Remington BHT250 Kopen? Bekijk deze Review!

Heb je veel lichaamshaar en wil je dit op een effectieve manier verwijderen? Dan is de Remington BHT250 een goed alternatief. Dit scheerapparaat is speciaal ontworpen om je lichaamshaar moeiteloos te scheren. Je maakt gebruik van 1 van de 3 meegeleverde opzetkammen om de haartjes te trimmen op 2, 4 of 6 mm. Vind je dit nog steeds te lang, dan kun je de shaver zonder opzetkam gebruiken. Zonder de opzetkam worden je haren getrimd op 0,2 mm lengte. Super glad dus. Dit apparaat is bovendien volledig waterdicht, zodat je hem ook onder de douche kunt gebruiken.

Remington is specialist op het gebied van lichaams- en haarverzorging. Dit bedrijf vervaardigt producten voor zowel mannen als vrouwen. Het productassortiment is groot. Er is dus voor vrijwel elke verzorgingsbehoefte een oplossing. In de Remington productenlijn zijn er producten zoals roterende scheerapparaten, krulsets, gezicht- en lichaamsborstels, personal groomers en ladyshavers. Voor een perfecte scheerbeurt, kies je dus voor een Remington scheerapparaat.

Review over de Remington BHT250

De Remington BHT250 is een compacte groomingtool waarmee je moeiteloos lichaamshaar kunt stylen. Dit scheerapparaat, met een slank ontwerp, kun je gemakkelijk onder de douche gebruiken. Na gebruik spoel je hem hygiënisch af. Nadat je het apparaat hebt opgeladen, kun je hem maar liefst 60 minuten gebruiken. Je hebt dus genoeg tijd om te scheren zodat je er altijd verzorgd uitziet.

Een andere aantrekkelijke eigenschap van het model BHT250 is dat je hem kunt gebruiken om overal op je lichaam haar te verwijderen. Hij heet niet voor niets de Delicates & Body Hair Trimmer. Je kunt hem behalve voor bijvoorbeeld je baardharen ook gebruiken om de intieme delen van je lichaam te onderhouden. Dit is één van de redenen waarom hij volledig waterdicht is. Neem hem mee onder de douche en verwijder alle ongewenste haren. Wil je de haren niet volledig verwijderen en alleen stylen? Dat kan ook dankzij de meegeleverde opzetkammen. Deze zorgen ervoor dat de haartjes worden gesnoeid op een lengte van 2, 4 of 6 mm. Als je de opzetkammetjes niet gebruikt, dan trim je de haren zeer dicht op de huid. De shaver zorgt dan voor een gladde scheerbeurt. Sneetjes en krasjes worden bovendien voorkomen doordat de snijbladen zijn afgerond met Comfort tips.

Remington BHT250

Voordelen van de Remington BHT250 Delicates & Body Hair Trimmer

Als je naar de functionaliteiten van de Remington BHT250 kijkt, dan zie je al gauw dat dit apparaat is ontworpen voor ultiem gemak. Je kunt hem namelijk gebruiken om de haren van je lichaam optimaal te verwijderen en om de haartjes te trimmen op een gewenste lengte. De shaver maakt het mogelijk om in een handomdraai een verzorgd lichaam te hebben, waar je trots op kunt zijn. De voordelen die hij met zich meebrengt zijn:

 • Verschillende lengtes
  Sommige scheerapparaten scheren al het haar waarmee ze in contact komen weg. Andere apparaten zorgen er alleen voor dat de haartjes korter worden gemaakt. De Delicates & Body Hair Trimmer doet beide. Met dit scheerapparaat kun je met de opzetkammen je haar op 3 verschillende lengtes trimmen. Zonder de opzetkam zorg je voor een glad resultaat.
 • Volledig waterdicht
  Een ander voordeel van dit apparaat is dat hij volledig waterdicht is. Je kunt hem dus ook onder de douche gebruiken. Dit is vooral handig wanneer je een groot deel van je lichaam van haar wil ontdoen. Sta onder de douche, waar je je comfortabel voelt, en ga aan de slag!
 • Comfort tips
  De snijbladen van dit scheerapparaat beschikken over afgeronde Comfort tips. Deze tips voorkomen dat je tijdens het scheren sneetjes of krasjes aan je lichaam krijgt. Hierdoor zie je er na het scheren verzorgd uit.

Nadelen van de Remington BHT250

Om je een compleet beeld te geven van de Remington BHT250, zijn we ook voor je nagegaan wat zijn tekortkomingen zijn. Het punt dat je wellicht als negatief kunt ervaren is:

 • Geen snellaadfunctie
  Sommige scheerapparaten beschikken over een snellaadfunctie zodat je ze enkele minuten kunt opladen en ze vervolgens meteen kunt gebruiken om te scheren. Dit model beschikt niet over deze functie. We adviseren je daarom om hem tijdig op te laden, zodat je altijd kunt genieten van een optimale scheerervaring.

Conclusie van de Remington BHT250

Wij vinden de Remington BHT250 Delicates & Body Hair Trimmer zeker een aanrader om je lichaam van haar te ontdoen. Dit apparaat heeft 4 scheerstanden, waarvan 1 zorgt voor een uiterst glad scheerresultaat. Als je de opzetkammen gebruikt, dan voorkom je dat al het haar wordt verwijderd, want dan zorgt de shaver voor een haarlengte van 2, 4 of 6 mm. Dit is onder andere ideaal wanneer je je baard wil trimmen. Voor extra scheercomfort kun je dit apparaat zowel op een droge als natte huid gebruiken. Hij is namelijk volledig waterdicht en kan dus ook onder de douche gebruikt worden. Haal deze shaver snel in huis en laad hem tijdig op om keer op keer te genieten van de beste scheerresultaten.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>