Samsung RB29HSR2DSA Kopen? Bekijk deze Review!

Zoek je naar een duurzame koelkast waarin je al je etenswaren netjes kunt opslaan? Kies dan voor de Samsung RB29HSR2DSA. Deze koelkast is energiezuinig en heeft daarom een A+ waardering gekregen op dit gebied. De koel-vriescombinatie beschikt over een Smart Space systeem dat ervoor zorgt dat je al je voedingsmiddelen optimaal kunt opslaan. De vriesruimte van deze koel-vriescombinatie heeft 3 vrieslades. Deze ruimte voorkomt bovendien ijsvorming dankzij het No Frost-systeem. De koelkast beschikt tevens over een Cool Select Zone. Bij dit vak bepaal je zelf de temperatuur aan de hand van de inhoud. Hierdoor houd je jouw etenswaren altijd vers door de ideale temperatuur in te stellen.

Samsung brengt innovatieve producten op de markt. Hun doel is om op elk gebied betrouwbare artikelen te vervaardigen en om mee te werken aan het creëren van een nieuwe toekomst. De Samsung producten worden daarom voorzien van verschillende gebruiksgemakken en innovatieve eigenschappen die het leven voor de gebruiker vereenvoudigen. Als je op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke en duurzame koelkast met innovatieve eigenschappen, dan kies je voor een Samsung koelkast.

Review over de Samsung RB29HSR2DSA

Kiezen voor de Samsung RB29HSR2DSA betekent kiezen voor een koelkast met innovatieve eigenschappen. Deze koelkast beschikt over energiezuinige LED-verlichting. Het doet er niet toe als je overdag of laat in de nacht een artikel uit je koelkast wil halen, want deze wordt optimaal verlicht. Daarnaast beschikt dit apparaat over de No Frost-technologie. Hierdoor hoef je de koelkast niet te ontdooien, want er vindt geen ijsvorming plaats. De koelkast zorgt daarnaast voor een gelijkmatige koeling om minder energie te verbruiken.

De verschillende eigenschappen van de koelkast kun je hieronder lezen:

 • Groot deurvak
  Als je dranken snel wil koelen, zet je deze in het koudste gedeelte van de koelkast, namelijk het deurvak. In deze koel-vriescombinatie zit er in de vriezer een Soft Frost-deurvak, dat zorgt voor de optimale temperatuur. Als je dus bijvoorbeeld roomijs in het vak zet, dan wordt dit niet hard en vormen er geen ijskristallen. Je kunt uiteraard ook grote flessen met frisdrank op de perfecte temperatuur opslaan in dit vak.
 • Grote vriesladen
  Een andere unieke eigenschap van deze koel-vriescombinatie is dat hij beschikt over grote vriesladen, die je geheel kunt opentrekken. Dankzij de Easy Slide rekken kun je ook in het koelkastgedeelte alle etenswaren gemakkelijk naar je toetrekken. Je komt dus gemakkelijk bij het gewenste voedingsmiddel.
 • Minder energieverbruik
  Deze koelkast beschikt over de Digital Inverter Technologie. De compressor verbruikt dankzij deze technologie minder energie. Er zijn namelijk aanpassingen gedaan aan de hand van diverse gebruiksgewoontes. Daarnaast maakt het Smart Sensor systeem gebruik van sensoren zodat het vochtigheidsniveau en de temperatuur worden geoptimaliseerd. De koelkast hoeft dus minder hard te werken en verbruikt hierdoor minder energie. Ook slijtage wordt verminderd dankzij deze technologie.

Samsung RB29HSR2DSA

Voordelen van de Samsung RB29HSR2DSA

Deze koelkast brengt een aantal voordelen met zich mee. Deze voordelen zetten we voor je op een rij zodat je een goed geïnformeerde keus kunt maken als je hem wil aanschaffen. De pluspunten van de Samsung RB29HSR2DSA zijn:

 • Kleine producten vinden
  Je hebt het vast wel meegemaakt: je regelt je koelkast, maar vindt kleine artikelen niet terug omdat deze aan de achterkant van de kast zijn beland. Dit probleem behoort tot het verleden met deze Samsung koelkast. Dankzij het Smart Space systeem kun je namelijk ook de kleine etenswaren in je koelkast eenvoudig terugvinden.
 • Gelijkmatige koeling
  Een gelijkmatige koeling is belangrijk om energie te besparen en om al je producten vers te houden. In deze koelkast vindt er een gelijkmatige koeling plaats door de gehele koelruimte. Dit komt door de luchtcirculatie in het apparaat.
 • Melding bij een open deur
  Als je de deur van een koelkast te lang open laat staan, dan verbruikt hij meer energie doordat hij harder moet werken om de ingestelde temperatuur te bereiken. Bij deze koelkast krijg je een melding wanneer de deur te lang open staat.
 • Geen ontdooiwerk meer
  Niemand vindt het ontdooien van een koelkast een leuke klus. Daarmee heeft Samsung rekening gehouden toen ze deze koelkast vervaardigden. Daarom beschikt hij over het No Frost systeem zodat er geen ijsvorming plaatsvindt. Je hoeft de koelkast dus niet steeds te ontdooien.

Nadelen van de Samsung RB29HSR2DSA

Elk apparaat heeft zijn sterke en zwakke kanten. We gaan nu kijken wat de minpunten van deze koelkast zijn. De tekortkomingen van de Samsung RB29HSR2DSA zijn:

 • Geen 0-graden zone
  Deze koelkast beschikt niet over een speciale 0-graden zone waarin je vleeswaren en vis kunt bewaren. Dit kun je als minpunt ervaren. Echter, de koelkast beschikt wel over een Cool Select Zone. In deze zone van de koelkast kun je zelf de temperatuur instellen. Kies dus voor de 0 Zone-stand om vlees en vis in dit gedeelte van de koelkast op te slaan.
 • Geen display
  Sommige koelkasten laten je precies zien wat de binnentemperatuur is. Dit is niet het geval bij de Samsung RB29HSR2DSA. Hij beschikt namelijk niet over een display. Als je precies wil weten wat de temperatuur in de koelkast is, dan kun je dit als minpunt ervaren.

Onze conclusie over de review over de Samsung RB29HSR2DSA

Om je een volledig beeld te geven van de Samsung RB29HSR2DSA hebben we de verschillende functies van het apparaat bekeken. We hebben gezien dat hij beschikt over de No Frost-technologie, hij energiezuinig is en je jouw voedingsmiddelen optimaal erin kunt opbergen. De tekortkomingen van dit apparaat zijn dat hij geen speciale 0-graden zone heeft en dat hij niet over een temperatuurdisplay beschikt. Het feit dat hij geen 0-graden zone heeft, hoeft echter geen probleem te zijn, omdat je de Cool Select Zone kunt instellen om producten bij 0 °C kunt opslaan. De voordelen die hij met zich meebrengt wegen bovendien zwaarder dan de nadelen. Het apparaat meldt je wanneer de deur te lang openstaat zodat er niet onnodig energie verloren gaat, hij koelt je voedingsmiddelen gelijkmatig om energie te besparen, je hoeft hem niet te ontdooien en je vindt je etenswaren gemakkelijk terug. Wij vinden dat, aangezien de Samsung RB29HSR2DSA zoveel unieke, aantrekkelijke eigenschappen en voordelen met zich meebrengt, hij zeker een aanrader is!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>