Een Stadler Form Oskar Luchtbevochtiger Kopen? Bekijk De Review!

Op school leren we dat we als mens voor ongeveer 60% uit water bestaan. Net zoals velen staan we hier niet vaak bij stil. Echter, het is belangrijk om je in te denken wat er met je lichaam gebeurt als je woont in een huis, waar je letterlijk in kunt uitdrogen. Als je uitdroogt, ontstaan er kwaaltjes en andere ongemakken. Met een luchtbevochtiger in huis, zorg je er echter voor dat de luchtvochtigheid in huis op een gezond niveau blijft. Hierdoor komen de ongemakken niet meer voor. Je zorgt er onder andere voor dat je geen droge huid, ogen en lippen krijgt. Daarnaast voorkom je langdurige kriebelhoest of geïrriteerde luchtwegen. Een luchtbevochtiger zorgt er tevens voor dat je geen concentratieproblemen krijgt vanwege lage luchtvochtigheid. Voorkom allerlei problemen en schaf de Stadler Form Oskar luchtbevochtiger aan.

Een aantal decennia geleden, begon de oprichter van Stadler Form vanuit zijn garage een bedrijf waar er huishoudelijke apparaten werden ontworpen. Het eerste product uit deze reeks was de Fred-luchtbevochtiger. De oprichter liet het niet bij slechts 1 product en werkt er tot nu toe aan om steeds meer producten te ontwerpen. Daarnaast blijft deze fabrikant werken aan het verbeteren van de kwaliteit van de producten. Er wordt zelfs gelet op het design. Daarom onderscheiden de apparaten van dit merk zich door het unieke Zwitserse design. Ze zijn namelijk stijlvol, strak, innovatief en onconventioneel. De apparaten worden ook gekenmerkt door uitstekende kwaliteit. Kies dus voor innovatie, een mooi design en topkwaliteit en haal de Stadler Form Oskar luchtbevochtiger in huis.

Review over de Stadler Form Oskar

Als je last hebt van droge lucht in huis, dan is een koudwaterverdamper zeker aangeraden. Wat dacht je van de Stadler Form Oskar luchtbevochtiger? Dit model is een koudwaterverdamper, die ervoor zorgt dat ruimtes tot 50 m2 worden bevochtigd. Hij beschikt zelfs over een geïntegreerde hygrostaat, die je de mogelijkheid geeft om zelf de gewenste luchtvochtigheid in te stellen. Je hebt op dit apparaat keuze uit maar liefst 5 verschillende standen. Het gaat hierbij om standen tussen de 40 en 55 procent. Bij elke stand blijft de luchtbevochtiger continu het percentage aan de vochtigheid in de lucht meten. Als dit percentage op den duur te laag wordt, dan zorgt het apparaat ervoor dat de lucht automatisch weer bevochtigd wordt. Je hebt er dus geen omkijken meer naar. Dit betekent dat je gewoon je dagelijkse dingen kunt doen, zonder je zorgen te maken dat de luchtvochtigheid te laag wordt.

Het ingestelde niveau op de Stadler Form Oskar luchtbevochtiger wordt weergegeven door middel van blauwe LED-lampjes. Als deze lampjes beginnen te knipperen, dan weet je dat de gewenste luchtvochtigheid is bereikt. Je weet dat je je vanaf dat moment geen zorgen meer hoeft te maken over allerlei ongemakken. Denk hierbij aan gescheurde lippen, een droge huid en zelfs droge ogen. Ook concentratieproblemen kunnen voorkomen worden door de lucht in huis optimaal te bevochtigen. Hoewel we je nu hebben verteld over de functies van deze koudwaterverdamper, is het ook belangrijk om naar het design te kijken. Dit specifiek model heeft geen alledaags design. Hij is namelijk gemaakt om op te vallen. Hierdoor is hij ook perfect als gespreksstarter. De luchtbevochtiger heeft een unieke vormgeving, die ervoor zorgt dat hij prachtig is in moderne interieurs. Verfraai je huis dus en bevochtig tegelijkertijd de lucht met dit apparaat.

Stadler Form Oskar

Voordelen van de Stadler Form Oskar

Wij vinden het belangrijk dat je beschikt over alle informatie over een apparaat voordat je hem aanschaft. Daarom vertellen we je in onze reviews over de functies van een apparaat. Daarnaast beschrijven we ook de mogelijke voordelen en nadelen die het desbetreffend apparaat met zich meebrengt. Deze werkwijze hanteren we ook bij deze luchtbevochtiger. We vertellen je eerst over zijn pluspunten. De voordelen die de Stadler Form Oskar met zich meebrengt zijn:

 • Luchtvochtigheid wordt gemeten
  Met dit apparaat in huis hoef je je geen zorgen te maken dat de lucht te droog wordt. De luchtbevochtiger beschikt namelijk over een ingebouwde hygrometer. Deze meter meet de luchtvochtigheid. Als blijkt dat de lucht niet vochtig genoeg is, dan zorgt het apparaat er automatisch voor dat de lucht wordt bevochtigd. Je hebt er dus geen omkijken naar en kunt je gewoon bezig houden met je dagelijkse handelingen.
 • Er is een nachtmodus
  Als je een apparaat aan zet, dan wil je niet dat hij je stoort wanneer je wil slapen. Hier hoef je je geen zorgen over te maken bij deze luchtbevochtiger. Hij beschikt namelijk over een nachtmodus. In deze modus hoor je het apparaat bijna niet. Hij doet namelijk zijn werk extra stil. Jij kunt dus gerust gaan slapen terwijl de luchtbevochtiger aan staat.
 • Reservoir voor geuroliën
  Met een luchtbevochtiger in huis zorg je ervoor dat de luchtvochtigheid in het huis op een gezond niveau blijft. Echter, als je al eenmaal bezig bent, dan is het handig om je huis meteen lekker te laten ruiken. Dit is mogelijk bij deze luchtbevochtiger. Hij beschikt namelijk over een apart reservoir voor geuroliën. Hierdoor verspreidt hij een heerlijke geur in huis.
 • Handig display
  Het apparaat beschikt over een handig display. Op dit display kun je eenvoudig de waardes en instellingen aflezen.

Nadelen van de Stadler Form Oskar

In het onderdeel over de voordelen hebben we je verteld dat we je van zoveel mogelijk informatie willen voorzien over deze luchtbevochtiger. Daarom is het belangrijk dat we je ook vertellen over de eigenschappen van de koudwaterverdamper die je wellicht als minder prettig kunt ervaren. De mogelijke nadelen die gepaard gaan met de Stadler Form Oskar zijn:

 • Geen ionisator
  Deze luchtbevochtiger is niet voorzien van een ionisator. Een dergelijke ionisator zorgt ervoor dat stofdeeltjes en pollen uit de lucht worden verwijderd. Als je allergieën hebt, dan kun je het feit dat de luchtbevochtiger geen ionisator heeft als minder prettig ervaren.
 • Geen afneembaar waterreservoir
  Je weet dat een luchtbevochtiger gebruik maakt van water. Op die manier wordt er namelijk gezorgd voor een iets vochtigere lucht. Het water voor de luchtbevochtiging haalt het apparaat uit een speciaal waterreservoir. Dit model beschikt ook over een waterreservoir, maar het reservoir is niet afneembaar. Het kan hierdoor wat lastiger zijn om het reservoir bij te vullen.

Conclusie van deze review over de Stadler Form Oskar

Als je op zoek bent naar een luchtbevochtiger, dan is het een goed idee om de Stadler Form Oskar koudwaterverdamper aan te schaffen. Dit apparaat zorgt er namelijk voor dat de lucht in je huis optimaal wordt bevochtigd. Hierdoor voorkom je allerlei ongemakken. Hoewel het wat lastig kan zijn om het waterreservoir bij te vullen en het apparaat geen ionisator heeft, is hij toch een aanrader. Hij meet namelijk de luchtvochtigheid en bevochtigt de lucht automatisch bij een te laag luchtvochtigheidsniveau. Daarnaast kun je ’s nachts lekker slapen, omdat je de nachtmodus kunt instellen. Deze modus zorgt ervoor dat het apparaat stil zijn werk doet. Je kunt zelfs geuroliën zetten in het apart reservoir om je huis lekker te laten ruiken. Maak tevens gebruik van het display om alle instellingen en waardes eenvoudig af te lezen en koop de Stadler Form Oskar luchtbevochtiger vandaag nog!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>