Voordat Je De Space Scooter X580 Gaat Kopen, Lees Je Eerst Deze Review!

Wil je graag actief bezig zijn, maar vind je dat fietsen niet de activiteit voor jou is? Dan is het een goed idee om een step aan te schaffen. Met een step kom je snel op de plek van bestemming aan. Het is tevens een leuke activiteit om zo van de ene naar de andere locatie te gaan. Als je kiest voor de Space Scooter X580 step, dan kies je voor een unieke step. Dit model geeft je namelijk de mogelijkheid om op 2 manieren voort te bewegen. De eerste manier is de “klassieke” methode. Hierbij stoot je met 1 voet af waarna de step vooruit glijdt. Met deze step kun je echter ook op een andere manier vooruit komen. Door een voorwaartse en achterwaartse beweging te maken op de voetplank van deze step, kun je namelijk ook vooruit komen. Kom hier alles te weten over de Space Scooter X580!

Als je op het schoolterrein echt de blits wil maken, dan kom je daar aan op een Space Scooter step. Dergelijke steps hebben namelijk stoere designs. Hierdoor zie jij er ook stoer uit. Door te oefenen op deze steps, kun je op den duur allerlei trucjes doen. Je kunt bijvoorbeeld in je vrije tijd in de achtertuin oefenen. Binnen korte tijd leer je de tofste trucjes. Hebben je vrienden en vriendinnen ook dergelijke steps? Dan kun je er een competitie van maken. Je kunt bijvoorbeeld tegen hen racen. Met een Space Scooter kom je namelijk snel vooruit. Als je kiest voor deze steps, dan hoeven je ouders zich ook geen zorgen te maken over je veiligheid. De steps zijn namelijk super veilig. Koop een Space Scooter X580 en kies je favoriete kleur uit. De steps van deze fabrikant zijn zelfs in verschillende maten verkrijgbaar!

Review over de Space Scooter X580

Ga je zelf naar school of naar de sportclub? Dan heb je een vervoermiddel nodig. Vind je het niet prettig om te fietsen of wil je gewoon een step hebben? Dan kun je kiezen voor de Space Scooter X580. Deze step wordt aangedreven door beweging. Dit betekent dat je vooruit komt door je voeten op de voetplank naar voren en achteren te bewegen. Wil je je step toch liever op de klassieke manier gebruiken? Dan kun je deze step in de klassieke stand zetten. Zo kun je gewoon met je ene voet afstoten om zo vooruit te komen. Als je eenmaal op de desbetreffende plaats bent aangekomen, dan kun je de step gemakkelijk inklappen. Hierdoor is hij eenvoudig op te bergen. Je kunt hem zelfs meenemen op reis. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de step zowel perfect is voor korte als middellange afstanden.

Doordat de Space Scooter X580 geschikt is voor personen tot een gewicht van 80 kilogram, kan deze step gebruikt worden door zowel kinderen als jong volwassenen. Hij wordt aangeraden voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar. Je kunt dus gemakkelijk van de ene naar de andere plaats gaan. Wanneer je eenmaal gebruik maakt van deze step, dan bereik je snelheden tot ongeveer 15 kilometer per uur. Dit betekent dat je ook snel op de plaats van bestemming aankomt. Laatkomen behoort dus tot het verleden. Natuurlijk kijk je ook naar het design van de step. Hij heeft een aantrekkelijk design en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hierdoor mag de step zeker gezien worden. Dat betekent dat jij er ook graag op gezien wil worden. Laat zien welke trucjes je erop kunt doen en hoe snel jij vooruit komt. Hierdoor maak je een positieve indruk op al je vrienden.

Space Scooter X580

Voordelen van de Space Scooter X580

We hebben je verteld over de unieke eigenschappen van de step. Deze informatie geeft je echter geen compleet beeld erover. Om een compleet beeld te vormen, is het namelijk ook belangrijk om te weten welke voordelen en nadelen ermee gepaard gaan. Wij vertellen je graag over deze positieve en minder aantrekkelijke eigenschappen. Eerst gaan we in op de voordelen die de Space Scooter X580 met zich meebrengt:

 • Voor het hele gezin
  Wanneer je deze step in huis hebt, dan kan het hele gezin er gebruik van maken. De step is namelijk geschikt voor personen met een gewicht tot 80 kilogram. Hierdoor kunnen er zowel kinderen als jong volwassenen op rijden.
 • In beweging blijven
  We weten allemaal dat het goed is om in beweging te blijven. Daarom kiezen we voor allerlei methoden om te bewegen. Eén daarvan is door met deze step van de ene plek naar de andere te gaan. Met deze step blijf je in beweging, doordat je op een unieke manier vooruitkomt. Je moet namelijk op de voetplank vooruit en achteruit bewegen om vooruit te komen. Echter, er is nog een manier om met deze step vooruit te komen. Je kunt hem namelijk ook als een klassieke step gebruiken.
 • Inklapbaar
  Als je met de fiets naar school gaat, dan moet je hem buiten laten bij de fietsenstalling. Thuis moet je hem in de schuur laten. Echter, deze step kun je op een eenvoudigere manier opbergen. Hij is namelijk inklapbaar. Hierdoor kun je de step gemakkelijk in zijn “verkleinde” vorm opbergen. Doordat hij kleiner gemaakt kan worden, kun je de step zelfs meenemen wanneer je op reis gaat.
 • Lang bruikbaar
  Deze step is stevig, waardoor je er lang van kunt genieten. Doordat het stuur in hoogte verstelbaar is, kun je hem ook als je nog groeit lang gebruiken.

Nadelen van de Space Scooter X580

Zoals we eerder aangaven, is het belangrijk om informatie te hebben over zowel de positieve als negatieve eigenschappen van producten. Intussen hebben we je geïnformeerd over de voordelen die deze step met zich meebrengt. Om een volledig beeld te vormen over de step, vertellen we je daarom ook over de nadelen. De eigenschappen van de Space Scooter X580 die als minder prettig ervaren kunnen worden zijn:

 • Extra beveiliging niet meegeleverd
  Hoewel het veilig is om met deze step op pad te gaan, is het ook aangeraden om voor extra veiligheidsmaatregelen te zorgen. Hierbij verwijzen we naar spullen zoals een helm, pols-, knie- en elleboogbeveiliging. Dergelijke veiligheidsmaatregelen zijn wel aanbevolen, maar worden niet meegeleverd wanneer je de step koopt.
 • Prijs
  Wanneer je kijkt naar een bepaald product, dan ga je over het algemeen na wat de eigenschappen ervan zijn. Je kijkt onder andere naar het design en de functies. Het gebruiksgemak weegt natuurlijk ook zwaar. Soms vergeten we echter om naar de prijs te kijken. In het geval van deze step zien we dat de prijs wellicht kan tegenvallen als je een klein budget hebt.

Conclusie van de review over de Space Scooter X580

In deze recensie hebben we je laten zien dat de Space Scooter X580 gebruikt kan worden door het hele gezin. Hij is namelijk geschikt voor personen tot maximaal 80 kilogram. Daarnaast hebben we gezien dat hij een stoer design heeft en je er op verschillende manieren op kunt rijden. Je komt zelfs snel vooruit en kunt er allerlei trucjes mee doen. Dankzij de stevige constructie en het in hoogte verstelbaar stuur, kun je er lang van genieten. Je kunt de step zelfs meenemen op reis of eenvoudig opbergen, omdat hij inklapbaar is. Houd er wel rekening mee dat de prijs mogelijkerwijs kan tegenvallen als je een klein budget hebt. Er wordt bovendien aangeraden dat je een helm aandoet. Ook pols-, knie- en elleboogbeveiliging is aangeraden. Deze veiligheidsmaatregelen worden echter niet meegeleverd. Vanwege de vele voordelen vinden we toch dat de Space Scooter X580 een slimme aankoop is!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>