XN760B Kopen? Bekijk nu deze Review!

Ben je op zoek naar een koffiezetapparaat met een retromodern design? Kies dan voor de XN760B van Krups. Deze Nespresso CitiZ & Milk koffiemachine heeft een retromodern design en een geïntegreerde melkopschuimer. Hij valt bij elke koffiedrinker in de smaak dankzij de geavanceerde koffiezetspecialiteit en de gebruiksvriendelijke bediening. Dankzij de ingebouwde technologie, haal je het beste resultaat uit de Nespresso capsules zodat je dagelijks kunt genieten van je favoriete koffievariant.

Krups begrijpt dat je elke dag wil beginnen met een lekker kopje espresso. Je maakt met een Krups koffiemachine dagelijks koffie naar eigen smaak. Met de producten van dit merk maak je van je eigen keuken een gezellig barretje met topkwaliteit espresso. Je kunt zelfs je vrienden uitnodigen en gezellig een zelf gemaakt kopje koffie met hen drinken. De Krups koffiezetapparaten zijn van topkwaliteit waardoor je lang van ze kunt genieten. Ze hebben daarnaast mooie designs. Haal vandaag nog je eigen Krups koffiezetapparaat in huis en drink op elk gewenst moment van de dag een heerlijk kopje koffie.

Review over de XN760B

Maak met een druk op de knop een heerlijk kopje koffie of cappuccino met de Krups Nespresso CitiZ & Milk XN760B. Deze compacte koffiemachine ziet er stijlvol uit en beschikt over handige functies. Je stelt met dit apparaat zelf de koffiehoeveelheid in en kunt de houder inklappen voor hogere koffiekoppen. Als je de aeroccino melkopschuimer op de voet van het apparaat zet, dan schuim je gemakkelijk melk op voor een kopje latte macchiato of de perfecte cappuccino. De koffiemachine maakt binnen slechts 25 seconden een kopje koffie en schakelt zichzelf na 9 minuten inactiviteit automatisch uit. Je bespaart hierdoor energie.

De Nespresso CitiZ & Milk koffiemachine is bovendien intuïtief en gebruiksvriendelijk. Hij valt daarom bij elke koffieliefhebber in de smaak. Daarnaast is dit apparaat zeer functioneel, dankzij de programmeerbare knoppen en de automatische druppelstop. De geïntegreerde melkopschuimer zorgt voor romig melkschuim en hele melk voor diverse koffiespecialiteiten met melk. Het apparaat, dat in enkele seconden opwarmt, is ook voorzien van een krachtige 19 bar pomp. Je kunt de koffiemachine eenvoudig reinigen, dankzij het verwijderbare waterreservoir.

XN760B

Voordelen van de Krups Nespresso CitiZ & Milk XN760B

De Krups XN760B is een handig, compact apparaat waarmee je dagelijks lekkere koffie en koffiespecialiteiten kunt maken. Dit apparaat brengt een aantal voordelen met zich mee:

 • Melkopschuimer
  De koffiemachine beschikt over een eigen melkopschuimer. Je kunt er daarom behalve de klassieke zwarte koffie ook verschillende koffiespecialiteiten met melk of melkschuim mee maken. Denk bijvoorbeeld aan de perfecte cappuccino of een glas latte macchiato.
 • Snelle opstarttijd
  Krups begrijpt dat je ’s morgens voordat je naar het werk gaat niet veel tijd hebt om koffie te maken. Daarom heeft dit apparaat een snelle opstarttijd. Je maakt hem aan en hij is binnen enkele seconden gereed om gebruikt te worden. Ook het maken van je kopje koffie gaat snel.
 • Veel keuzemogelijkheden
  Dit apparaat maakt gebruik van Nespresso capsules. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende smaken. Denk bijvoorbeeld aan een sterke espresso om je een boost te geven voor een productieve dag. Nespresso brengt veel verschillende smaken op de markt, zodat je optimaal kunt experimenteren met je koffie en uiteindelijk je favoriete variant kunt uitkiezen.
 • Gebruiksgemak
  Velen van ons lezen de instructies op een apparaat niet voordat we hem gebruiken. Krups is op de hoogte van dit feit en heeft deze CitiZ & Milk koffiemachine daarom voorzien van een intuïtieve bediening. Je kunt maakt er dus vanaf het eerste gebruik heerlijke koffie mee.

Nadelen van de XN760B

We hebben je verteld wat de voordelen van de XN760B zijn. Echter, we stoppen niet daar. We zijn ook de nadelen van dit apparaat voor je nagegaan. De minpuntjes die we tegen zijn gekomen zijn:

 • Geluid
  Wanneer je koffie maakt met deze koffiemachine, dan hoor je dat hij in werking is. Dit kan tegenvallen als je jouw koffie maakt wanneer iedereen nog slaapt.
 • Melkopschuimer niet los te gebruiken
  Een punt dat je wellicht als negatief kunt ervaren is het feit dat je de melkopschuimer niet los van het apparaat kunt gebruiken. Hij werkt alleen wanneer hij is aangesloten aan het koffiezetapparaat.

Conclusie van deze review over de XN760B

De Krups Nespresso CitiZ & Milk XN760B is een compact en handig apparaat. Je kunt er lekkere koffie en koffiespecialiteiten met melk mee maken. Hij is gebruiksvriendelijk en beschikt over een geïntegreerde melkopschuimer. Daarnaast heeft hij een snelle opstarttijd. Houd er rekening mee dat dit apparaat niet extreem stil is en schaf hem snel aan!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>