Ga Je De Smartwares VD38W Kopen? Bekijk Dan Onze Review!

Ben je op zoek naar een slimme, draadloze deurbel? Dan heb je keuze uit verschillende modellen. De verschillende deurbellen hebben soms meerdere ontvangers, andere hebben een terugspreekfunctie en sommige modellen komen zelfs met een scherm. Aan de hand van jouw persoonlijke voorkeuren, kun je voor een specifiek model kiezen. Wat dacht je van de Smartwares VD38W deurbel? Deze kun je zien als een compleet alarmsysteem, omdat hij beschikt over allerlei handige functies. Zo beschikt dit apparaat over een handige terugspreekfunctie. Daarnaast is hij voorzien van een camera en een scherm, dus je kunt goed in de gaten houden wie er voor je deur staat. Je ziet de situatie van buiten bovendien in kleur. Zelfs de installatie is een fluitje van een cent. Om meer te weten te komen over deze draadloze digitale video deurintercom, lees je de rest van deze review!

Als je apparaten zoekt op het gebied van verlichting en beveiliging, dan kies je voor de apparaten van Smartwares. Dit bedrijf is namelijk een marktleider op deze gebieden. Je kunt bij hen terecht voor allerlei slimme oplossingen tegen aantrekkelijke prijzen. Denk maar aan complete alarmsystemen, camerabeveiligingsproducten, artikelen voor toegangsbewaking en natuurlijk ook handige deurbellen. Je kunt zelfs bij hen terecht voor brandveiligheid, artikelen voor smarthomes en zowel decoratieve als functionele verlichting. Doordat het assortiment zo uitgebreid is, komt iedereen aan zijn trekken. De fabrikant controleert elke stap van het productieproces en blijft service bieden tot na de verkoop. Er wordt geleverd wat zij beloven. Maak je leven in huis dus veiliger, comfortabeler, gemakkelijker en leuker en kies voor de Smartwares VD38W deurbel.

Review over de Smartwares VD38W

Wanneer je de Smartwares VD38W deurbel aan de buitenkant van je deur bevestigt, dan gaat er een wereld aan mogelijkheden voor je open. Deze draadloze video deurintercom met een draagbare TFT-kleurenmonitor geeft je onder andere de mogelijkheid om te zien wie er voor de deur staat. Om te zien wie daar staat hoef je je deur niet eens open te doen. Je ziet namelijk gemakkelijk op het scherm wat er buiten gebeurt. Het is zelfs mogelijk om de monitor aan de muur te bevestigen. Hierdoor weet je keer op keer precies waar je het scherm hebt gezet. Het wordt dan als het ware een automatisme om eerst naar het scherm te kijken wanneer er iemand aanbelt. De deurbel is zelfs zo geavanceerd dat hij beschikt over een tweeweg intercom. Hierdoor kun je met de bezoeker praten voordat je de deur voor hem of haar open doet.

Doordat de Smartwares VD38W gebruik maakt van een draadloos systeem, kun je hem gemakkelijk installeren. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van een digitaal storingsvrij signaal, dat ervoor zorgt dat je zonder bedrading toch wordt voorzien van een goed beeld en geluid. Gaat de bel af, dan heeft de deurbel een andere speciale functie. De beelden van de bezoeker worden namelijk automatisch opgenomen wanneer de bel afgaat. Zo kun je aan het einde van je werkdag kijken wie er aan de deur is geweest toen jij niet thuis was. Deze functie is ook handig voor wanneer kwajongens voor de grap willen aanbellen. Met dit apparaatje hoef je je niet eens zorgen te maken over vandalisme. De buitenunit is namelijk “vandaal proof” en beschikt over een beldrukker, naamplaatje en een camera met infrarood LED’s. Je hebt hierdoor zelfs ’s nachts tot 1 meter zicht.

Smartwares VD38W

Voordelen van de Smartwares VD38W

In onze reviews vertellen we altijd over de functies, de voordelen en ook de nadelen van de verschillende apparaten. We doen dit zodat je een compleet beeld kunt vormen over het desbetreffend product. Deze deurbel is geen uitzondering op de regel. Daarom vertellen we je eerst over de voordelen die de Smartwares VD38W met zich meebrengt:

 • Foto bij het aanbellen
  Wanneer er iemand aanbelt op deze deurbel, dan wordt er automatisch een foto gemaakt. Deze functie brengt allerlei voordelen met zich mee. Zo kun je zien of er iemand langs is geweest toen je niet thuis was. Daarnaast is deze functie een ware uitkomst als je liever niet open wil doen voor bepaalde mensen.
 • Drukknop is geschikt voor buiten
  Als je een deurbel bevestigt, dan moet je er vaak rekening mee houden dat hij buiten wordt gemonteerd. Daarmee heeft de ontwerper van deze deurbel rekening gehouden. Daarom is de drukknop van de deurbel waterdicht en hufterproof. Je kunt hem dus gerust buiten monteren.
 • Ook in het donker kijken
  Het kan wel eens voorkomen dat het donker is buiten wanneer er wordt aangebeld. Echter, je wil nog altijd zien wie er voor je deur staat. Daarom beschikt deze deurbel over een camera met infraroodverlichting. Je kunt dus in het donker tot 1 meter kijken.
 • Waarschuwing bij batterij bijna leeg
  Dit apparaat beschikt over allerlei handige functies. Het zou dus jammer zijn als zijn batterij ongemerkt leegloopt en de deurbel zijn werk dus niet meer doet. Daarom beschikt hij over een intercom, die je waarschuwt wanneer de batterij bijna leeg is.
 • Op afstand praten
  Denk er bijvoorbeeld aan dat je wordt opgehaald door vrienden of vriendinnen, maar je bent nog niet helemaal ready. Dan kun je op afstand met de bezoekers praten via de ingebouwde speaker en microfoon.

Nadelen van de Smartwares VD38W

Nu ben je op de hoogte van de functies en voordelen van deze deurbel. Het is echter ook belangrijk om op de hoogte te zijn van de mogelijke nadelen. Lees daarom snel verder om meer te weten te komen over de minpunten van de Smartwares VD38W deurbel:

 • Melodie van de bel niet aanpasbaar
  Bij sommige deurbellen heb je de mogelijkheid om de melodie van de bel aan te passen. Dan kun je de standaard melodie veranderen als je die niet mooi vindt. Deze optie heb je echter niet bij deze deurbel. Als je de standaard melodie niet mooi vindt, kun je deze eigenschap van de deurbel als minder prettig ervaren.
 • Niet aansluiten op de bestaande bedrading van je deurbel
  Als je al een deurbel hebt en wil je gewoon een andere deurbel monteren, dan wil je het liefst gebruik maken van de bestaande bedrading van je deurbel. Het is helaas niet mogelijk om deze deurbel aan te sluiten op de bestaande bedrading van je deurbel.
 • Camera is niet draaibaar
  Met de camera van de deurbel kun je zien wie er voor je deur staat. Als er echter een grote groep personen op je staat te wachten, dan kun je wellicht niet de hele groep zien. Je hebt ook niet de mogelijkheid om de camera te draaien. Dit betekent dat je altijd vanuit slechts 1 standpunt zicht hebt op wie er voor de deur staat. Als je graag eerst iedereen wil zien voordat je de deur open doet, dan kun je deze eigenschap als minpunt zien.

Conclusie van deze review over de Smartwares VD38W

Doordat je nu beschikt over alle relevante informatie over de Smartwares VD38W deurbel met een 3,5 inch scherm, kun je een goed geïnformeerde keus maken. Als je vindt dat hij je geld waard is, dan schaf je hem aan. Wij vinden in ieder geval dat deze deurbel een slimme keus is, omdat hij beschikt over allerlei handige functies. Denk bijvoorbeeld aan de foto die er wordt gemaakt wanneer er iemand aanbelt. Daarnaast kun je live in kleur zien wie er voor je deur staat. Je kunt de bezoeker zelfs aanspreken via de ingebouwde speaker en microfoon. Het is tevens mogelijk om in het donker tot 1 meter te zien wie er voor je deur staat. Hoewel er ook enkele punten zijn die je als minder prettig kunt ervaren, raden wij je aan om de Smartwares VD38W snel te kopen!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>