Smeg Fab50 Kopen? Bekijk nu de Review!

Ben je op zoek naar een grote koelkast? Kies dan voor de Smeg Fab50. Deze koelkast beschikt over een koelruimte van 362 liter en een vriesvak van 107 liter. Je kunt dus optimaal overgebleven voedsel bewaren. Deze koelkast past perfect in een interieur met een vintage design. Hij heeft namelijk zelf ook een retro look. Heb je een keuken met een jaren 50 stijl? Kies dan zeker voor dit model!

Smeg is een familiebedrijf dat in de jaren 40 is opgericht. Het bedrijf produceert topkwaliteit producten met een elegant ontwerp. Bovendien is het de missie van Smeg om producten te vervaardigen met een hoog gebruiksgemak. Verrijk je keuken daarom met een Smeg koelkast.

Review Smeg Fab50

De Smeg Fab50 is speciaal ontworpen voor mensen die een koelkast met veel ruimte nodig hebben. Je kunt bovendien zelf bepalen hoe je jouw spullen in de koelkast indeelt. Er zijn in de koelkastzone maar liefst twee compartimenten, drie verstelbare glasplaten en zelfs twee grote groentecompartimenten. In de deur kun je flessen, potten, kaas, eieren, enzovoorts kwijt.

Een ander uniek aspect van deze koelkast is het multiflow ventilatiesysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat de lucht in de koelkast gelijkmatig en constant wordt verdeeld. Hierdoor zijn de opslagomstandigheden gewaarborgd en kun je optimaal vlees en vis opslaan bij een temperatuur van 0 °C. De vriezer is bovendien voorzien van een handmatige ijsmachine en een snelvriesvak.

Deze koelkast verbruikt niet veel energie en heeft daarom een A+ waardering gekregen op het gebied van energieverbruik. Andere unieke eigenschappen van de koel-vriescombinatie zijn het No-Frost systeem en de twee regelbare thermostaten.

Smeg Fab50

Voordelen van de Smeg Fab50

Voordat je een product in huis haalt, is het een goed idee om na te gaan wat de voor- en nadelen van het product zijn. De voordelen van de Smeg Fab50 zijn:

 • Optimale opbergmogelijkheid
  De verdeling in het koelkastgedeelte is zodanig gemaakt dat je jouw spullen optimaal kunt opbergen. Er zijn namelijk twee koelkastcompartimenten, twee groentecompartimenten en drie verstelbare glasplaten.
 • Veel ruimte
  De koelkast is best groot. Hierdoor heb je veel ruimte om verschillende voedingsmiddelen op te slaan.
 • Design
  De koel-vriescombinatie beschikt over een uniek design dat is afgeleid van de artikelen van de jaren 50. Hij beschikt echter over moderne functies.

Nadelen van de Smeg Fab50

We hebben inmiddels gekeken naar de aspecten die deze koelkast speciaal maken en de voordelen ervan. Lees snel verder om achter de nadelen van de Smeg Fab50 te komen.

 • Grootte
  Doordat de koelkast een groot formaat heeft, is hij ideaal voor grote keukens. Als je echter een kleine keuken hebt, dan kan de grootte van de koelkast tegenvallen.
 • Prijs
  Als je een klein budget hebt, kun je de prijs van deze koelkast als een minpunt ervaren.

Conclusie van de review over de Smeg Fab50

We hebben in deze review gekeken naar de unieke punten, de voordelen en de nadelen van de Smeg Fab50. Je hebt nu dus een beter beeld over deze koelkast. Het aantrekkelijkste punt van dit apparaat is het feit dat hij groot is en je er veel spullen in kunt opslaan. Hij heeft daarnaast een uniek, retro ontwerp. Als je een groter budget hebt en een grote keuken, dan is deze koelkast absoluut een aanrader!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>