Ski Tracks

De winter kan extreem koud zijn. Maar niet iedereen is bang voor die kou of de sneeuw. Hou jij van skiën? Maak jouw ski avontuur dan nog interessanter door de afgelegde route bij te houden met de Ski Tracks App (speciaal voor IOS 7).

Met de Ski Tracks App, speciaal ontworpen voor IOS 7, kun jij de door jouw afgelegde route in de sneeuw volgen. Dankzij deze app kun jij ook ’s avonds thuis voor de warme kachel nog nagenieten van jouw favoriete activiteit en je route herbeleven. Je iphone is een geschikt apparaat om jouw route vast te leggen. Niet alleen kan de Ski Tracks App jou helpen met het reproduceren van de route, ook kan hij je helpen als je verdwaald bent. De Ski Tracks App is dus je beste vriend als je op de latten staat.

Om de Ski Tracks App te gebruiken heb je geen mobiele data of telefoon signaal nodig. De app biedt je alles aan, van grafieken tot statistieken en zelfs tot een volledige analyse. Je kunt op ieder gewenst moment kaarten en foto’s toevoegen aan de door jou afgelegde tracks. De app is batterij vriendelijk en kan uren opnemen. Je hoeft niet heel de tijd je iphone in de hand te houden, ook met een vergrendeld scherm werkt de Ski Tracks app.

Ski Tracks is een elegante en gebruiksvriendelijke app. Hij heeft eindeloze mogelijkheden voor het tracken van jouw route. Ski Tracks is beschikbaar in de Iphone appstore voor minder dan $1. Zelfs wintersporters uit de wereldtop gebruiken deze app om veilig van A naar B te komen en hun routes te trainen. Dankzij zijn gebruiksvriendelijkheid is hij voor iedereen direct te gebruiken. Jouw toegevoegde gegevens kun je op ieder gewenst moment terughalen, zodat iedereen kan meegenieten van jouw ski avontuur. Met deze app ben je verzekerd van een veilige aankomst en de weg er naar toe wordt ook een stuk leuker in combinatie met de recensies van recensiekoning.nl!

 

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>