Samsung RB37J5005WW koel vriescombinatie Kopen? Lees de Review!

Ben je op zoek naar een koelkast van topkwaliteit voor een groot huishouden? Wij raden dan de Samsung RB37J5005WW koel vriescombinatie aan. Dit apparaat is zeer ruim. Hij is daarom perfect voor een groter huishouden. De koelkast is voorzien van een speciale Fresh Zone oftewel vershoudzone. In deze zone blijft je vlees en vis langer vers. Het vriesvak beschikt daarnaast over 3 Full Open Boxes. Je kunt in deze compartimenten gemakkelijk grotere artikelen kwijt. De koelkast beschikt over een No Frost functie, waardoor er geen ijsvorming ontstaat en je hem niet handmatig hoeft te ontdooien!

Samsung is over de hele wereld bekend. Deze fabrikant brengt innovatieve, maar toch betrouwbare producten op de markt. De Samsung producten beschikken over verschillende functies die bijdragen aan het gebruiksgemak. Samsung brengt bovendien verschillende producttypen op de markt. Denk bijvoorbeeld aan koelkasten, mobiele telefoons en ook televisies. Haal vandaag nog een Samsung koelkast in huis.

Review over de Samsung RB37J5005WW koel vriescombinatie

De Samsung RB37J5005WW koel vriescombinatie is een groot product waarin je veel etenswaren en dranken kunt opbergen. Hij is namelijk 2 meter hoog, 59,5 cm breed en 67,5 cm diep. Deze Smart Space koelkast heeft hierdoor 30% meer koel- en vriesruimte vergeleken met andere koelkasten. De vriesruimte, die zich aan de onderkant van het apparaat bevindt, heeft een inhoud van 98 liter. Voldoende dus om ijsblokjes, brood voor de week, diepvriespizza’s en nog veel meer in op te slaan. Ook de koelruimte is groot. Deze heeft een inhoud van 269 liter.

In deze koelkast zit er een Digital Inverter Compressor. Deze werkt op een unieke manier: afhankelijk van de temperatuur die je hebt ingesteld, regelt de compressor automatisch de snelheid die verdeeld wordt over 5 niveaus. Hierdoor wordt er energie bespaard, maakt het apparaat minder geluid en is er een optimale slijtvastheid.

In deze koelkast zorg je voor de optimale indeling van je etenswaren en drankjes. Het apparaat beschikt namelijk over 4 verstelbare deurvakken die je naar eigen voorkeur kunt inrichten. De deur van het vriesgedeelte kan bovendien helemaal open. Je kunt dus optimaal producten in het vriesvak zetten of eruit halen. De verschillende artikelen die je netjes in de koelkast hebt geregeld, vind je gemakkelijk terug. Het apparaat is namelijk goed verlicht met LED-lampen. De koelkast warmt dus niet op wanneer het licht aan is, maar zorgt voor een stijlvolle verlichting aan de binnenkant.

Niemand houdt ervan om een koelkast te ontdooien. Samsung weet dit en heeft daarom een No Frost functie toegevoegd aan deze koelkast. Er vindt dus geen ijsophoping plaats, waardoor jij de kast niet handmatig hoeft te ontdooien. Een No Frost koelkast zorgt ervoor dat de vochtigheid uit de lucht, die zich in de koelkast bevindt, wordt gehaald. Deze functie zorgt tevens voor een constante temperatuur in het apparaat.

Samsung RB37J5005WW koel vriescombinatie

Voordelen van de Samsung RB37J5005WW koel vriescombinatie

De voordelen die de Samsung RB37J5005WW koel vriescombinatie met zich meebrengt zijn:

 • Uitschuifbare lades
  Deze koelkast beschikt over verschillende uitschuifbare lades. Je komt dus ook gemakkelijk bij de voedingsmiddelen die helemaal aan de achterkant van de lade zitten.
 • Vershoudzone
  Als je vlees en vis zet in de vershoudzone van deze koelkast, dan wordt dit bewaard bij 0 ° Hierdoor blijven deze voedingsmiddelen tot 2 keer langer vers.
 • Niet meer ontdooien
  Een belangrijk voordeel van de RB37J5005WW koel vriescombinatie is dat je hem niet hoeft te ontdooien. Hij beschikt namelijk over de No Frost functie, waardoor er geen ijs ophoopt in het apparaat.

Nadelen van de Samsung RB37J5005WW koel vriescombinatie

Om je een compleet beeld te geven over het product, zijn we behalve de voordelen ook nagegaan wat de nadelen van de Samsung RB37J5005WW koel vriescombinatie zijn. We zijn echter slechts één punt tegengekomen dat wellicht kan tegenvallen:

 • Geen antibacteriële afdichting
  Sommige koelkasten beschikken over een antibacteriële afdichting om bacteriën buiten het apparaat te houden. Dit is niet het geval bij de RB37J5005WW koel vriescombinatie. Echter, als je de koelkast regelmatig schoonmaakt, zorg je er zelf voor dat er geen bacteriën in het apparaat terecht komen.

Conclusie van de review over de Samsung RB37J5005WW koel vriescombinatie

We hebben gezien dat de Samsung RB37J5005WW koel vriescombinatie een no-nonsens apparaat is. Je kunt er veel etenswaren en dranken in kwijt en kunt deze producten op een nette manier opbergen. Dankzij de No Frost functie hoef je het apparaat niet te ontdooien, want er vindt geen ijsophoping plaats. Dankzij de uitschuifbare lades kom je overal gemakkelijk bij. Onderhoud de koelkast goed om te voorkomen dat er bacteriën in komen en sla vandaag nog allerlei voedingsmiddelen op in dit topapparaat!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>