Twist and Shape Kopen? Bekijk Deze Review! Werkt het namelijk wel?

De meesten van ons vinden het belangrijk om er goed uit te zien. Dit heeft niet alleen te maken met gezondheid, maar ook met de standaarden van de wereld. Een fit lichaam ziet er voor velen super aantrekkelijk uit. Hoe kom je echter aan zo’n lichaam? Door te trainen en gezond te eten natuurlijk. Sommigen van ons bezoeken een fitness gym om een goed uitziend lichaam te krijgen en behouden. Anderen hebben minder vrije tijd, waardoor ze de gym niet kunnen bezoeken. Voor hen zijn er thuisapparaten ontwikkeld, die je ook helpen om een goed figuur te krijgen en te behouden. Een dergelijk apparaat is de Twist and Shape. Dit apparaat is een lichaamstrainer waar je niet alleen je buikspieren mee kunt trainen, maar ook je armspieren. Wil je dus graag een mooi figuur hebben met een platte buik en mooie armspieren? Dan kun je de Twist and Shape aanschaffen!

Sommigen van ons vinden het belangrijk om eerst meer te weten te komen over de fabrikant van een bepaald product voordat we hem aanschaffen. Echter, in het geval van de Twist and Shape is er vrijwel geen informatie beschikbaar over de desbetreffende fabrikant. Dit komt doordat zij minder bekend zijn. Wat we wel weten, is dat zij er hard aan gewerkt hebben om deze unieke lichaamstrainer te ontwerpen. Dit is onder andere te merken aan de goede kwaliteit van het product en zijn handige functionaliteiten. In dit artikel vertellen we je meer over de lichaamstrainer. Je hoeft dan niet op zoek te gaan naar informatie over de fabrikant, omdat je alles te weten komt over het product zelf. We vertellen je namelijk over de unieke eigenschappen, maar ook de voordelen en nadelen die deze lichaamstrainer met zich meebrengt. Bevalt de informatie over de Twist and Shape? Probeer hem zelf uit!

Review over de Twist and Shape

Het trainen van je buikspieren is belangrijk, maar vaak willen we meer dan alleen onze buikspieren aanpakken. We willen namelijk ook dat onze armen aan het werk gezet worden. Als jij ook iemand bent die graag zowel je buik als armen en wellicht ook de rest van je lichaam traint, dan is de Twist and Shape de ideale lichaamstrainer voor jou. Dit apparaat pakt namelijk beide spiergroepen aan. Als je een apparaat in huis haalt om mee te trainen, dan kan het dat je niet meteen weet hoe hij werkt. Dit probleem heb je niet wanneer je deze lichaamstrainer aanschaft. Je krijgt er namelijk een trainingsvideo bij. Hierdoor weet je meteen wat je moet doen. Als je gebruik maakt van de lichaamstrainer, dan hoef je je ook geen zorgen te maken over druk op de gewrichten. Je traint dus zowel je arm- als buikspieren op een aangename manier.

Trainen doen we om 2 redenen: om een mooi figuur te behouden of om een mooi figuur te krijgen. Vind je dat jouw lichaam nog niet zo strak is als je graag wil? Geen probleem. Dan kun je trainen met de Twist and Shape lichaamstrainer. Hoewel dit apparaat is gericht op het trainen van je buik- en armspieren, is hij ook ideaal om je billen te trainen. Als je dus na een tijdje trainen naar het strand gaat, dan zien ook je billen er aantrekkelijk uit. Bovendien is het een feit dat het trainen van je buikspieren op een matje op je rug soms kan leiden tot pijn in de nek of rug. Dit probleem heb je met deze lichaamstrainer niet, omdat je bij dit apparaat rechtop staat en gebruik maakt van de handgrepen om je lichaam te stabiliseren. Hierdoor wordt eventuele druk op de knieën en gewrichten voorkomen.

Twist and Shape

Voordelen van de Twist and Shape

Wanneer je een recensie leest over een bepaald product, dan wil je natuurlijk niet alleen lezen over het design van het desbetreffend product. Je hebt namelijk ook informatie nodig over de unieke eigenschappen, de pluspunten en de minpunten. Daarom zijn wij voor je op zoek gegaan naar de gewenste en ongewenste eigenschappen van deze lichaamstrainer. De voordelen die de Twist and Shape met zich meebrengt zijn:

 • Meerdere delen van het lichaam trainen
  Thuis trainen biedt een perfecte uitkomst voor personen die minder vrije tijd hebben. Echter, als je thuis traint, dan train je meestal eerst de ene spiergroep en daarna de andere. Met deze lichaamstrainer in huis hoef je niet steeds een andere spiergroep te trainen. De lichaamstrainer zorgt er namelijk voor dat je behalve je buikspieren, ook de rest van je lichaam kunt trainen. Hierdoor train je effectief en win je tijd.
 • Druk op de gewrichten wordt voorkomen
  De meesten van ons hebben het weleens geprobeerd: we liggen op onze rug en doen buikspieroefeningen. Hoewel deze methode van trainen al jaren wordt toegepast, is het niet de meest effectieve methode. Je kunt namelijk nek- en rugpijn krijgen van dergelijke buikspieroefeningen. Als je echter traint met deze lichaamstrainer, dan sta je rechtop. Bovendien stabiliseer je je lichaam doordat je gebruik maakt van de handgrepen. Hierdoor wordt druk op je gewrichten voorkomen.
 • Er is een digitaal display
  Bij deze lichaamstrainer is er gezorgd voor een digitaal display. Op dit display is onder andere de tijd te zien. Hierdoor houd je goed bij hoe lang je bezig bent. Daarnaast zie je op het display ook het aantal bewegingen dat je hebt gemaakt. Daag jezelf dus uit om steeds meer te doen. Zelfs het aantal calorieën dat je hebt verbrand, wordt bijgehouden. Verbrand meer calorieën dan je inneemt voor topresultaten!

Nadelen van de Twist and Shape

Aan het begin van dit artikel hebben we je beloofd dat we je zouden vertellen over de unieke eigenschappen, de pluspunten en de minpunten van deze lichaamstrainer. Intussen hebben we je verteld over de unieke eigenschappen en de pluspunten. Als je dus een compleet beeld van dit apparaat wil hebben, dan moet je alleen nog lezen over de minpunten. We vertellen je nu over de eigenschappen van de Twist and Shape die je als minder prettig kunt ervaren:

 • Niet opklapbaar
  Sommige lichaamstrainers zijn opklapbaar. Hierdoor nemen ze minder ruimte in beslag dan apparaten die niet opklapbaar zijn. De opklapbare modellen kun je vaak ook gemakkelijker opbergen. In het geval van deze lichaamstrainer zien we dat hij niet opklapbaar is. Dit kun je als minder prettig ervaren als je hem graag ergens wilde opslaan waar niemand hem kan zien. Echter, het feit dat hij niet opklapbaar is, hoeft geen probleem te zijn. Als je hem een strategische plek geeft in huis, kan hij vanwege het mooie ontwerp namelijk ook als gespreksstarter functioneren.
 • Belastbaar gewicht
  Wanneer je gebruik maakt van een lichaamstrainer, dan is het belangrijk om rekening te houden met het belastbaar gewicht. Het apparaat kan namelijk een bepaald maximaal gewicht aan. In het geval van deze lichaamstrainer zien we dat zijn belastbaar gewicht 150 kg bedraagt. Dit betekent dat de trainer perfect is voor mensen met een gemiddeld gewicht, maar niet geschikt is voor wat zwaardere personen.
 • Piepend geluid
  Tijdens het trainen op deze lichaamstrainer kan het voorkomen dat het apparaat een piepend geluid maakt. Als je iemand bent die gefocust wil zijn tijdens het trainen, dan kan het geluid je wellicht hinderen. Echter, door een muziekapparaat te gebruiken tijdens het trainen, zoals je smartphone met oordopjes, hoor je het piepend geluid niet, waardoor je prettig door kunt trainen.

Conclusie van deze recensie over de Twist and Shape

In deze review over de Twist and Shape hebben we je verteld over de unieke eigenschappen van dit apparaat. Daarnaast ben je ook meer te weten gekomen over de voordelen en nadelen die hij met zich meebrengt. We hebben gezien dat dit apparaat een zeer complete trainer is. Je kunt er namelijk meerdere lichaamsdelen mee trainen. Daarnaast hebben we gezien dat druk op de gewrichten wordt voorkomen als je de lichaamstrainer gebruikt in plaats van “klassieke” buikspieroefeningen te doen. We hebben zelfs gezien dat het apparaat beschikt over een display, waarop onder andere staat hoeveel calorieën je hebt verbrand. Hoewel hij een belastbaar gewicht van 150 kg heeft, een piepend geluid maakt en hij niet opklapbaar is, is de Twist and Shape toch een aanrader. Hij is namelijk perfect om een prachtig lichaam te krijgen en/of te behouden!

Gerelateerde artikelen
No related posts for this content
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>