De Wesco Kickmaster Kopen? Bekijk onze Review!

Ben je op zoek naar een duurzame pedaalemmer waar je gemakkelijk al je vuil in kwijt kunt? Dan kun je kiezen voor de Wesco Kickmaster. Deze pedaalemmer is verkrijgbaar in 2 varianten, namelijk de 33 liter variant en de 40 liter variant. Hij is bovendien speciaal, omdat hij beschikt over een opening die aan de bovenkant zit. Deze opening bestaat uit 2 stalen kleppen met een stevig mechanisme. Dit is bij vele andere pedaalemmers niet het geval. Hij wordt overigens niet zomaar een “kickmaster” genoemd. Om deze emmer open te doen, hoef je namelijk slechts te trappen op de pedaal.

Als je op zoek bent naar mooie en zeer handige keukenaccessoires, prullenbakken en zelfs badkameraccessoires dan is het een goed idee om te kiezen voor een Wesco product. Deze fabrikant heeft namelijk jarenlange ervaring waardoor de producten een perfecte combinatie vormen van superieure kwaliteit, prachtige en unieke designs en de beste functionaliteit. Dankzij de strakke designs en verschillende kleuren, passen de producten van deze fabrikant in elk interieur. Je kunt de prullenbakken bijvoorbeeld in je eigen keuken gebruiken, maar ze staan ook mooi op kantoor. Combineer de verschillende accessoires naar wens om een prachtig geheel te creëren in je eigen woning of op kantoor.

Review over de Wesco Kickmaster

Misschien vraag je je af wat de Wesco Kickmaster zo speciaal maakt. Een eigenschap die deze pedaalemmer uniek maakt is het feit dat hij is voorzien van een opening aan de bovenkant. Deze opening bestaat uit 2 stalen kleppen met een stevig pedaalmechanisme. Dit mechanisme zorgt ervoor dat de emmer geluidsarm dicht gaat. Ook worden geurtjes in de emmer optimaal tegengehouden doordat de stalen kleppen de emmer goed dichthouden. De Kickmaster is voorzien van een stevige bodemring die gemaakt is van kunststof. Hij beschikt ook over een binnenemmer van metaal. Afhankelijk van je persoonlijke behoeften, kun je voor de 40 liter of 33 liter variant kiezen.

Wanneer je vuil in je handen hebt, dan is het niet handig om ook nog een vuilnisbak te moeten open doen. Hieraan heeft Wesco gedacht toen zij de Kickmaster pedaalemmer ontwierpen. Daarom maak je dit model gemakkelijk met je voeten open. Druk lichtjes op de pedaal en zie hoe de 2 delen van het bolle deksel open gaan. Het bolle deksel is functioneel, maar ziet er tezamen met de ronde vorm van de pedaalemmer en zijn mooie kleur ook prachtig uit. Hierdoor is het een lust om hem te zien in je woning. De pedaalemmer kun je bovendien in verschillende kleuren kopen.

Doordat de binnenemmer van de Wesco Kickmaster vuurbestendig is, hoef je je geen zorgen te maken dat je hele pedaalemmer in brand vliegt wanneer je een sigaretje of lucifer erin gooit. Ook over de buitenkant van de pedaalemmer hoef je je geen zorgen te maken. Deze is namelijk gemaakt van glanzend roestvrijstaal en is daardoor niet alleen mooi, maar ook duurzaam. Als je de prullenbak liever een andere plek wil geven, dan voorkomt de kunststof ring aan de voet krassen op de vloer en zorgt hij voor extra stevigheid.

Voordelen van de Wesco Kickmaster

Sommige mensen gaan op zoek naar de eigenschappen, voor- en nadelen van apparaten, maar vergeten om dit onderzoek uit te voeren bij andere productsoorten. Ook bij een eenvoudige pedaalemmer is het belangrijk om na te gaan over welke eigenschappen deze beschikt. Om je op weg te helpen, zijn wij voor je op zoek gegaan naar de voor- en nadelen die de Wesco Kickmaster met zich meebrengt. De voordelen sommen wij als eerst voor je op:

 • Gemakkelijke bediening
  De prullenbak kun je gemakkelijk bedienen, omdat hij een pedaalemmer is. Je hoeft dus alleen op de pedaal te trappen, waarna de prullenbak als een roos open gaat. Dankzij deze techniek hoef je de prullenbak helemaal niet aan te raken om je afval erin te doen. Dit is onder andere handig wanneer je in beide handen vuil hebt. Je kunt dus in 1 keer veel afval weggooien.
 • Metalen binnenemmer
  Veel prullenbakken beschikken over een kunststof binnenemmer. Hierdoor moet je er goed op letten wat je wel of niet weggooit. Je hoeft je helemaal geen zorgen te maken over het afval dat je weggooit wanneer je de Kickmaster van Wesco in huis hebt. Hij beschikt namelijk over een metalen binnenemmer die vlamdovend werkt, waardoor je zelfs je sigarettenpeukje gemakkelijk kunt weggooien.
 • Eenvoudig schoonmaken
  Hoewel velen van ons het geen leuk klusje vinden, is het toch belangrijk om je prullenbak te legen en af en toe schoon te maken. Deze pedaalemmer is voorzien van een losse binnenemmer die het schoonmaken en legen van de prullenbak enorm vereenvoudigen.
 • Plastic ring
  De prullenbak beschikt over een plastic ring aan de onderkant. Deze ring heeft 2 functionaliteiten. Ten eerste zorgt hij ervoor dat de prullenbak stevig op de grond staat. Daarnaast heeft hij ook als functie om je vloer te beschermen tegen krassen wanneer je de pedaalemmer verplaatst.

Nadelen van de Wesco Kickmaster

Als je nagaat welke voordelen een apparaat met zich meebrengt, dan is het ook belangrijk om op de hoogte te zijn van de mogelijke nadelen. Wanneer je namelijk op de hoogte bent van de unieke functionaliteiten, voor- en nadelen, dan kun je een goed geïnformeerde keus maken. We zijn daarom voor je op zoek gegaan naar de eigenschappen van de Wesco Kickmaster die je wellicht als minpunt kunt ervaren:

 • 1 binnenemmer
  Sommige afvalbakken beschikken over meerdere binnenemmers waardoor je slechts 1 vuilnisbak nodig hebt om je vuil te scheiden. Dit is echter niet het geval bij de Kickmaster. Deze pedaalemmer beschikt namelijk over slechts 1 binnenemmer, dus je kunt er geen afval in scheiden.
 • De vuilniszak niet helemaal vullen
  Als je de vuilniszak die je in de pedaalemmer hebt gezet tot de rand vult, dan kan er wellicht vuil gaan zitten tussen het openingsmechanisme. Wanneer dit is gebeurd, is het schoonmaken van de emmer een stuk moeilijker. We raden je daarom aan om deze pedaalemmer niet tot de rand te vullen met vuil.

Conclusie van deze review over de Wesco Kickmaster

We hebben gezien dat deze pedaalemmer gemakkelijk is schoon te maken als je de vuilniszak die erin zit niet helemaal tot de rand vult. Daarnaast werkt de metalen binnenemmer van deze vuilnisbak vlamdovend. Je kunt de pedaalemmer tevens gemakkelijk met je voet bedienen. Dankzij de plastic ring aan de onderkant zorg je er bovendien voor dat je vloer niet wordt beschadigd wanneer je hem verplaatst. Hoewel je geen afval kunt scheiden in deze pedaalemmer, vinden wij de Wesco Kickmaster een aanrader!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>