White Basics Maxwell Williams Servies Kopen? Check Snel De Review!

Ben je op zoek naar servies? Dan is het handig om eerst na te gaan welke producten je precies nodig hebt. “Servies” is namelijk een uitgebreid begrip. Je kunt namelijk kiezen voor borden in verschillende vormen en afmetingen, schotels, kopjes, voorraadpotten en nog veel meer. Indien je gewoon een mooie set wil hebben, dan heb je ook de mogelijkheid om servies uit een specifieke productlijn te kopen. Wanneer je kiest voor een bepaalde productlijn, dan is het handig om op de hoogte te zijn van zijn unieke eigenschappen. Sommige productlijnen zijn bijvoorbeeld magnetronbestendig en andere modellen zijn vaatwasmachinebestendig. Er zijn zelfs productlijnen die in de vriezer en oven kunnen. Wil je graag servies dat je eenvoudig kunt combineren met ander servies? Moet het servies daarnaast van porselein zijn gemaakt? Dan kun je kiezen voor het White Basics Maxwell Williams servies.

Kiezen voor servies van het Australisch merk Maxwell & Williams betekent kiezen voor overtuigende en eenvoudige concepten. Deze fabrikant komt iedereen tegemoet. Daarom is er bij hen een uitgebreide keuze aan serviesgoed. Nadat je jouw servies hebt aangeschaft, zou het zonde zijn als het servies snel stuk ging. Daar heeft de fabrikant rekening mee gehouden. Daarom vervaardigen zij alleen servies van topkwaliteit. Het servies wordt bovendien tegen aantrekkelijke prijzen verkocht. Neem eens een kijkje in het assortiment en geniet van de veelzijdigheid. Er zijn namelijk verschillende productsoorten, maar ook verschillende vormen en designs. Binnen slechts enkele seconden wordt je sfeertafel omgetoverd in een andere stijl. De producten van deze fabrikant zijn van 3 kwaliteiten, waaronder White Basics. Al deze porseleinen producten zijn zowel magnetron-, diepvries-, vaatwasmachine- als ovenbestendig. Aarzel dus niet en schaf 1 of meerdere producten aan uit de White Basics Maxwell Williams servieslijn!

Review over het White Basics Maxwell Williams servies

Als je kiest voor servies uit de White Basics Maxwell Williams serie, dan kies je voor servies met een universele, pure uitstraling. Dit servies heeft namelijk een eenvoudige witte kleur. Waarschijnlijk had je al het vermoeden dat het servies een witte kleur had, vanwege de naam van de productlijn “White Basics”. Dankzij de witte kleur, kun je het servies uit deze productlijn goed combineren met ander servies. Heb je bijvoorbeeld gebloemde bekers, kopjes en schotels, maar wil je niet graag de borden uit deze set gebruiken? Dan kun je kiezen voor de witte borden uit de White Basics serie van Maxwell en Williams. De producten uit deze productlijn zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Hierdoor heb je veel mogelijkheden op het gebied van het onderling combineren van je servies. Ook voor het opdienen van verschillende gerechten heb je veel opties.

Voordat je kiest voor servies van een specifieke productlijn, is het ook handig om te onderzoeken welke producten er in een dergelijke servieslijn worden aangeboden. Op het gebied van White Basics Maxwell Williams servies kun je kiezen voor voorraadpotten en kommen in verschillende afmetingen. Er zijn daarnaast ook kopjes en schotels verkrijgbaar. Wil je liever een complete set aanschaffen? Dan heb je die mogelijkheid ook. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de 30-delige serviesset. Deze set is een starters set voor 6 personen. Hij bestaat uit 6 diepe borden met een doorsnee van 23 cm, 6 dinerborden met een diameter van 27,5 cm en 6 standaard borden van 23 cm. Er zijn tevens 6 kopjes en 6 schotels. Je dient dus een complete maaltijd in stijl op. Een andere aantrekkelijke eigenschap van het servies uit deze productlijn is dat het magnetron-, oven-, vaatwasmachine- en vriezerbestendig is.

White Basics Maxwell Williams

Voordelen van het White Basics Maxwell Williams servies

In onze reviews vertellen we je altijd over de unieke eigenschappen van de verschillende producten. Daarnaast gaan we ook in op de mogelijke voordelen en nadelen. In het geval van een servies productlijn is het wat lastiger om specifieke pluspunten en minpunten op te noemen. Dit komt doordat we van tevoren niet weten of je interesse hebt in slechts bepaalde onderdelen of juist een complete set. Daarom proberen wij de voordelen en nadelen zo algemeen mogelijk te houden. We starten met de voordelen van het White Basics Maxwell Williams servies:

 • Eenvoudig te combineren
  Misschien heb je kinderen in huis of ben je soms gewoon een beetje onvoorzichtig. Je hebt in beide gevallen waarschijnlijk al eens meegemaakt dat een onderdeel van een servies set stuk is gegaan. Dan heb je de mogelijkheid om gewoon een compleet nieuwe set aan te schaffen of om het gebroken onderdeel te vervangen. Echter, niet bij alle servieslijnen kun je losse onderdelen kopen. Als je deze mogelijkheid niet hebt, dan is het handig om verschillende productlijnen te combineren. Vanwege de universele en pure uitstraling is het eenvoudig om de White Basics servieslijn met andere productlijnen te combineren.
 • Modern en tijdloos
  Vanwege het unieke design van deze servieslijn, doet het er niet toe hoe jouw woning is ingericht. Als je namelijk een moderne inrichting hebt met strakke kleuren, dan past dit wit servies perfect. Echter, doordat het servies een prachtige, eenvoudige witte kleur heeft, past het ook goed bij klassieke inrichtingen.
 • Veel mogelijkheden
  Het is altijd handig als je servies in huis hebt dat tegen een stootje kan. Denk bijvoorbeeld aan magnetron- en vaatwasmachinebestendigheid. Met dit servies hoef je je helemaal geen zorgen te maken. Het is namelijk zowel vaatwasmachine-, diepvries-, oven- als magnetronbestendig. Dit servies brengt dus veel gebruiksgemakken met zich mee.

Nadelen van het White Basics Maxwell Williams servies

Net zoals we op zoek zijn gegaan naar de voordelen van deze servieslijn, hebben we ook onderzoek gedaan naar de mogelijke nadelen. We zijn tot de conclusie gekomen dat deze servieslijn een topper is, omdat we geen algemene nadelen konden vinden. De minpunten die we wel vonden, hadden betrekking op de vijzel uit deze productlijn. De minder prettige eigenschappen van de vijzel van het White Basics Maxwell Williams servies zijn:

 • Kleine stamper
  Natuurlijk hangt het af van de gekozen afmeting, maar als je kiest voor de vijzel uit deze productlijn, dan gaat dit gepaard met een relatief kleine stamper. Deze kleine stamper kan een beetje onhandig zijn in gebruik.
 • Geen gladde binnenkant
  Bij de vijzel uit deze servieslijn, heb je te maken met een half ruwe binnenkant. Dit hoeft geen probleem te zijn wanneer je bijvoorbeeld specerijen fijn stampt. Echter, als je bijvoorbeeld medicatie stampt, dan kan het wel een probleem worden als er medicatie in de beker blijft zitten.

Conclusie van de review over het White Basics Maxwell Williams servies

Als je deze review hebt gelezen, dan heb je gezien waarom wij vinden dat het White Basics Maxwell Williams servies een aanrader is. Het servies ziet er namelijk elegant en universeel uit en kan gecombineerd worden met ander servies. Daarnaast zijn er verschillende losse productsoorten die je kunt aanschaffen, maar ook complete sets. Het servies past bovendien bij zowel klassieke als moderne interieurs. Als je een set aanschaft of alleen borden, schotels en kopjes, dan hoef je je geen zorgen te maken over mogelijke minpunten. Deze hebben namelijk betrekking op de vijzel uit de productenlijn. Waar wacht je nog op? Schaf snel een los product of een complete serviesset aan van de White Basics Maxwell Williams productlijn!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>