Wolf Garten LBV 2600 E Kopen? Bekijk de Review!

Zoek je naar een krachtige bladblazer? Dan raden wij de Wolf Garten LBV 2600 E aan. Deze bladblazer is een totaaloplossing op het gebied van tuinafval en bladeren. De elektronische bladblazer beschikt behalve een blaasfunctie ook nog over een zuig- en versnipperfunctie. Nadat je de bladeren dus op een hoop hebt geblazen, kun je deze gemakkelijk opzuigen en versnipperen. De bladeren zitten dan netjes in de opvangzak van 50 liter. Dankzij het grote volume hoef je de zak bovendien niet vaak te legen. Nadat je hebt schoongemaakt hoef je niet meer te harken, want al het werk is al gedaan!

Wolf Garten begrijpt dat je tuin een belangrijke plek is om tot rust te komen. Het doet er niet toe of je op het gras ligt en naar de voorbijgaande wolken kijkt of dat je geniet van de geur van pas gemaaid gras. Om optimaal te genieten van je tuin is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Dat doe je gemakkelijk met een bladblazer van Wolf Garten.

Wolf Garten LBV 2600 E: onze review over deze bladblazer

Om je tuin netjes te houden is de Wolf Garten LBV 2600 E bladblazer een goed hulpmiddel. Deze verwijdert namelijk gemakkelijk bladeren en ander klein, los afval rondom je huis. Het apparaat heeft een krachtige elektrische motor van 2600 Watt. Zijn maximale blaassnelheid bedraagt 270 km per uur. Hij blaast bovendien maximaal 16 kubieke meter lucht per minuut. Een zeer krachtig apparaat dus, dat het beste werkt bij droge bladeren en droog afval.

Je bedient de bladblazer bovendien gemakkelijk. Hij beschikt namelijk over geleidingswielen die zorgen voor een comfortabele en lichte werking. Als je hem aan of uit wil doen, doe je dat ook eenvoudig door op het knopje op het handvat te drukken. De extra handgreep zorgt er tevens voor dat je het apparaat gemakkelijk kunt sturen.

Voor het verzamelen van bladeren, beschikt dit apparaat over een kam aan de voorkant van de buis. Wanneer je de bladeren bij elkaar hebt geblazen, draai je aan de knop om de machine om te toveren tot een bladzuiger. Deze zuigt de bladeren op en versnippert ze, zodat er geen afval in je tuin blijft. Is de opvangzak vol? Dan kun je deze gemakkelijk legen.

Wolf Garten LBV 2600 E

Voordelen van de Wolf Garten LBV 2600 E

We zetten de voordelen die de Wolf Garten LBV 2600 E met zich meebrengt voor je op een rijtje:

 • Zuig- en versnipperfunctie
  Doordat deze bladblazer multifunctioneel is, ruim je gemakkelijk je tuinafval op. Je blaast alles eerst op een hoop, zuigt het daarna op en laat het apparaat alles versnipperen.
 • Grote opvangzak
  Deze bladblazer komt met een opvangzak van 50 liter. Je kunt dus gemakkelijk alle vuil opzuigen en versnipperen. Alles blijft netjes bij elkaar.
 • Eenvoudig rollen over de grond
  Een ander voordeel van dit apparaat is dat je hem gemakkelijk kunt rollen over de grond. Hij beschikt namelijk over een neuswiel dat de besturing vergemakkelijkt.

Nadelen van de Wolf Garten LBV 2600 E

Wanneer je kiest voor de Wolf Garten LBV 2600 E dan kies je voor een handig en multifunctioneel apparaat. Je bent nu vast wel benieuwd of hij geen tekortkomingen heeft. We hebben voor je gekeken of dit apparaat ook minpunten heeft en kwamen erachter dat slechts één punt wellicht kan tegenvallen:

 • Kort snoer
  Dit apparaat heeft een snoer van ongeveer 0,2 meter. Door deze lengte is het vrijwel altijd nodig om hem in combinatie met een verlengsnoer te gebruiken. Dit kun je als minder prettig ervaren.

Onze conclusie over deze recensie over de Wolf Garten LBV 2600 E bladblazer

We hebben in deze recensie gekeken naar de functies, de voordelen en ook de nadelen van de Wolf Garten LBV 2600 E bladblazer. Dit apparaat is een goed hulpmiddel om je tuin netjes te houden. Hij is krachtig en beschikt behalve over een blaasfunctie ook over een zuig- en versnipperfunctie. Hierdoor blijft er geen tuinafval in de tuin liggen. Dankzij de grote opvangzak blijft alle vuil bovendien netjes bij elkaar. We raden je aan om deze bladblazer voor optimaal gebruiksgemak te gebruiken met een verlengsnoer, omdat zijn eigen snoer vrij kort is. Dit multifunctioneel apparaat, de Wolf Garten LBV 2600 E, vinden wij een absolute must-have om je tuin optimaal te onderhouden.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>