Een Severin MW 9675 Kopen? Check de Review!

Wanneer je na een lange dag thuis komt en je hebt honger, dan kijk je er niet naar uit om achter een gasfornuis te staan om eten te bereiden. Daarom is het een goed idee om een handige combimagnetron in huis te hebben. In een dergelijk apparaat kun je namelijk nog altijd je favoriete maaltijd bereiden. Dit is vooral het geval wanneer je gebruik maakt van de Severin MW 9675 combimagnetron. Dit apparaat is namelijk perfect om allerlei gerechten te bereiden. Je kunt namelijk kiezen uit meerdere magnetronstanden om je eten op te warmen. Daarnaast beschikt hij over 10 kookprogramma’s. Handig toch?

Als het belangrijk voor je is om een apparaat met topprestaties in huis te halen, dan raden wij je aan om voor een Severin apparaat te kiezen. Deze fabrikant richt zich namelijk op producten met uitstekende prestaties en een mooi design. Severin heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen van apparaten van de beste kwaliteit en voor elk huishouden. Deze apparaten maken het leven gemakkelijker doordat Duitse kwaliteit wordt gecombineerd met gebruiksgemak. De Severin producten zijn om deze reden perfect voor iedereen. Bovendien beschikken ze over een goede prijs-kwaliteitverhouding. Kies je ook voor de perfecte combinatie van topkwaliteit en gemak?

Review over de Severin MW 9675

Haal de Severin MW 9675 in huis om dagelijks heerlijke maaltijden te bereiden. Dit apparaat kan namelijk meer dan alleen je eten opwarmen. Zo kun je hem bijvoorbeeld gebruiken om kip of vis te grillen. Hij beschikt namelijk ook over een grillfunctie. Hij is tegelijkertijd ook een heteluchtoven dus je kunt uitgebreid experimenteren met je favoriete gerechten. Het apparaat beschikt over een voorverwarmfunctie waardoor hij altijd op de juiste temperatuur begint wanneer je iets lekkers wil bereiden. Bovendien kun je het grillrooster op verschillende hoogtes zetten om kleinere of juist grotere gerechten gemakkelijk te grillen. Dit apparaat is een magnetron, dus hij beschikt behalve de geavanceerde kookfuncties ook over de alledaagse magnetronfuncties zoals opwarmen en ontdooien. Het ontdooien van je etenswaren gebeurt aan de hand van het gewicht van het gerecht en de nodige tijd. Je hebt dus veel keuzemogelijkheden wanneer je dit apparaat gebruikt.

Behalve de ontdooi-, verwarm-, hetelucht- en grillfunctie beschikt de Severin MW 9675 ook over 5 microgolfstanden en 10 automatische kookprogramma’s. Dit betekent dat je je oven of gasfornuis helemaal niet meer hoeft te gebruiken. Je kunt namelijk van alles bereiden in deze magnetron. Wil je dat je eten zo gelijkmatig mogelijk wordt bereid, dan maak je gebruik van het draaiplateau. Dit plateau is echter uitneembaar voor de bereiding van speciale gerechten of om het gemakkelijk te reinigen. Bij het ontwerpen van deze combimagnetron heeft Severin aan alles gedacht. Ook veiligheid is voor deze fabrikant belangrijk. Daarom beschikt de magnetron over kinderbeveiliging. Hij beschikt tevens over een digitale timer met een geluidssignaal waardoor je meteen weet wanneer je lievelingsgerecht klaar staat. Dankzij het strakke design doet het er niet toe of je de magnetron op de keukentafel of op het keukenblad wil neerzetten. Hij staat namelijk overal prachtig!

Severin MW 9675

Voordelen van de Severin MW 9675

Als je erover nadenkt om een apparaat aan te schaffen, dan onderzoek je wellicht eerst over welke functies hij beschikt. Om een compleet beeld te krijgen, lees je misschien ook reviews van andere gebruikers. Wij willen je dit zoekwerk graag uit handen nemen. Daarom zijn we voor je op zoek gegaan naar de functies, maar ook de voor- en nadelen van deze magnetron. De voordelen die de Severin MW 9675 met zich meebrengt zijn:

 • Automatische kookprogramma’s
  Het doet er niet toe of je een echte keukenprinses of –prins bent, want met dit apparaat ben je sowieso geholpen. Als je veel kookervaring hebt, dan kun je namelijk zelf met de instellingen spelen om verschillende gerechten te bereiden. Echter, als je minder tijd hebt of als je minder ervaring hebt in de keuken, dan kun je gebruik maken van de 10 automatische kookprogramma’s.
 • Kinderbeveiliging
  Niets is zo vervelend als je zorgen maken dat er iets met de kinderen kan gebeuren terwijl je bezig bent te koken. Je hoeft je helemaal geen zorgen te maken dat er iets met de kinderen in huis gebeurt wanneer je deze Severin magnetron in huis hebt. Hij beschikt namelijk over kinderbeveiliging.
 • Vermogensstanden
  Sommige magnetrons kun je alleen gebruiken om eten op te warmen of te ontdooien. Echter, als je dit model in huis hebt, dan kun je er veel meer mee doen. Hij beschikt namelijk over verschillende vermogensstanden waardoor je hem voor meerdere doeleinden kunt gebruiken.
 • Multifunctioneel
  Dit apparaat is meer dan alleen een eenvoudige magnetron. Hij beschikt namelijk behalve over de verschillende standaard magnetronfuncties ook over een grill- en heteluchtfunctie. Bereid dus je lievelingsgerechten gemakkelijk in deze magnetron.

Nadelen van de Severin MW 9675

We hebben je verteld over de functies van de Severin MW 9675. Echter, om een je een compleet beeld over de magnetron te geven, is het belangrijk dat je ook weet wat de voor- en nadelen zijn. Intussen ben je ook bekend met de voordelen, dus we beschrijven hieronder welke nadelen hij mogelijkerwijs met zich meebrengt:

 • Geen crisp-functie
  Als je dol bent op zelfgemaakte pizza, maar je beschikt niet over een oven, dan kun je in sommige magnetrons toch lekkere pizza bereiden. Je kunt dit wellicht ook doen met deze magnetron, maar doordat hij niet beschikt over een crisp-functie, zal de bodem van je pizza niet of minder krokant worden. Dit kun je wellicht als minpunt ervaren.
 • Even wennen
  Een ander punt dat je wellicht als minder prettig kunt ervaren is het feit dat je even moet wennen aan de verschillende functies van het apparaat. Hij is namelijk niet intuïtief waardoor het enige oefening vergt voordat je er allerlei geweldige gerechten mee kunt maken. We raden je daarom aan om voor het gebruik de handleiding even door te nemen.

Conclusie van deze review over de Severin MW 9675

Aan de hand van de bovenstaande informatie kun je zelf bepalen of de magnetron je geld waard is. We hebben gezien dat het verstandig is om eerst de handleiding door te nemen voordat je ermee aan de slag gaat en dat hij niet beschikt over een crisp-functie. Dit hoeft echter geen probleem te zijn, omdat de Severin MW 9675 multifunctioneel is, hij beschikt over verschillende vermogensstanden, automatische kookprogramma’s en kinderbeveiliging. Aangezien de voordelen zwaarder wegen dan de nadelen, vinden wij dat hij een aanrader is.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>