Severin AS3915 Kopen? Check Dan Onze Review!

Heb je pas een lekkere kip of ham klaargemaakt? In sommige gevallen kun je er dan voor kiezen om hem heel op tafel te zetten. Als je echter van tevoren weet dat je niet al het vlees zal eten met je gezin, dan kun je ervoor kiezen om het vlees te snijden. Voor het snijden van het vlees kun je een eenvoudig mes gebruiken, maar gebruik maken van een snijmachine is veel gemakkelijker. Met een snijmachine kun je namelijk allerlei ingrediënten in plakken snijden. Wil je graag een snijmachine hebben met een instelbare snijdikte? Dan raden wij de Severin AS3915 aan. Deze snijmachine is in staat om je ingrediënten te snijden in plakken tussen de 1 en 15 millimeter.

De fabrikant Severin bestaat al meer dan 100 jaar. In deze eeuw hebben zij veel ervaring opgedaan, hun producten verder ontwikkeld en hun assortiment uitgebreid. Je kunt daarom onder andere bij hen terecht voor apparaten om koffie te maken en apparaten voor het bereiden van ontbijt. Op het gebied van ontbijt kun je denken aan waterkokers, citruspersen, toasters en zelfs eierkokers. Natuurlijk kun je bij hen ook terecht voor snijmachines en andere keukenhulpjes. Kiezen voor een apparaat van dit merk betekent kiezen voor een innovatief, aantrekkelijk apparaat van topkwaliteit. Doe jezelf dus een genoegen en schaf snel de Severin AS3915 snijmachine aan.

Review over de Severin AS3915

Wanneer je een snijmachine aanschaft, dan heb je bepaalde verwachtingen. Misschien is het voor jou belangrijk dat de machine in staat is om meerdere gerechten te snijden. Het kan ook dat je graag een model wil met een instelbare snijdikte. Als dit het geval is, dan kun je het liefst kiezen voor de Severin AS3915. Deze snijmachine raden wij aan, omdat je er allerlei ingrediënten mee kunt snijden. Behalve algemene vleeswaren en fijne vleeswaren kun je er namelijk ook groenten, brood en zelfs kaas mee snijden. Dit apparaat is dus multifunctioneel. Het snijproces van de snijmachine verloopt tevens gemakkelijk. Je hoeft slechts de snijdikte in te stellen met de draaiknop. Nadat je deze dikte hebt geselecteerd, dan gebruik je de verlichte startknop om je ingrediënten te snijden. Met deze snijmachine kun je bovendien op verschillende manieren snijden. Hij wordt namelijk geleverd met een glad en een gekarteld mes.

Sommige mensen gebruiken geen snijmachine, omdat ze zich zorgen maken dat ze zichzelf zullen snijden. We begrijpen dat je je hier misschien zorgen over maakt. Echter, met de Severin AS3915 in huis, behoort dit probleem tot het verleden. De ontwerpers van het apparaat hebben zichzelf waarschijnlijk ook weleens gesneden aan een snijmachine. Daarom is er bij dit model gezorgd voor vingerbescherming. Deze bescherming zit op de RVS schuifplaat. Bij het ontwerpen van de snijmachine heeft de fabrikant werkelijk aan alle scenario’s gedacht. Daarom is er bij dit apparaat ervoor gezorgd dat hij eenvoudig is te reinigen. Je kunt hem snel schoonmaken met het meegeleverde mes. Nadat je de snijmachine hebt gebruikt, kun je zelf bepalen waar je hem opbergt. Het is namelijk gemakkelijk om hem te verplaatsen, omdat hij slechts 4,44 kg weegt. Dankzij zijn afmeting van 27,6 x 38,2 x 25 cm, kun je hem ook eenvoudig opbergen.

Severin AS3915

Voordelen van de Severin AS3915

Voordat je een apparaat aanschaft, is het belangrijk om na te gaan of hij je geld wel waard is. Daarom lees je eerst over de functies en eigenschappen van het apparaat. Om een nog beter beeld te krijgen over het desbetreffend apparaat, kun je ook de voor- en nadelen bekijken. Wij verkorten jouw onderzoek door je meteen te voorzien van alle informatie over deze snijmachine. De voordelen van de Severin AS3915 zijn:

 • 2-in-1 mes
  Sommige snijmachines zijn speciaal ontworpen om vlees te snijden. Als je echter ook andere ingrediënten wil snijden, dan moet je die handmatig snijden. Dit probleem heb je niet wanneer je deze snijmachine in huis hebt. Hij is namelijk voorzien van een handig 2-in-1 mes. Het gaat hierbij om een glad mes en een gekarteld mes. Je kunt het glad mes gebruiken om fijne vleeswaren te snijden en met het gekarteld mes kun je bijvoorbeeld brood snijden. Hierdoor is het apparaat multifunctioneel.
 • Veilig snijden
  Wanneer je gebruik maakt van een apparaat met een mes, dan kan het dat je een beetje huiverig wordt. Je wil jezelf namelijk niet snijden terwijl je bezig bent met het snijproces. Hier hoef je je geen zorgen over te maken bij deze snijmachine. Hij beschikt namelijk over een veiligheidsschakelaar, dus je kunt je ingrediënten veiliger snijden.
 • Instelbare snijdikte
  Als je jouw ingrediënten snijdt met dit apparaat, dan kun je zelf bepalen hoe dik de plakjes worden. Hij heeft namelijk een instelbare snijdikte. Zo kun je dus zelf kiezen of je liever plakjes wil hebben van 1 mm, 15 mm of een afmeting hiertussen. Heerlijk gewoon!

Nadelen van de Severin AS3915

We hebben je nu verteld over de unieke eigenschappen en functies van de snijmachine. Daarnaast hebben we je geïnformeerd over de voordelen die hij met zich meebrengt. Omdat we willen dat je een compleet beeld vormt over dit apparaat, vertellen we je ook over de eigenschappen die je als minder prettig kunt ervaren. De mogelijke nadelen van de Severin AS3915 zijn:

 • Geen messenslijper
  Bij sommige snijmachines krijg je er een messenslijper bij. Echter, dit is niet het geval bij deze snijmachine. Als je hem koopt, dan maak je wel gebruik van de 2 messen, maar je kunt ze niet met een speciale messenslijper slijpen. Wanneer de messen dus minder scherp worden, dan moeten ze op een andere manier geslepen worden. Dit punt kun je als minder prettig ervaren.
 • Snel warm
  Deze snijmachine is handig om allerlei ingrediënten in plakjes te snijden. Echter, hij is niet ontworpen om een grote hoeveelheid ingrediënten achter elkaar te snijden. Hij wordt namelijk vrij snel warm. Als je dus graag een grote partij vleeswaren of broden wilde snijden met het apparaat, dan kun je de nodige tussenpauze als vervelend ervaren.

Conclusie van deze review over de Severin AS3915

Je beschikt nu over alle informatie over de Severin AS3915 snijmachine. Aan de hand van deze informatie kun je zelf bepalen of je dit apparaat in huis haalt of niet. Jij weet namelijk of hij je geld waard is of niet. We hebben gezien dat hij handig is, vanwege de 2 messen. Je kunt er namelijk verschillende soort ingrediënten mee snijden. Daarnaast beschikt hij over veiligheidsmaatregelen zodat er wordt voorkomen dat je jezelf snijdt aan het mes. Hij heeft zelfs een instelbare snijdikte, zodat je meer invloed hebt op het snijresultaat. Na gebruik kun je het apparaat gemakkelijk reinigen en opbergen. Houd er wel rekening mee dat hij snel warm wordt en dat hij zonder messenslijper wordt geleverd en schaf de Severin AS3915 vandaag nog aan!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>