Ga je de Philips Senseo Switch HD7892/60 Kopen? Lees de Review!

Ben je op zoek naar een 2-in-1-koffiezetapparaat? Kies dan voor het Philips Senseo Switch HD7892/60 koffiezetapparaat. Dit apparaat beschikt over DualBrew-technologie, wat ervoor zorgt dat het ideaal is voor zowel filterkoffie als koffiepads. Bovendien kun je gemakkelijk van zetsysteem verwisselen. Je zet met een druk op de knop 1 of 2 kopjes koffie of zelfs een hele kan. Perfect voor een koffiefeestje!

De Senseo apparaten worden vervaardigd met het oog op gemak. Als je kiest voor een van de koffiezetapparaten van dit merk, dan kun je met een druk op de knop een heerlijk kopje koffie maken. Het doet er niet toe of je koffie met of zonder melk drinkt en of je de koffie liever mild of sterk drinkt, met een Senseo koffiemachine geniet je van koffie met een heerlijke crèmelaag. Bij Senseo kun je behalve voor koffiezetapparaten ook terecht voor koffiebonen en koffiepads.

Review over de Philips Senseo Switch HD7892/60

De Philips Senseo Switch HD7892/60 is uniek in zijn soort. Deze koffiemachine, die je kunt gebruiken voor filterkoffie en koffiepads, maakt de lekkerste koffie met de bekende rijke en verrukkelijke crèmelaag van Senseo. De filterkoffie wordt met de juiste hoeveelheid water en uiteraard ook de juiste druk bereid. Ga je een feestje bouwen? Dan is deze koffiemachine ook geschikt. Je kunt namelijk koffie per kan of per 7 kopjes zetten. Een beetje experimenteren met verschillende koffiesmaken kan ook. Hiervoor kun je kiezen voor de verschillende Senseo smaken. Wanneer je de verschillende smaken hebt uitgeprobeerd kun je zelf bepalen welke jouw favoriet is.

Aangezien Senseo apparaten worden bereid met het oog op gemak, zijn ook de nodige gemakken toegevoegd aan de Philips Senseo Switch HD7892/60 koffiemachine. Eén daarvan is het waterreservoir van 1 liter dat ervoor zorgt dat je maximaal 7 koppen koffie kunt zetten zonder dat je het reservoir hoeft bij te vullen. Een ander aspect van deze koffiemachine dat bijdraagt aan het gebruiksgemak is de simpele bediening. Druk op de knop en kies ervoor om 1 of 2 kopjes koffie te zetten. Het koffiezetapparaat geeft je ook de mogelijkheid om een hele kan koffie te zetten. Om energie te besparen en om veiligheid te garanderen, schakelt de Philips Senseo Switch HD7892/60 zichzelf 30 minuten na het zetten van de koffie uit. Als je de koffie niet meteen wil drinken, is dat ook geen probleem. De thermische kan is gemaakt van roestvrijstaal en houdt de temperatuur en aroma gedurende lange tijd vast. Het reinigen van je koffiezetapparaat is uiteraard ook belangrijk. Daarom kun je dit Philips koffiezetapparaat eenvoudig onderhouden en reinigen.

Philips Senseo Switch HD789260

Voordelen van de Philips Senseo Switch HD7892/60

Als je kiest voor de Philips Senseo Switch HD7892/60 dan geniet je van een aantal voordelen:

 • Gebruiksgemak
  Bij het ontwerpen van dit koffiezetapparaat was het de bedoeling om deze zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. De ontwerpers zijn hierin geslaagd. Dit apparaat is zowel handig voor alleenwonenden die 1 kopje koffie per keer maken, maar ook voor grotere gezinnen of wanneer je visite krijgt. Dan kun je gemakkelijk meerdere kopjes koffie in 1 keer zetten. Je hebt bovendien slechts 1 apparaat nodig om filterkoffie of koffie van koffiepads te maken.
 • Compact
  Dankzij het compacte formaat, kun je het koffiezetapparaat gemakkelijk opbergen nadat je het hebt gebruikt. De koffiemachine is slechts 40 cm lang, 15 cm breed en 27 cm hoog en weegt 1750 gram.
 • Design
  Dit koffiezetapparaat heeft een mooi design waardoor het zeker gezien mag worden. Je kunt hem eenvoudig opbergen, maar dat hoeft ook niet. Geef dit superieur apparaat een leuke plek op bijvoorbeeld het aanrecht.

De nadelen van de Philips Senseo Switch HD7892/60

Net zoals alle producten, dien je behalve naar de voordelen ook naar de nadelen te kijken. De aspecten die als negatief ervaren kunnen worden bij dit apparaat zijn:

 • Het geluidsniveau
  Als je op zoek was naar een super stille koffiemachine, dan is de Philips Senseo Switch HD7892/60 misschien niet de ideale koffiemachine voor jou. Het geluidsniveau neemt vooral toe wanneer je filterkoffie zet.
 • Trillend plateau
  Wanneer je koffie maakt met deze koffiemachine, dan wordt je aangeraden om bij het apparaat te blijven staan. Doordat het plateau trilt wanneer de koffie wordt gemaakt, kunnen de kopjes ervan af wiebelen. Op zich hoeft dit geen probleem te zijn, want een kop zwarte koffie wordt al binnen 30 seconden bereid.

Conclusie van de review over de Philips Senseo Switch HD7892/60

Als je op zoek bent naar een koffiezetapparaat waarmee je zowel filterkoffie als koffie van koffiepads kunt maken, dan is de Philips Senseo Switch HD7892/60 perfect voor jou. Dit apparaat is gemakkelijk te gebruiken, heeft een compact formaat en mag dankzij het prachtige design zeker gezien worden. De enige puntjes die als minder prettig ervaren kunnen worden zijn het geluidsniveau en het trillend plateau. Als bij de machine blijven staan en het geluidsniveau geen probleem voor je zijn, kies dan zeker voor de Philips Senseo Switch HD7892/60 koffiemachine!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>