Villeroy en Boch Arthur Bestek Kopen? Bekijk Nu De Review!

Heb je een lekkere maaltijd bereidt? Dan heb je bestek nodig om het op te scheppen. Natuurlijk heb je ook bestek nodig om daadwerkelijk te eten. Het kiezen van goed bestek hoeft geen moeilijke klus te zijn. Je moet alleen weten of je zoekt naar een set met bijvoorbeeld messen, vorken en lepels of dat je gewoon los bestek wil aanschaffen. Weet je al waar je naar op zoek bent? Dan is nu het moment om na te gaan welk design past bij jouw persoonlijke situatie. Hierbij kun je denken aan het materiaal van het bestek, de kleur en de vormgeving. Je kunt ook kijken naar bepaalde voordelen zoals bestek dat vaatwasmachinebestendig is. Is het voor jou belangrijk dat je bestek prettig in de hand ligt, een mooi design heeft en vaatwasmachinebestendig is? Dan raden wij het Villeroy en Boch Arthur bestek aan.

Als we kijken naar de Arthur collectie van de fabrikant Villeroy & Boch, dan zien we dat dit bestek een klassieke vormgeving heeft. Hierdoor past het prima bij zowel je interieur als servies. De Arthur productenlijn heeft bovendien subcategorieën. Zo kun je ook kiezen voor de variant geborsteld. Hierbij is het bestek voorzien van een mat, geborsteld oppervlak. Natuurlijk is het belangrijk om behalve naar de productlijn ook te kijken naar de fabrikant zelf. De fabrikant Villeroy & Boch is gestart als een kleine pottenbakkerij in het Franse Audun-le-Tiche. Vervolgens heeft het personeel van dit bedrijf er hard aan gewerkt om artikelen van topkwaliteit te vervaardigen. Hierdoor is de fabriek uitgegroeid tot een elegant merk met een uitgebreid assortiment. Je kunt bij hen onder andere terecht voor producten voor je badkamer, woonkamer en natuurlijk keuken. Fleur je keuken op en kies dus voor het het Villeroy en Boch Arthur bestek.

Review over het het Villeroy en Boch Arthur bestek

Schaf je producten uit de het Villeroy en Boch Arthur bestekcollectie, dan haal je producten met een tijdloos basisdesign in huis. Deze artikelen zijn op het gebied van design bovendien op een fraaie manier gecombineerd met moderne vormtaal. Het resultaat: sierlijke vormen. Hierdoor past het bestek van deze productlijn prachtig bij zowel je interieur als de rest van je servies. Je kunt dus ervoor zorgen dat je tafel elke dag prachtig is gedekt. Natuurlijk is het design niet het enige waar je naar kijkt. Aangezien je moet eten met het bestek, is het ook handig om te kijken naar de ergonomie. De fabrikant heeft er rekening mee gehouden, dat je het liefst eet met bestek dat comfortabel in de hand ligt. Daarom hebben zij ervoor gezorgd om dit bestek te voorzien van zachte rondingen. Hierdoor ligt het aangenaam in de hand.

Wanneer je kijkt naar bestek van een bepaalde productlijn, dan is het sowieso een goed idee om ook naar de kwaliteit te kijken. Als je kiest voor bestek uit de het Villeroy en Boch Arthur productenlijn, dan kies je voor topkwaliteit. Dit bestek is namelijk vervaardigd van duurzaam 18/10 roestvrij staal. Hierdoor gaat het bestek lang mee. In deze collectie kun je bovendien kiezen voor verschillende sets. Zo zijn er 24-delige varianten, 30-delige varianten en zelfs 68-delige sets. Aan de hand van jouw behoefte in huis, kun je dus kiezen voor een set die goed bij je past. Voor het gemak kijken we naar de 68-delige set. Deze is geschikt voor 12 personen. In deze set tref je 12 tafellepels, 12 tafelvorken, 12 tafelmessen, 12 koffielepels, 12 gebaksvorken, 1 soeplepel, 1 vleesvork, 1 serveerlepel, 1 salade serveerlepel en salade serveervork, 1 sauslepel, 1 ijslepel en 1 taartschep aan.

Villeroy en Boch Arthur

Voordelen van het het Villeroy en Boch Arthur bestek

We hebben je nu verteld over de mogelijkheden die je hebt op het gebied van sets. Daarnaast hebben we je verteld over de unieke eigenschappen van dit bestek. We vinden het echter ook belangrijk om je te vertellen over de voordelen en nadelen die dit bestek met zich meebrengt. We starten met de voordelen. De aantrekkelijke eigenschappen van het Villeroy en Boch Arthur bestek zijn:

 • Prachtig design
  Ga je erop uit op nieuw bestek aan te schaffen? Dan is het belangrijk om te letten op het design. Je gaat namelijk het bestek op je eettafel zetten of netjes opdienen bij je tuinfeest. Met dit bestek zorg je zeker voor elegantie en een prachtige uitstraling. Dit komt doordat het bestek beschikt over een tijdloos basis design dat is gecombineerd met de moderne vormtaal.
 • Voor elke gelegenheid
  Sommige mensen schaffen servies en bestek aan, maar bewaren dit voor speciale gelegenheden. Natuurlijk heb je de optie om dit bestek alleen te gebruiken bij speciale gelegenheden, maar je kunt hem ook gewoon dagelijks gebruiken. Dit komt doordat het stevig is en er mooi uitziet. Hierdoor kun je dit bestek zowel gebruiken voor een chic diner als een casual etentje.
 • Prettig in de hand
  Dit bestek heeft een unieke vormgeving, waardoor het ergonomisch is. Hierdoor gaat een 3-gangen maaltijd snel voorbij. Je babbelt namelijk gezellig met je gezin, familieleden of vrienden terwijl het eten wordt opgeschept. Natuurlijk praten jullie ook gezellig met elkaar tijdens het eten. In de tussentijd ligt jouw bestek, dankzij de zachte rondingen, aangenaam in je hand.
 • Vaatwasmachinebestendig
  Met dit bestek in huis, hoef je je geen zorgen te maken over vaat op de hand wassen. Je zet het bestek namelijk na het eten gemakkelijk in de vaatwasmachine. Hierdoor houd je meer tijd over om leuke dingen te doen.

Nadelen van het het Villeroy en Boch Arthur bestek

We hebben je verteld over de voordelen die het het Villeroy en Boch Arthur bestek met zich meebrengt. Echter, als je een compleet beeld wil vormen van deze productlijn, dan is het ook belangrijk om op de hoogte te zijn van de mogelijke minpunten. We zijn slechts 1 eigenschap tegengekomen die je mogelijk als minder prettig kunt ervaren. Dit is:

 • Inhoud van de sets
  Als je kiest voor 1 van de besteksets uit deze collectie, dan is het goed om van tevoren na te gaan waar je behoefte aan hebt. Vind je het slechts belangrijk om te beschikken over tafellepels, -vorken, -messen en koffielepels? Dan past de 24-delige set bij jou. Deze set bestaat uit het bovengenoemd bestek, maar dan allemaal in zesvoud. Echter, als je ook gebaksvorken wil hebben, dan ben je genoodzaakt om te kiezen voor de 30-delige set. Wil je ook ander bestek in de set zoals een soeplepel, ijslepel, salade serveerlepel of –vork, sauslepel of vleesvork? Dan ben heb je geen andere keus dan om de 68-delige set aan te schaffen. Dit kun je minder prettig vinden als je slechts 1 extra onderdeel nodig had.

Conclusie van deze review over het Villeroy en Boch Arthur bestek

We hebben gezien dat het Villeroy en Boch Arthur bestek is vervaardigd van duurzaam 18/10 roestvrij staal. Dit betekent dat het bestek lang mee gaat. We hebben ook gezien dat je kunt kiezen voor verschillende besteksets. De producten uit deze bestekreeks zien er prachtig uit en kunnen zowel gebruikt worden voor chique diners als dagelijkse etentjes. Daarnaast kun je dit bestek optimaal combineren met servies. Het past zelfs perfect bij je interieur, vanwege de sierlijke vormen. Dit bestek ligt prettig in de hand. Voor extra gemak kun je het zelfs in de vaatwasmachine reinigen. We raden je wel aan om rekening te houden met het feit dat bepaalde producten uit deze bestekreeks alleen verkrijgbaar zijn in de uitgebreidere sets. Ondanks dit kleine minpuntje, raden wij het Villeroy en Boch Arthur bestek toch aan, vanwege de vele voordelen die het met zich meebrengt!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>