Samsung WD80J6400AW Kopen? Bekijk de Review!

Wil je ruimte besparen in je huis? Bestel dan vandaag nog de Samsung WD80J6400AW. Met deze was- droog combinatie bespaar je ruimte en tijd! Draai eerst een wasprogramma en laat de Samsung WD80J6400AW daarna direct starten met een droogprogramma. Op die manier hoef je niet eerst al je natte was over te pakken van wasmachine naar droogtrommel, waardoor je was minder kreukels oploopt en jij een hoop tijd bespaart.

Samsung is een bekend merk dat je overal tegen komt. Ze behoren tot een onderneming van wereldklasse met uiteenlopende producten. Bij Samsung kun je terecht voor ieder (huishoudelijk) product, zoals tv’s, mobiele telefoons, airco’s, vriezers, koelkasten en ga zo maar door. Op al deze gebieden onderscheid Samsung zich door innovatieve technologie. Hierdoor kunnen ze in al deze bedrijfssectoren vooroplopen en organisaties continu verder helpen op hun weg naar een succesvolle toekomst. Samsung laat de wereld nu kennismaken met een nieuw product, namelijk de Samsung WD80J6400AW was- droog combinatie.  Deze wasmachine wast schoon, heeft veel verschillende wasprogramma’s, is zuinig en bovendien duurzaam en van goede kwaliteit.

 

Samsung WD80J6400AW Review

Deze was- droog combinatie van Samsung heeft een extra ruime trommel (vulgewicht wassen: 8 kilogram, vulgewicht drogen: 6 kilogram). Hierdoor ben je snel door de grote stapels wasgoed heen. Met de Samsung WD80J6400AW hoef je nooit meer op te zien tegen een stapel wasgoed. Hij is namelijk zo verdwenen.

Dankzij de Eco Bubble technologie ben je zelf ook energiezuinig en duurzaam bezig. Door de bubbelgenerator wordt het wasmiddel grondig opgelost, terwijl er lucht wordt geïnjecteerd voor een extra rijk zeepschuim. Daarnaast zorgt de Eco Bubble technologie ervoor dat ook op lagere wastemperatuur je kleding schoon en fris uit de wasmachine komt. Door deze technologie dringt het schuim sneller en dieper door in de kledingweefsels dan bij gewone wasmachines, waardoor je zachtere wasbeurten draait die voor jou resulteren in een lagere energierekening.

De Samsung WD80J6400AW heeft een ruim assortiment aan wasprogramma’s waardoor er altijd een programma is dat past bij jouw stapel wasgoed. Er zijn eindeloze mogelijkheden met de Samsung WD80J6400AW wat betreft de stof, was- en droog tijden, temperatuur, spoelen, centrifugeren. Dankzij de “uitgestelde start” functie kun je de wasprogramma’s 3, 6 of 12 uren later laten starten, waardoor je nooit het probleem hebt dat je was te lang in de trommel blijft zitten en nare geurtjes verspreid. Dankzij het hoge toerental (1400 toeren) komt je was behoorlijk droog uit het wasprogramma. Met een droogprogramma van een uur, wordt al je kleding direct gedroogd.

Was- en droog programma’s:

 • Baby verzorging
 • Katoen
 • Geurverfrisser
 • Eco Drum Clean
 • Outdoor CareSamsung WD80J6400AW Review
 • Spoelen en centrifugeren
 • Super Eco Was
 • Synthetisch
 • Wol
 • Extra wasbeurt: Super Speed
 • Optielijst: intensive, voorwas
 • Cotton dry
 • Synthetisch dry
 • Korte was: 15 minuten

 

Voordelen van de Samsung WD80J6400AW

Dankzij het vulgewicht van maar liefst 8 kilogram per wasbeurt ben je zo door je stapels wasgoed heen. Door de 14 verschillende wasprogramma’s is er altijd één die bij jouw was past. Een groot voordeel van de Samsung WD80J6400AW is dat er een 15 minuten wasprogramma is, die je was stralend schoon en fris maakt in slechts 15 minuten. Dit alles doet hij op een geluidsniveau van 54 decibel. Hierdoor is de Samsung WD80J6400AW één van de stilste wasmachines. Ook is deze wasmachine zuiniger dan ooit met energie doordat hij gebruik maakt van de Eco Bubble technologie. Deze wasmachine is zeer gebruiksvriendelijk, van goede kwaliteit en duurzaam.

Nadelen van de Samsung WD80J6400AW

Bij de Samsung WD80J6400AW moet je tijdens het doseren van het wasmiddel even goed opletten. Het is handig om eerst  het doseringsadvies op verpakking te lezen, zodat overmatig gebruik van wasmiddel voorkomen wordt.

 

Conclusie van de Samsung WD80J6400AW

Deze was- droog combinatie van Samsung heeft een ruime trommel met een vulgewicht van 8 kilogram. Hierdoor zijn de stapels wasgoed zo verdwenen. Bepaal zelf wanneer je wast met de uitgestelde start functie. Door aan te geven wanneer jouw wasprogramma moet starten (na 3,6 of 12 uur), kun je profiteren van het goedkopere nachttarief. Dankzij de Eco Bubble technologie dringt het wasmiddel dieper in de kledingweefsels door, voor een nog schoner resultaat. Met de Samsung WD80J6400AW bespaar je niet alleen op ruimte en tijd, maar ook op je energierekening!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>