De Space Scooter Junior Kopen? Lees Snel Deze Review!

Is je kind volgens jou oud genoeg om zelf op pad te gaan? Dan is het belangrijk dat je hem of haar een passend vervoermiddel geeft. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een fiets of een step. Echter, als jij of je kind een step leuker vindt dan een fiets, dan hoef je geen standaard step te kopen. Een space scooter is namelijk net als een step, maar ziet er supercool uit. Bij dergelijke vervoersmiddelen kun je kiezen uit verschillende kleuren. Kies dus bijvoorbeeld voor de favoriete kleur van je spruit. Misschien is je kind nog niet zo groot. Dat is geen probleem, want speciaal voor hen is de Space Scooter Junior gemaakt. Het Junior model is een beetje kleiner en ligt lager op de grond. Je kind kan op deze step op een sportieve manier de buurt ontdekken. In deze review vertellen we je over de Space Scooter Junior.

Wanneer je leest over een bepaald product of type speelgoed, dan is het altijd handig om ook informatie te hebben over de fabrikant of de productenlijn. Dit geldt ook voor de Space Scooter Junior. Met de steps van Space Scooter geef je je kind op school een stoere uitstraling. Met deze steps kunnen je kinderen namelijk allerlei trucjes doen. Zelfs racen tegen vrienden is mogelijk, omdat deze steps je kinderen in staat stellen om snel vooruit te komen. De fabrikant van deze steps heeft zelfs rekening gehouden met jongere kinderen. Daarom zijn de unieke vervoersmiddelen ook in een Junior variant verkrijgbaar. Natuurlijk is er ook rekening gehouden met de veiligheid van de kinderen. Hierdoor hoef je je als ouder geen zorgen te maken dat je spruit iets overkomt. Enthousiast geworden? Laat je kind dan snel zijn of haar favoriete Space Scooter Junior uitkiezen!

Review over de Space Scooter Junior

Is jouw spruit een echte avonturier en wil hij/zij het liefst dagelijks buiten spelen? Dan is het goed om hem/haar de vrijheid te geven om allerlei nieuwe dingen mee te maken. Natuurlijk let je daarbij ook op de veiligheid. Daarom is het een goed idee om een Space Scooter Junior aan je kind te geven. Dit is een step met een twist. Het speelgoed ziet er namelijk uit als een toffere variant van de gewone step en werkt een beetje anders. In plaats van met de voeten af te zetten en zo vooruit te komen, moet het kind op een andere manier bewegen. Op een dergelijke step beweegt je kind zich voort door de voetplank naar voren en achteren te bewegen. Hierdoor kan een hoge snelheid worden opgebouwd. Je kind kan ook allerlei trucjes doen met deze step. Door de straten crossen wordt met dit speelgoed een ware sensatie.

Hoewel het voor je kind alleen belangrijk is dat hij/zij er cool uitziet en leuke trucs kan doen, vind jij als ouder veiligheid ook belangrijk. Dat begrijpt de fabrikant van deze step. Daarom is de Space Scooter Junior voorzien van een handige handrem. Als je voor extra veiligheid wil zorgen, kun je je kind voordat hij/zij uit huis gaat met de step ook een helm laten aandoen. Daarnaast wordt knie-, pols- en elleboogbescherming ook aanbevolen. Voor een lange levensduur is deze step tevens vervaardigd van stevig materiaal. Dit materiaal is goedgekeurd voor gebruik in EU-landen. Bij het vervaardigen van de step is er ook gedacht aan kinderen van een bepaalde leeftijd. Dit model is namelijk speciaal ontworpen voor kinderen met een gewicht tot ongeveer 60 kilogram. Omdat hij voor wat jongere kinderen bestemd is, is het bij de Junior step niet mogelijk om hem in de “gewone” stepstand te zetten.

Space Scooter Junior

Voordelen van de Space Scooter Junior

Voordat je overgaat tot de aankoop van een bepaald product, is het belangrijk om daar onderzoek over te doen. Door deze review te lezen, kom je meer te weten over deze step. Echter, we vinden het belangrijk dat je ook op de hoogte bent van de mogelijke voordelen en nadelen die de step met zich meebrengt. Daarom vertellen we je nu over de voordelen die gepaard gaan met de Space Scooter Junior:

 • Stoer design
  Als kind en zelfs als volwassene doen we er meestal alles aan om geaccepteerd te worden. Dit kunnen we op verschillende manieren bewerkstelligen. Eén manier is door te beschikken over artikelen met mooie designs. Daar heeft de fabrikant van deze step aan gedacht. Daarom heeft de step een stoer design. Dit speelgoed is bovendien verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je desgewenst bijvoorbeeld een blauw model voor je zoon kunt kopen en een roze variant voor je dochter.
 • Actief bezig zijn
  Kinderen zijn tegenwoordig eerder binnen aan het spelen dan buiten. Denk bijvoorbeeld aan kinderen die games spelen op de computer of op een bepaalde console. Als je dus een manier kunt vinden om je kinderen actief buiten bezig te houden, dan ben je goed bezig. Met deze step kun je ervoor zorgen dat je kind actief bezig is. Hij/zij moet namelijk de voetplank naar voren en achteren bewegen om vooruit te komen. Hierdoor lijkt het voor je kind alsof hij/zij in de ruimte loopt.
 • Inklapbaar
  Wanneer je speelgoed koopt voor je kind, dan houd je natuurlijk ook rekening met de opberging ervan. Daarom is het handig wanneer speelgoed inklapbaar is. Gelukkig heeft de fabrikant van deze step hier rekening mee gehouden. Doordat je de step kunt inklappen, kun je hem eenvoudig opbergen of zelfs meenemen op reis.

Nadelen van de Space Scooter Junior

We leven in een wereld waar balans zeer belangrijk is. Daarom is het een goed idee om behalve naar de voordelen van een product ook op zoek te gaan naar eventuele nadelen. Op die manier kun je een goed geïnformeerde keus maken. We vertellen je nu over de mogelijke nadelen die de Space Scooter Junior met zich meebrengt:

 • Geen veiligheidsaccessoires meegeleverd
  Hoewel deze step is voorzien van een handrem en is gemaakt van duurzaam materiaal, kun je het toch nodig vinden om te zorgen voor extra veiligheid. Denk maar aan een helm of bescherming voor de polsen, knieën en ellebogen. Deze veiligheidsaccessoires zijn aanbevolen, maar worden niet meegeleverd bij aankoop van de step. Dit kun je wellicht als minder prettig ervaren.
 • Niet op de gewone stepstand
  Als je meerdere kinderen hebt en je hebt de “normale” Space Scooter voor je grotere kinderen gekocht, dan kan het dat je kleine spruit probeert zijn/haar broers en zusters na te doen. De Junior variant van de step kan echter niet op de gewone stepstand gezet worden.

Conclusie van deze review over de Space Scooter Junior

We hebben in deze review gekeken naar de unieke eigenschappen, de voordelen en ook de nadelen van de Space Scooter Junior. Aan de hand van deze gegevens kun je dus zelf concluderen of deze step perfect is voor jouw kind of kinderen. Dit model is speciaal vervaardigd voor jongere kinderen met een gewicht van maximaal 60 kilogram. Deze step kan vanwege veiligheidsmaatregelen niet op de gewone stepstand gezet worden. Echter, je kind blijft toch actief bezig door de voetplank naar voren en achteren te bewegen. Zo komt hij/zij vooruit. Je kind kan op school tevens populair worden, want de step heeft een cool design. Het vervoersmiddel is tevens inklapbaar, dus je kunt hem gemakkelijk opbergen of op vakantie meenemen. Hoewel je eventuele veiligheidsaccessoires zoals een helm, pols-, elleboog- en kniebeveiliging apart moet aanschaffen, vinden wij dat de Space Scooter Junior step een aanrader is.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>