punten die we als minder prettig kunnen ervaren. Om je een compleet beeld te geven van de Ranex Carlo LED Solar Grondspot vertellen we je nu over zijn voordelen:

 • Werking op zonne-energie
  In het hedendaagse dure leven kunnen we het niet permitteren om zomaar extra geld uit te geven. Daarom kiezen sommigen van ons ervoor om de tuin niet te voorzien van buitenverlichting. Echter, om je tuin toch te verfraaien en goed te verlichten, kun je deze grondspot gebruiken. Doordat hij werkt op zonne-energie hoef je je geen zorgen te maken dat hij je energierekening omhoog laat gaan. Je hebt met dit model namelijk geen energiekosten.
 • Kan in een harde en zachte ondergrond
  Bij het kiezen van een grondspot is het handig om te kijken waar hij geplaatst kan worden. Sommige modellen zijn namelijk speciaal ontworpen voor zachte ondergronden. Weer andere modellen kunnen alleen geplaatst worden in harde ondergronden. Bij dit model hoef je je geen zorgen te maken over het type ondergrond, omdat hij geschikt is voor zowel harde als zachte ondergronden.
 • Schemersensor
  In sommige gevallen wanneer je buitenverlichting hebt aangebracht, dan moet je ’s nachts zelf de lichten aandoen. Dit kun je vervelend vinden als je meestal laat thuis komt en je dan in het donker naar je voordeur moet lopen. Bij deze grondspot heb je dat probleem niet, omdat hij beschikt over een schemersensor. De lamp gaat dus automatisch aan wanneer het schemerig begint te worden.

Nadelen van de Ranex Carlo LED Solar Grondspot

Je bent nu op de hoogte van de unieke eigenschappen en de voordelen van deze grondspot. Echter, het is ook belangrijk om je te laten informeren over eventuele nadelen. Alleen met alle gegevens kun je een goed geïnformeerde keus maken. We vertellen je nu daarom ook over de eigenschappen van de Ranex Carlo LED Solar Grondspot die je als minder prettig kunt ervaren:

 • Lichtopbrengst bij donkere dagen
  Het feit dat deze grondspot werkt op zonne-energie is zeer positief als je rekening houdt met de energierekening. Echter, het hebben van een lamp die op zonne-energie werkt is minder prettig op bewolkte en/of donkere dagen. Op deze dagen is de lichtopbrengst van de lamp namelijk minder. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden wanneer je gebruik maakt van deze grondspot op zonne-energie.
 • Niet dimbaar
  Sommige grondspotjes verlichten je tuin precies zoals jij wil. Je kunt bij dergelijke modellen namelijk het licht dimmen. Deze mogelijkheid heb je niet bij dit model. Je kunt het feit dat hij niet dimbaar is als minder prettig ervaren.

Conclusie van de recensie over de Ranex Carlo LED Solar Grondspot

We hebben je in deze review laten zien wat de Ranex Carlo LED Solar Grondspot speciaal maakt. Daarnaast zijn we ook ingegaan op de mogelijke voordelen en nadelen die hij met zich meebrengt. Aan de hand van deze recensie kun je dus zelf concluderen of de grondspot je geld waard is. We hebben gezien dat deze grondspot niet dimbaar is. Echter, dit punt is weg te denken als je kijkt naar het feit dat je geen energiekosten voor hem hoeft te betalen. Daarnaast hebben we gezien dat deze spot bij bewolkte of donkere dagen een lagere lichtopbrengst heeft. Ook dit hoef je niet als minder prettig te ervaren, omdat je ’s nachts wordt verwelkomt met licht in je tuin dankzij de schemersensor. Je kunt de grondspot zelfs zetten in zowel harde als zachte ondergronden. Gezien de vele voordelen, vinden wij de Ranex Carlo LED Solar Grondspot een aanrader!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>