Xiaomi Mijia Dafang Smart Camcorder Camera Kopen? Lees De Review!

In alle tijden is het zo geweest dat dieven steeds nieuwe manieren vinden om in je huis of kantoor in te breken. Het is daarom belangrijk dat wij er wat aan doen om ten minste te weten wie heeft ingebroken, zodat de dief gepakt kan worden en je spullen teruggevonden worden. In sommige gevallen kun je terwijl de roof nog gaande is al de politie inschakelen zodat de dief op heterdaad betrapt wordt. Zoals je waarschijnlijk al vermoedde, verwijzen we hier naar beveiligingscamera’s. Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een model dat bij jouw thuissituatie past. Wat dacht je van een beveiligingscamera met 1080 p beeld, ingebouwde Wi-Fi, bewegingsdetectie en nachtzicht? Als een dergelijk model perfect klinkt, dan raden wij de Xiaomi Mijia Dafang Smart Camcorder Camera aan. Lees er in deze review meer over!

Voor sommige personen is het merk Xiaomi onbekend. Echter, deze fabrikant vervaardigt verschillende soorten elektronische gadgets en accessoires. Het is hun doel om producten aan te bieden voor elk moment. Zo kun je bij deze fabrikant, behalve voor de Xiaomi Mijia Dafang Smart Camcorder Camera, ook terecht voor handige powerbanks, oordopjes, sportactie camera’s, diverse screenprotectors en nog veel meer. De fabrikant probeert namelijk om je dagelijks volledig te voorzien van handige accessoires en apparaten. Je weet dus zeker dat de producten goed van pas komen in verschillende situaties. Aarzel daarom niet en schaf vandaag nog de Xiaomi Mijia Dafang Smart Camcorder Camera aan!

Review over de Xiaomi Mijia Dafang Smart Camcorder Camera

Wanneer je kijkt naar de functies van een beveiligingscamera, dan ga je er meestal vanuit dat het apparaat buiten hangt of in de buurt van je deur is bevestigd. Dit hoeft echter niet het geval te zijn bij de Xiaomi Mijia Dafang Smart Camcorder Camera. Wanneer je dit apparaat namelijk gebruikt, dan kun je hem behalve als beveiligingscamera ook gebruiken om gewoon zicht te hebben over wat er in je huis gebeurt. Misschien heb je je baby met een babysitter in huis gelaten en wil je er zeker van zijn dat de babysitter je baby met liefde behandelt. Als dat het geval is, dan komt deze camera ook goed van pas. Hij is zelfs handig om na te gaan wat je huisdieren door de dag heen uitspoken wanneer je niet thuis bent.

Sowieso is de Xiaomi Mijia Dafang Smart Camcorder Camera ook bedoeld om een eventuele roofoverval op te nemen. Daarom beschikt de camera ook over een bewegingsdetector en een smartphone alarm. Mocht er dus iets gebeuren in huis, dan krijg je een melding op je smartphone en kun je zien wat er thuis gebeurt. De streamsnelheid van dit apparaat is relatief hoog. Het gaat hierbij om 120 KB per seconde. Daarnaast wordt de video opgenomen met een framesnelheid van 15 FPS en een hoge resolutie van 1920 x 1080 pixels. Alle details worden dus goed vastgelegd. Gebeurt er ’s nachts iets? Dan hoef je je ook geen zorgen te maken. De camera is namelijk voorzien van nachtzicht, waardoor de beelden helder in zwart-wit worden opgenomen ’s nachts. Je kunt via dit apparaat ook communiceren met personen thuis. Het klinkt dan alsof je zelf ook thuis bent.

Xiaomi Mijia Dafang Smart Camcorder Camera

Voordelen van de Xiaomi Mijia Dafang Smart Camcorder Camera

Om je een nog beter beeld te geven van de Xiaomi Mijia Dafang Smart Camcorder Camera vertellen we je ook over de voordelen en nadelen die hij met zich meebrengt. De voordelen zijn:

  • Beveiligde informatie
    Sowieso wil je dat jouw informatie is beschermd. Daar kun je op rekenen bij deze camera. De fabrikant heeft namelijk gezorgd voor driedubbele data encryptie, waardoor je informatie goed beschermd is.
  • Multifunctioneel
    Hoewel deze camera een beveiligingscamera is en hij perfect is te gebruiken om je woning of kantoor te beveiligen, kun je hem ook gebruiken om hetgeen in je huis gebeurt in de gaten te houden. Hij is namelijk multifunctioneel.

Nadelen van de Xiaomi Mijia Dafang Smart Camcorder Camera

Het is sowieso belangrijk om ook op de hoogte te zijn van eventuele nadelen die de camera met zich meebrengt. Wij vertellen je daarom over de eigenschap van de Xiaomi Mijia Dafang Smart Camcorder Camera die wellicht kan tegenvallen:

  • Chinese handleiding
    Hoewel deze camera zeer handig is, kan het instellen de eerste keer wellicht moeilijk gaan. De handleiding is namelijk in het Chinees.

Conclusie van deze review over de Xiaomi Mijia Dafang Smart Camcorder Camera

We zijn aan het einde gekomen van deze recensie over de Xiaomi Mijia Dafang Smart Camcorder Camera. In deze recensie hebben we gezien dat de beveiligingscamera multifunctioneel is. Hij kan namelijk ook gewoon gebruikt worden om je huis in de gaten te houden. Je informatie is daarnaast beveiligd en je wordt meteen op de hoogte gesteld bij eventuele problemen. Hoewel de handleiding in het Chinees is, vinden wij dat de Xiaomi Mijia Dafang Smart Camcorder Camera een aanrader is!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>