Whirlpool ADG 6400 Kopen? Lees snel de Review!

Ben je op zoek naar een inbouw vaatwasser? Dan kies je voor de Whirlpool ADG 6400. Deze vaatwasmachine is een inbouwmodel met veel mogelijkheden. Hij biedt onder andere de perfecte oplossing voor wanneer je vaat wil wassen, maar je niet genoeg vaat hebt om de vaatwasser compleet te vullen. De oplossing die hij biedt is het energiezuinige Eco-programma. Als je dit programma instelt, dan wordt zowel het energie- als waterverbruik gemodereerd en wordt je vaat toch goed gewassen. In totaal beschikt dit apparaat over 6 programma’s. Voor elke vaatklus heeft hij dus de perfecte oplossing.

Kiezen voor een product van het merk Whirlpool betekent kiezen voor een gemakkelijker leven in de keuken. Whirlpool is namelijk van mening dat het leven een feestje is dat gevierd mag worden. Daarom vervaardigen zij apparaten die het leven in de keuken vergemakkelijken. Je kunt bij deze fabrikant onder andere terecht voor magnetrons, ovens, koffiemachines, koelkasten, vaatwasmachines, enzovoorts. De fabrikant Whirlpool maakt zowel vrijstaande als inbouwmodellen van hun apparaten zodat je bij het vervangen van 1 apparaat niet je hele keuken hoeft te veranderen. Kies voor uitstekende kwaliteit, duurzaamheid en topprestaties en haal een product van het merk Whirlpool in huis. Die luxe verdien je!

Review over de Whirlpool ADG 6400

Bij het ontwerpen van de Whirlpool ADG 6400 heeft de fabrikant zich gericht op zuinigheid. Behalve het Eco-programma zijn namelijk ook de andere programma’s van dit apparaat gericht op het zuinig verbruiken van energie en water. Hij heeft zelfs een A++ energieklasse, wat aantoont dat hij niet veel energie verbruikt en dat je op de lange termijn kosten kunt besparen op het gebied van je energierekening. Als je extra veel wil besparen, dan kun je verschillende functies van dit apparaat combineren. Je maakt bijvoorbeeld gebruik van de startuitstelfunctie om ervoor te zorgen dat het apparaat je vaat in de nacht wast, waardoor je het avondstroomtarief meepakt. Daarnaast kies je ook voor het Eco-programma. Door deze functies in combinatie met elkaar te gebruiken en rekening houdend met het energieniveau van de vaatwasser, ben je ervan verzekerd dat je geld bespaart op energiekosten.

De volledig geïntegreerde Whirlpool ADG 6400 kun je bovendien gebruiken om veel vaat te wassen. Hij heeft namelijk ruimte voor de vuile vaat van maar liefst 13 personen. Je kunt dus gewoon een feest geven en na afloop hoef je niet veel te doen. De vaatwasser zorgt er namelijk voor dat alle vaat wordt gewassen. Het kan soms moeilijk zijn om een inbouw vaatwasser te kiezen, omdat het apparaat niet de juiste hoogte heeft. Dit probleem heb je niet als je deze vaatwasmachine van Whirlpool in huis hebt. Hij beschikt namelijk over een verstelbare hoogte. De vaatwasmachine heeft de volgende standaard inbouwmaten: een nishoogte van 82 – 90 cm, een nisdiepte van 57 cm en een nisbreedte van 60 cm. Hij beschikt bovendien over een aantal handige functies waaronder een automatisch programma dat de temperatuur optimaliseert voor het beste resultaat. Wanneer je hem in huis hebt, ervaar je het gemak.

Whirlpool ADG 6400

Voordelen van de Whirlpool ADG 6400

We vinden het belangrijk dat je bij het kopen van een apparaat weet wat zijn eigenschappen zijn, maar dat je ook op de hoogte bent van de voor- en nadelen die hij met zich meebrengt. Als je erover nadenkt om de Whirlpool ADG 6400 aan te schaffen, dan hoef je niet zelf op zoek te gaan naar de voor- en nadelen. We hebben het onderzoek namelijk al voor je gedaan. De voordelen zetten we voor je op een rij:

 • Startuitstelfunctie
  Niet alle apparaten beschikken over een startuitstelfunctie en sommige gebruikers onderschatten de kracht van deze functie. Echter, deze functie is zeer krachtig. Door gebruik te maken van de startuitstelfunctie van deze vaatwasmachine kun je er namelijk voor zorgen dat je ’s morgens wanneer je naar het werk gaat de vuile vaat in het apparaat zet en dat alles schoon is wanneer je weer thuis komt. Je kunt deze functie ook gebruiken om in te stellen dat je vaat in de daluren wordt gewassen waardoor je gebruik maakt van het avondstroomtarief.
 • Stille werking
  Een ander voordeel van deze vaatwasser is dat hij een stille werking heeft. Hij heeft namelijk een geluidsniveau van slechts 48 dB, dus je hoort hem bijna niet wanneer hij in werking is. Dit is handig, omdat je dan niemand stoort wanneer je de vaat wast.
 • Goed was- en droogresultaat
  Uiteraard koop je een vaatwasser om vaat te wassen. Het is om deze reden belangrijk om ook te kijken naar de was- en droogresultaten. Deze Whirlpool vaatwasmachine wast de vaat goed en droogt het ook goed. Nadat je de vaat hebt gewassen in dit apparaat, kun je het meteen weer gebruiken of terug zetten in de keukenkast.

Nadelen van de Whirlpool ADG 6400

We begrijpen dat elk apparaat zijn sterke en ook zwakke kanten heeft. Daarom zijn we voor je nagegaan wat de sterke kanten van deze vaatwasser zijn, maar hebben we ook onderzoek gedaan naar de mogelijke tekortkomingen. De mogelijke nadelen van de Whirlpool ADG 6400 zijn:

 • Geen resttijdindicator
  Dit apparaat is niet voorzien van een resttijdindicator. Je kunt dit als minpunt ervaren als je gewend bent naar je vaatwasser te kijken om te weten hoe lang het nog duurt voordat je vaat weer helemaal schoon is.
 • Geen binnenverlichting
  Als je in de nacht vaat wil wassen zonder het licht van je keuken of de ruimte, waarin de vaatwasser zich bevindt, aan te doen, dan kan het feit dat dit apparaat niet over binnenverlichting beschikt, tegenvallen.

Conclusie van deze review over de Whirlpool ADG 6400

Wanneer je op de hoogte bent van de verschillende eigenschappen en voor- en nadelen van een apparaat, dan kun je concluderen of hij je geld waard is. We hebben de nodige informatie over de Whirlpool ADG 6400 voor je verwerkt in dit artikel, dus je kunt nu zelf bepalen of hij de perfecte vaatwasser voor jou is. Wij vinden dat hij zeker een aanrader is, omdat hij zorgt voor een goed was- en droogresultaat, hij een stille werking heeft, je uit verschillende handige programma’s kunt kiezen en hij een startuitstel heeft.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>