Shark Professional 2 in 1 Steam Pocket Mop Kopen? Lees de Review!

Wil je jouw woning op een eenvoudige manier reinigen? Dan schaf je de Shark Professional 2 in 1 Steam Pocket Mop aan. Dit apparaat is een 2 in 1 stoomreiniger. Je kunt er verschillende oppervlakken mee schoonmaken. Gebruik bijvoorbeeld de handstoomreiniger om je kookplaat of wanden schoon te maken en de stoommop om je harde vloeren te reinigen. Heb je een tapijtvloer? Dan kun je de tapijtglijder gebruiken. Deze zorgt ervoor dat zelfs je tapijt optimaal wordt schoongemaakt. Op de reiniger stel je bovendien zelf de temperatuur in aan de hand van je schoonmaakbehoeften. Deze stoomreiniger is binnen 30 seconden klaar voor gebruik.

Als je jouw vloer of tapijt optimaal wil schoonmaken, dan is het een goed idee om een Shark apparaat in huis te halen. Shark begrijpt namelijk dat schoonmaken belangrijk, maar tijdrovend is waardoor je er meestal geen zin in hebt. Daarom zorgen zij ervoor dat hun apparaten optimaal presteren. Hierdoor ben je sneller klaar met je schoonmaakklusjes waardoor je meer tijd overhoudt om andere dingen te doen. Door gebruik te maken van de kracht van water, heb je bij het gebruiken van een Shark apparaat geen schoonmaakmiddelen nodig. Verwen jezelf door een hoogwaardige Shark stoomreiniger aan te schaffen.

Review over de Shark Professional 2 in 1 Steam Pocket Mop

Voor optimaal gebruiksgemak tijdens het schoonmaken, maak je gebruik van de Shark Professional 2 in 1 Steam Pocket Mop. Dit apparaat is niet zomaar een 2 in 1 apparaat. Je kunt hem namelijk met een druk op de knop veranderen van stoommop naar handstomer. Hierdoor kun je hem behalve voor het schoonmaken van je vloeren ook gebruiken om bijvoorbeeld de badkamer, oven en zelfs je autobekleding te reinigen. Als je al eerder een stoommop had, dan weet je dat je bij de oudere modellen weleens last kreeg van condensvorming. Dit is niet het geval bij deze stoomreiniger van Shark. De hoeshouder van dit apparaat is namelijk open, waardoor stoom door zowel de onder- als bovenkant van de hoezen gaat. De warmte van het stoom zorgt ervoor dat je vloer snel weer droog is. Deze eigenschap maakt dat de stoomreiniger perfect is voor alle vloersoorten.

We weten allemaal dat het belangrijk is dat ons huis hygiënisch is. Op deze manier kunnen we namelijk gezond en ook prettig leven. Als je schoonmaakt, dan hoef je niet altijd gebruik te maken van verschillende schoonmaakmiddelen. Je kunt met de Shark Professional 2 in 1 Steam Pocket Mop namelijk zonder chemicaliën schoonmaken. Dit komt doordat de stoomreiniger gebruik maakt van stoom, wat ook reinigende en bacteriedodende eigenschappen heeft. Met stoom kun je er tevens voor zorgen dat vastgekoekte vuildeeltjes losgemaakt worden zodat je ze gemakkelijk kunt verwijderen. De stoomreiniger beschikt over een uitschuifbare steel die ervoor zorgt dat je met een gezonde werkhouding je huis kunt schoonmaken. Dankzij de handige en kantelbare koppen, kun je tevens secuur werken tot in de kleinste hoekjes. De stoomreiniger wordt bovendien geleverd met extra accessoires die ervoor zorgen dat je zelfs meubilair, ramen en tapijten snel en hygiënisch kunt schoonmaken.

Shark Professional 2 in 1 Steam Pocket Mop

Voordelen van de Shark Professional 2 in 1 Steam Pocket Mop

Aan de hand van de functionaliteiten van de Shark Professional 2 in 1 Steam Pocket Mop kun je al nagaan of dit apparaat de beste oplossing is voor jouw schoonmaakproblemen. Echter, als je op de hoogte bent van de mogelijke voor- en nadelen die met dit apparaat gepaard gaan, dan kun je een beter beeld over de stoomreiniger vormen. We hebben de voordelen voor je opgesomd:

 • Waterreservoir loskoppelen
  Dit apparaat is een 2 in 1 model dat je behalve als stoomreiniger voor de vloer ook kunt gebruiken als handstoomreiniger. Het omschakelen van de ene naar de andere functie gebeurt door middel van een druk op de knop. Je kunt bovendien het waterreservoir eenvoudig loskoppelen om het apparaat als handstoomreiniger te gebruiken.
 • Stoomkracht aanpassen
  Wanneer je een stoomreiniger gebruikt, dan is het belangrijk om na te gaan wat zijn stoomkracht is. Aan de hand van de stoomkracht kun je namelijk concluderen of hij jouw schoonmaakklussen kan klaren. Op dit apparaat kun je de stoomkracht eenvoudig aanpassen aan de hand van de schoonmaakklus die je uitvoert.
 • Handige accessoires
  De stoomreiniger wordt geleverd met verschillende accessoires, waardoor je hem kunt gebruiken om verschillende schoonmaakklusjes te klaren. Je kunt er namelijk behalve je harde of tapijtvloeren, ook je badkamer, oven, meubilair, ramen en zelfs autobekleding mee reinigen. Het apparaat is dus multifunctioneel en staat je bij elke schoonmaakklus bij.
 • Veel sneller dan dweilen en soppen
  Met deze stoomreiniger kun je veel sneller de vloer schoonmaken dan wanneer je gebruik zou maken van een dweil en sop. Dit komt doordat hij werkt met stoom, maar hij er ook uitziet als een geavanceerde dweil.
 • Lang snoer
  Sommige stoomreinigers hebben een kort snoer, waardoor je steeds van stopcontact moet verwisselen. Dit is niet het geval bij dit model. Hij heeft namelijk een snoer van 7 meter.

Nadelen van de Shark Professional 2 in 1 Steam Pocket Mop

Je bent nu op de hoogte van de eigenschappen en voordelen van de Shark Professional 2 in 1 Steam Pocket Mop. Om een compleet beeld erover te vormen, is het echter ook belangrijk dat je op de hoogte bent van zijn tekortkomingen. We hebben daarom ook voor je onderzocht welke eigenschappen van dit apparaat je mogelijkerwijs als minder prettig kunt ervaren. De minpunten van deze stoomreiniger zijn:

 • Klein waterreservoir
  Het waterreservoir van dit apparaat kan slechts 300 milliliter water bevatten. Dit betekent dat wanneer je ermee aan de slag gaat en je een groot oppervlak wil reinigen, je hem vaker zal moeten bijvullen. Dit kun je als minpunt ervaren als je niet houdt van onderbrekingen tijdens het werken.
 • Geen stootrand
  Als je iemand bent die tijdens het schoonmaken relatief vaak met het schoonmaakapparaat tegen meubels stoot, dan kun je het liefst kiezen voor een stoomreiniger met een stootrand. Dit model beschikt echter niet over een stootrand, dus als je hem in huis haalt, moet je wel voorzichtig te werk gaan.
 • Geen wielen
  Sommige stoomreinigers beschikken over wielen voor extra gebruiksgemak. Dit model is niet voorzien van wielen, wat je dus als minder prettig kunt ervaren. Echter, hij weegt slechts 2,5 kg dus het optillen ervan hoeft geen probleem te zijn.

Conclusie van deze review over de Shark Professional 2 in 1 Steam Pocket Mop

De Shark Professional 2 in 1 Steam Pocket Mop vinden wij een aanrader, omdat hij een 2 in 1 model is waarmee je veel verschillende klusjes kunt klaren. Hij wordt zelfs geleverd met meerdere accessoires voor nog meer gebruiksopties. Daarnaast heeft hij een lang snoer van 7 meter, dus je kunt gemakkelijk een groter oppervlak reinigen. Stel aan de hand van je schoonmaakbehoeftes de stoomkracht in en ga aan de slag. Binnen de kortste keren is je schoonmaakklus geklaard!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>