Thule EasyFold 932 Kopen? Lees Snel Deze Review!

Als je dol bent op de natuur of je vindt het gewoon leuk om te fietsen, dan ga je waarschijnlijk vaak met de fiets op stap. In sommige gevallen kun je niet fietsen naar je bestemming, omdat die bestemming erg ver is. Daarom neem je je fiets met je mee door hem op een fietsendrager te zetten. Een dergelijke fietsendrager bevestig je op je auto. Zoek je daarom naar een nieuwe fietsendrager? Dan is het alvast handig om te weten dat er verschillende soorten fietsendragers beschikbaar zijn. Zo kun je kiezen voor een variant voor op de trekhaak, op het dak of op de achterklep van je auto. Fietsendragers voor op de trekhaak van je auto hebben vaak plek voor 2 of meer fietsen en zijn over het algemeen sterk genoeg om elektrische fietsen te dragen. Klinkt een dergelijk model perfect? Dan kun je kiezen voor de Thule EasyFold 932.

Zoals je waarschijnlijk al vermoedde, zullen we je in deze review informatie geven over de Thule EasyFold 932. Je komt namelijk meer te weten over de unieke specificaties van deze fietsendrager en de mogelijke voordelen en nadelen die hij met zich meebrengt. Voordat we verder ingaan op deze eigenschappen van de fietsendrager zelf, willen we je eerst vertellen over het bedrijf dat hem heeft gecreëerd. Aan de hand van deze informatie krijg je namelijk al een beeld van de kwaliteit van de fietsendrager. Het bedrijf Thule, dat deze fietsendrager heeft ontwikkeld, is opgericht in Zweden in 1940. Toen vervaardigde het bedrijf slechts producten voor Zweedse vissers. Het eerste product voor auto’s werd in 1955 op de markt gebracht. Daarna volgde er continue verbeteren in meer innovatie. Je kunt bij dit bedrijf allerlei producten vinden voor de outdoorbeleving. Geniet dus optimaal van het fietsen en schaf de Thule EasyFold 932 aan!

Review over de Thule EasyFold 932

Als je op zoek gaat naar een nieuwe fietsendrager, dan let je op verschillende factoren. Zo is het belangrijk om na te gaan hoeveel fietsen je wil vervoeren. Stel je voor dat je wil gaan kamperen met je partner en je wil tijdens het kamperen gezellige fietstochten met hem/haar maken. Als dat het geval is, dan gaan jullie sowieso met 2 fietsen op stap. Hoe vervoer je 2 fietsen? Met de Thule EasyFold 932 natuurlijk! Deze fietsendrager maakt het namelijk eenvoudig om 2 fietsen te vervoeren. Je kunt er zelfs elektrische fietsen mee vervoeren. Doordat deze fietsendrager is voorzien van lange en brede wielgoten, kun je gemakkelijk fietsen met brede wielen op de drager plaatsen. Hoe vervoer je de drager en de fietsen precies? Je bevestigt eerst de fietsendrager gemakkelijk op de trekhaak van je auto. Vervolgens kun je de fietsen door middel van het frame aan de drager vastmaken.

Wanneer je bent aangekomen op je bestemming, haal je de fiets of fietsen van de drager. Aangezien het niet handig is om de drager aan je auto te laten, haal je de drager ook weg. Je kunt hem vervolgens inklappen om ruimte te besparen bij het opbergen. Bij het weghalen van de fietsendrager van 16,9 kilogram, hoef je je ook geen zorgen te maken dat er meerdere personen nodig zijn voor deze klus. De fietsendrager beschikt namelijk over draaghandvatten. Deze zorgen ervoor dat je hem gemakkelijk kunt meenemen van bijvoorbeeld de berging naar de auto. Wanneer je hem hebt bevestigd aan je auto, hoef je hem ook niet keer op keer te ontkoppelen om bij je kofferbak te komen. De drager is namelijk ook in die positie inklapbaar; zelfs wanneer er reeds fietsen erop zijn gemonteerd. Maak je ook geen zorgen over diefstal, want de fietsendrager beschikt over diefstalbeveiliging.

Thule EasyFold 932

Voordelen van de Thule EasyFold 932

We hebben je beloofd dat we je informatie zouden geven over de unieke specificaties van deze fietsendrager. Daarom hebben we je eerst over deze unieke specificaties verteld. Daarnaast hebben we je beloofd dat we je informatie zouden geven over de mogelijke voordelen en nadelen die de fietsendrager met zich meebrengt. We vinden het namelijk belangrijk dat je beschikt over alle belangrijke informatie, zodat je een goed geïnformeerde keus kunt maken. De voordelen die de Thule EasyFold 932 met zich meebrengt zijn:

 • Kantelbaar model
  Sommige fietsendragers zijn statisch. Dit betekent dat wanneer je ze hebt bevestigd aan je auto en je er fietsen op hebt gezet, je pas weer in je kofferbak kunt gaan nadat je de fietsen en de drager hebt verwijderd. In het geval van deze fietsendrager hoef je je daar geen zorgen over te maken. Het gaat hier namelijk om een kantelbaar model. Dit houdt in dat je altijd gemakkelijk bij de kofferbak kunt. Ben je vergeten om iets mee te nemen? Geen nood! Je kantelt gerust de fietsendrager, stopt het extra spul in de kofferbak en kunt weer verder.
 • Draaghandvatten voor gemakkelijk optillen en verplaatsen
  Een fietsendrager is over het algemeen geen lichte accessoire. Daarom is het soms nodig om hem met z’n tweeën te vervoeren. Dit is niet het geval bij deze fietsendrager. Hoewel hij 16,9 kilogram weegt, hoef je hem toch niet met z’n tweeën op te tillen en te verplaatsen. Hij beschikt namelijk over draaghandvatten. Op die manier kun je de fietsendrager eenvoudig alleen optillen en verplaatsen.
 • Eenvoudige montage
  Als je eraan denkt dat er een hele operatie nodig is om een fietsendrager te monteren, dan laat je je fiets(en) liever thuis. Daarom is deze drager voorgemonteerd. Hierdoor kun je hem gemakkelijk monteren. Je verliest dus bijna geen tijd en kunt snel vertrekken.

Nadelen van de Thule EasyFold 932

Nadat je meer te weten bent gekomen over de unieke specificaties en de voordelen van deze fietsendrager, wil je hem waarschijnlijk meteen aanschaffen. Dat is prima, maar we vinden het belangrijk dat je ook op de hoogte bent van eventuele nadelen. Door de voordelen af te wegen tegen de nadelen kun je namelijk beslissen of deze drager je geld waard is. Je hoeft niet zelf op zoek te gaan naar eventuele minpunten, omdat we reeds voor je op zoek zijn gegaan naar zowel de voordelen als de nadelen. Daarom vertellen we je nu over de eigenschappen van de Thule EasyFold 932 die je wellicht als minder prettig kunt ervaren:

 • Relatief zwaar
  In deze recensie hebben we je reeds verteld over het gewicht van de fietsendrager. We hebben je namelijk verteld dat de fietsendrager 16,9 kilogram weegt. Dit vinden velen relatief zwaar. Gelukkig is er gezorgd voor draaghandvatten. Door gebruik te maken van deze handvatten, kun je de drager toch relatief gemakkelijk optillen en verplaatsen.
 • 7-polige aansluiting
  Als je al eerder een fietsendrager hebt gemonteerd aan je auto, dan weet je dat het handig is om te letten op het type aansluiting van de verschillende modellen. Oudere auto’s beschikken over het algemeen over een 7-polige aansluiting. Daar beschikt deze fietsendrager ook over. Hij is dus perfect om gemonteerd te worden op oudere auto’s. Als je hem echter wil koppelen aan een relatief nieuwe auto, dan heb je er een verloopstekker voor nodig. Het feit dat je een dergelijke stekker apart moet aanschaffen, kun je wellicht als minder prettig ervaren.
 • Niet geleverd met een opbergtas
  Voor het netjes opbergen van de fietsendrager is een opbergtas handig. Een dergelijke tas is wel beschikbaar, maar moet apart aangeschaft worden. Deze extra uitgave ervaren sommige gebruikers als minder prettig.

Conclusie van deze review over de Thule EasyFold 932

In deze review ben je meer te weten gekomen over de Thule EasyFold 932. Hierdoor kun je zelf beslissen of de fietsendrager bij je past of niet. Wij vinden dat dit model een aanrader is, omdat hij 2 fietsen tegelijkertijd kan vervoeren. Hierbij gaat het bovendien om verschillende soorten fietsen zoals elektrische fietsen, mountainbikes, stadsfietsen, racefietsen en kinderfietsen. De drager is daarnaast kantelbaar, dus je kunt gemakkelijk bij je kofferbak komen nadat je de fietsendrager en fietsen hebt bevestigd aan je auto. Hoewel de fietsendrager relatief zwaar is, kun je hem toch gemakkelijk optillen en verplaatsen, dankzij de draaghandvatten. Hij is bovendien een voorgemonteerde fietsendrager, waardoor je hem eenvoudig kunt monteren. Zo lang je er rekening mee houdt dat de Thule EasyFold 932 een 7-polige aansluiting heeft en hij niet geleverd wordt met een opbergtas, kun je hem vandaag nog aanschaffen!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>