Samsung RB29FERNBWW Kopen? Bekijk nu onze Review!

Zoek je naar een koelkast waarin je gemakkelijk al je boodschappen kwijt kunt? Kies dan voor de Samsung RB29FERNBWW. Deze koelkast met vriesgedeelte is energiezuinig en zodanig ingericht dat je gemakkelijk al je boodschappen op een nette manier erin kunt opbergen. Je etenswaren blijven in deze koelkast vers en koel bewaard. Er is in dit apparaat genoeg ruimte. De koel/vriescombinatie is namelijk 178 cm hoog. Het koelgedeelte heeft een inhoud van 188 liter en het vriesgedeelte heeft een inhoud van 98 liter.

Samsung brengt verschillende soort producten op de markt. Hun doel is om innovatieve en betrouwbare artikelen te vervaardigen. Het lukt hen ook om dit doel te bereiken, want hun producten zijn over de hele wereld bekend. Als je dus op zoek bent naar een innovatieve koelkast van topkwaliteit, dan kies je voor een koelkast van het merk Samsung!

Review over de Samsung RB29FERNBWW

De Samsung RB29FERNBWW beschikt over een No Frost systeem dat ervoor zorgt dat je de vriezer niet hoeft te ontdooien. Er blijft namelijk geen laag ijs zitten op producten. Je hebt dus ook geen last van vastzittende lades. Het Multi Airflow systeem zorgt er daarnaast voor dat het koelgedeelte condensvrij blijft. Deze koel/vriescombinatie beschikt bovendien over een LED-lamp die de gehele binnenkant verlicht. Je kunt dus snel zien wat je nodig hebt en hoeft de deur niet te lang open te houden. Hierdoor bespaar je energie.

Het Smart Space ontwerp van de koelkast zorgt voor extra gebruiksgemak. De punten die hierbij horen zijn:

 • Easy slide
  Als je een artikel moet pakken dat helemaal achterin van de koelkast ligt, dan kan het moeilijk zijn om erbij te komen. Dit is niet het geval bij deze Samsung koelkast. Hij beschikt namelijk over een Easy slide uitschuiflade die je naar je toe kunt trekken om efficiënt te kunnen pakken wat je nodig hebt.
 • Cool Select Zone
  Uiteraard bewaar je groente en vleeswaren in verband met hygiëne niet bij elkaar. Dankzij de Cool Select Zone kun je zowel je vlees als groente op de ideale temperatuur bewaren. Stel de zone voor vleeswaren in op 0 °C en de groentezone op 3 °C om deze vers en knapperig te houden.
 • Grote lade volledig openen
  De vrieslade heeft een grote opening zodat je gemakkelijker vrieswaren kunt opbergen en uitnemen. Je kunt de lade bovendien helemaal naar buiten trekken.
 • Grap’n Go Basket
  Bewaar je kruiden gemakkelijk in de uitneembare mand zodat alles binnen handbereik is wanneer je een gerecht wil bereiden.
 • Verstelbare flessenhouders
  De koelkast beschikt over een groot en diep flessenrek dus je kunt er ook grotere flessen in bewaren. In de deur zijn er bovendien twee rijen waarin je blikjes en flessen kunt opslaan.

Samsung RB29FERNBWW

Voordelen van de Samsung RB29FERNBWW

Als je de Samsung RB29FERNBWW koelkast in huis hebt, dan profiteer je van de voordelen die hij met zich meebrengt:

 • Zuinigheid
  Deze koelkast is uiterst zuinig. Hij heeft namelijk een A+++ energieklasse.
 • Veel ruimte
  Deze koelkast heeft genoeg ruimte om al je boodschappen op te slaan. Dit geldt zowel voor het koel- als vriesgedeelte. De koelruimte heeft namelijk een inhoud van 188 liter en de vriesruimte heeft een inhoud van 98 liter.
 • Niet ontdooien
  Je hebt het werk niet om de koel/vriescombinatie te ontdooien, want hij is een No Frost-model.
 • Speciale vershoudzone
  De koelkast is voorzien van een speciale vershoudzone. Als je deze instelt, blijft je eten tot twee keer langer vers.
 • Stil
  De koelkast heeft een geluidsniveau van slechts 40 dB. Hij heeft dus een stille werking.

Nadelen van de Samsung RB29FERNBWW

Je kent nu de voordelen die dit apparaat met zich meebrengt. Wat zijn dan de nadelen? Het minpuntje dat wij zijn tegengekomen bij de Samsung RB29FERNBWW is:

 • Geen anti-bacteria
  Sommige koelkasten beschikken over anti-bacteria om bacteriën buiten het apparaat te houden. Dit is niet het geval bij deze koelkast. Echter, dankzij de Cool Select Zone is de antibacteriële laag op de wanden van deze koelkast niet nodig. Deze zone zorgt namelijk voor de juiste opslagtemperatuur, zodat bacteriën de kans niet krijgen om bij je voedingsmiddelen te komen. Door de koelkast regelmatig schoon te maken, voorkom je ook dat je last krijgt van bacteriën.

Conclusie van de review over de Samsung RB29FERNBWW

We hebben je laten zien dat de Samsung RB29FERNBWW beschikt over slimme functies voor extra gebruiksgemak. Daarnaast is deze koelkast energiezuinig, heeft veel ruimte en hoef je hem niet te ontdooien. Hij beschikt ook over een speciale vershoudzone en heeft een stille werking. Als je dus een koel/vriescombinatie zoekt met veel ruimte en super prestaties, dan is dit model zeker een goede keus!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>