Smeg FAB 30 Kopen? Bekijk snel de Review!

Ben je op zoek naar een vrijstaande koel-vriescombinatie met een mooi design? Dan kies je voor de Smeg FAB 30. Deze vrijstaande koelkast heeft een A++ energielabel en is dus energiezuinig. De koelkast beschikt over een grote koelruimte. Je kunt de thermostaat van het apparaat zelf instellen en je slaat bovendien al je voedingsmiddelen gemakkelijk erin op. De temperatuur blijft in elk gedeelte van de koelkast gelijk. Ideaal toch?

Bij de Italiaanse fabrikant, Smeg, staan design, goede kwaliteit en moderne technieken voorop. Daarom zijn de Smeg koelkasten verkrijgbaar in verschillende, unieke kleuren en designs. Ze zijn bovendien van goede kwaliteit en gemakkelijk te gebruiken. Met een Smeg koelkast in huis weet je zeker dan je voor een blikvanger kiest met topprestaties. Probeer vandaag nog een van de koelkasten van dit merk uit!

Review over de Smeg FAB 30

Wanneer je een koel-vriescombinatie in huis haalt, dan is het belangrijk om te kiezen voor een model dat je interieur verrijkt. Je kunt hem namelijk niet zomaar wegstoppen. Daarom is de Smeg FAB 30 een aanrader. Deze koelkast verdient namelijk de aandacht die hij krijgt. Hij heeft een elegant ontwerp dat je keuken completeert. Bovendien is deze koelkast zeer functioneel. Vraag je je af welke eigenschappen hem onderscheiden van andere modellen? Lees dan snel verder:

 • Indeling
  Deze koelkast beschikt over een overzichtelijke indeling. Je kunt dus al je etenswaren en dranken netjes erin opbergen. Bovendien vind je alles gemakkelijk terug door de intuïtieve indeling. Deze indeling kun je zelfs aanpassen aan de hand van de producten die je in het apparaat wil opslaan.
 • Vriesvak
  Als je een koel-vriescombinatie koopt, dan is behalve het koelgedeelte ook het vriesgedeelte belangrijk. Het vriesgedeelte van deze koelkast heeft een groot vak en een kleiner vakje. In het kleinere gedeelte kun je kleine producten en bijvoorbeeld een ijsblokjestray opbergen. Alles krijgt dus een goede plek. Het vriesgedeelte van de koel-vriescombinatie beschikt tevens over een snelvries-functie. Je verse etenswaren bevriezen dus sneller zodat ze ook beter bewaard blijven.
 • Overal dezelfde temperatuur
  In het koelgedeelte van de koel-vriescombinatie heb je overal dezelfde temperatuur doordat een ingebouwde ventilator de koude lucht rondstuurt. Doordat de temperatuur overal gelijk is, drogen je etenswaren minder snel uit. Je kunt ze bovendien optimaal bewaren.
 • Leggers
  Het koelgedeelte van dit apparaat beschikt over handige, sterke, glazen leggers. Deze kun je voor de optimale hygiëne eenvoudig reinigen.

Smeg FAB 30

Voordelen van de Smeg FAB 30

Nadat je hebt gelezen welke aspecten deze koelkast van andere modellen onderscheiden, vraag je je nu misschien af wat de voor- en nadelen van het apparaat zijn. We vertellen je graag over zowel de voor- als nadelen van deze koel-vriescombinatie. De voordelen die de Smeg FAB 30 met zich meebrengt zijn:

 • Mooi design
  Deze koelkast ziet er zowel aan de binnen- als buitenkant mooi uit. Aan de buitenkant heeft hij mooie afgeronde hoeken en een stijlvol design. Aan de binnenkant is hij functioneel en goed georganiseerd.
 • Snelvries-functie
  De snelvries-functie van deze koelkast zorgt ervoor dat je etenswaren sneller ingevroren kunnen worden en dus ook langer vers blijven.
 • Indeling aanpassen
  Een aantrekkelijk voordeel van deze koelkast is dat je de mogelijkheid hebt om de indeling zelf aan te passen. Je kunt namelijk verschillende gedeeltes verplaatsen. Hierdoor pas je de koel-vriescombinatie gemakkelijk aan, aan de hand van de producten die je erin wil opbergen.

Nadelen van de Smeg FAB 30

Elk product heeft zowel voor- als nadelen. De voordelen hebben we inmiddels opgesomd. Het is belangrijk om ook na te gaan wat de nadelen van dit apparaat zijn. Het nadeel dat wij hebben geconstateerd is:

 • Geen No Frost-functie
  Sommige koelkasten hebben een No Frost-functie waardoor er geen ijsvorming plaatsvindt en je ze niet hoeft te ontdooien. Dat is niet het geval bij deze Smeg koelkast. Je dient hem dus van tijd tot tijd wel te ontdooien. Dit kun je wellicht als minpunt ervaren.

Conclusie van deze recensie over de Smeg FAB 30

Vraag je je nog steeds af of de Smeg FAB 30 dé koel-vriescombinatie voor jou is? Je kunt er gemakkelijk en overzichtelijk etenswaren en dranken in opbergen. Dankzij de dynamische koelfunctie heeft hij bovendien overal dezelfde temperatuur. Hij heeft tevens een snelvries-functie zodat je etenswaren beter bewaard blijven. Hoewel hij geen No Frost-functie heeft, is deze koel-vriescombinatie zeker een aanrader als je naar een functionele, mooie koelkast zoekt.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>