Senseo Melkopschuimer CA6500 Kopen? Lees de Review!

Ben je dol op koffievarianten met melk en heeft je koffiezetapparaat geen ingebouwde melkopschuimer? Kies dan voor de Senseo melkopschuimer CA6500. Met dit apparaat kun je gemakkelijk luchtig melkschuim maken. Hij is bovendien bruikbaar voor zowel koud als warm melkschuim en maakt per keer genoeg melkschuim voor twee kopjes. Gewoon melk opwarmen? Dat kan ook met deze alleskunner!

Kiezen voor een Philips apparaat is een absolute aanrader. De producten van deze fabrikant zijn ontworpen met het oog op innovatie. Daarnaast worden de producten vervaardigd om je leven te vergemakkelijken. Zo hoef je bijvoorbeeld geen melk handmatig op te kloppen, omdat de automatische melkopschuimer het werk voor je doet. Lees snel verder als je meer te weten wil komen over de Senseo melkopschuimer CA6500.

Review over de Senseo melkopschuimer CA6500

Ben je benieuwd naar de functionaliteiten van de Senseo melkopschuimer CA6500? Een belangrijke eigenschap is dat je er de perfecte melkschuimlaag mee maakt doordat het apparaat zorgt voor de perfecte temperatuur en snelheid. Een ander aantrekkelijk punt is dat je de melk al binnen 130 seconden kunt opschuimen met dit innovatief apparaat.

De melkopschuimer is daarnaast voorzien van een innovatieve klopper. Hierdoor kun je er zowel koud als warm melkschuim mee maken. Er zijn immers koude en warme koffierecepten die nog lekkerder zijn met een luchtige laag melkschuim erop. Maak dus gemakkelijk in eigen huis een lekker warm kopje cappuccino of latte macchiato. Ook een heerlijk glas ijskoffie maak je met een druk op de knop. De koude varianten zijn heerlijk in de zomer en de warme varianten zijn perfect bij koud weer of wanneer je net uit bed bent of voordat je naar bed gaat. Bovendien kun je in de CA6500 melk voor twee glazen tegelijk opschuimen. Het apparaat heeft namelijk een capaciteit van 120 ml.

Heb je de melkopschuimer CA6500 gebruikt? Dan is het nu tijd om hem te reinigen. Je zou misschien denken dat het reinigen van het apparaat een vervelend klusje is, maar dit is het zeker niet. Het reinigen van de melkopschuimer is zeer eenvoudig. Het apparaat beschikt namelijk over een anti-kleeflaag en een waterdicht, zacht omhulsel. Hierdoor kun je hem eenvoudig schoonvegen of spoelen onder de kraan. Het deksel van de opschuimer kun je zelfs in de vaatwasmachine wassen.

Senseo Melkopschuimer CA6500

Voordelen van de Senseo melkopschuimer CA6500

Elk apparaat brengt voor- en nadelen met zich mee. Lees snel verder om erachter te komen wat de voordelen van de Senseo melkopschuimer CA6500 zijn:

 • Melkschuim
  Dit apparaat is geoptimaliseerd om heerlijk, luchtig melkschuim te maken. Dit is te merken aan de kwaliteit van het geproduceerde melkschuim.
 • Ontwerp
  Het apparaat heeft een mooi en strak ontwerp en mag daarom zeker gezien worden. Je kunt hem gewoon naast je koffiezetapparaat op het keukenblad laten staan als blikvanger.
 • Draagbaar
  De melkopschuimer is zeer compact. Hierdoor kun je hem gemakkelijk met je meenemen. Hij heeft namelijk een afmeting van 13 x 20 x 13 cm.
 • Gemakkelijk schoonmaken
  Je kunt de melkopschuimer gemakkelijk schoonmaken. Dit maakt hem nog aantrekkelijker om dagelijks te gebruiken.

Nadelen van de Senseo melkopschuimer CA6500

De nadelen van de Senseo melkopschuimer CA6500 zijn:

 • Opwarmen van melk
  Aangezien dit apparaat is geoptimaliseerd om melk op te schuimen, is hij niet perfect om gewoonweg melk ermee op te warmen. Hij beschikt wel over de functie om melk op te warmen, maar het melkschuim smaakt beter.
 • Binnenkant schoonmaken
  Hoewel je de binnenkant met bijvoorbeeld een handdoek kunt schoonmaken, kun je het feit dat je de binnenkant niet kunt uitnemen als minpunt ervaren.
 • Hoeveelheid melkschuim
  De melkopschuimer heeft een capaciteit van 120 ml. Als je echter melk voor een grotere groep wil opschuimen, dan kan deze hoeveelheid tegenvallen.

Conclusie van de review over de Senseo melkopschuimer CA6500

Als je op zoek bent naar een melkopschuimer waarmee je gemakkelijk kunt werken en waarmee je heerlijk, luchtig melkschuim kunt maken, dan is de Senseo melkopschuimer CA6500 perfect! Dit apparaat heeft de optie om zowel koud als warm melkschuim te maken. Daarnaast kun je tegelijkertijd melk voor twee kopjes opschuimen. Het apparaat is bovendien eenvoudig schoon te maken. Als je er rekening mee houdt dat hij beter is in het opschuimen van melk dan het opwarmen van melk en dat je de binnenkant niet kunt uitnemen, dan raden we je aan om de Senseo melkopschuimer CA6500 vandaag nog aan te schaffen!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>