Zanussi ZRT23100WA Kopen? Bekijk onze Review!

Je bent op zoek naar een koelkast die niet enorm groot is, maar wel groot genoeg om al je boodschappen in te doen? Wij raden dan de Zanussi ZRT23100WA aan. Deze koelkast heeft een hoogte van 140 cm en een breedte van 55 cm. Hij past dus ook goed in een minder grote keuken. Hoewel de koelkast niet enorm groot is, kun je er toch al je spullen gemakkelijk in opbergen. Het vriesvak bestaat namelijk uit 2 compartimenten die zijn opgesplitst door een uitneembaar rooster. De koelruimte heeft uiteraard ook een handige indeling. Hij beschikt over 3 legplateaus met een grote groentelade.

Zanussi is een Italiaans bedrijf dat een groot aantal keukenapparaten ontwerpt. Deze fabrikant staat voor innovatie en gebruiksgemak. De artikelen van dit merk nemen je hierdoor werk uit handen. Bovendien hebben de producten mooie ontwerpen zodat je ze gemakkelijk kunt toevoegen aan je bestaande keuken. Uiteraard kun je ook een compleet nieuwe keuken inrichten met Zanussi producten.

Review over de Zanussi ZRT23100WA

De Zanussi ZRT23100WA is een vrijstaande koel-vriescombinatie die beschikt over verschillende functies die het gebruiksgemak verhogen. We zijn voor je nagegaan wat de belangrijkste eigenschappen van dit apparaat zijn. De machine is zeer stil en heeft een geluidsniveau van slechts 40 dB. Je bespaart daarnaast op energie wanneer je voor deze koelkast kiest, want hij is een A+ klasse apparaat. Gebruik de koel-vriescombinatie en ervaar zelf hoe je op lange termijn bespaart op energiekosten.

Deze koel-vriescombinatie beschikt over de Space+ eigenschap. Deze eigenschap houdt in dat de koelkast extra opslagruimte heeft. Hierdoor kun je er een groot aantal voedingsmiddelen in bewaren. Je kunt dus meer artikelen in één keer opslaan, waardoor je ook minder vaak boodschappen hoeft te doen en je extra vrije tijd over houdt.

Aangezien vrijwel niemand het leuk vindt om de handleiding van een apparaat door te nemen alvorens hem te gebruiken, hoef je bij dit apparaat de handleiding helemaal niet door te nemen. De bedieningsknoppen van deze koelkast zijn zodanig ontworpen dat je meteen weet hoe je ze moet bedienen. Je hoeft dus geen ingewikkelde handleiding meer te lezen om optimaal met de koelkast te werken.

Het is bovendien gemakkelijk om dit apparaat schoon te houden. Hij beschikt namelijk over verwijderbare deurbakjes en legplanken. Doordat je ze eenvoudig kunt verwijderen uit het apparaat, maak je elk onderdeel afzonderlijk optimaal schoon. Als de delen uit de koel-vriescombinatie zijn gehaald, kun je het apparaat zelf ook eenvoudig schoonmaken aan de binnenkant.

Zanussi ZRT23100WA

Voordelen van de Zanussi ZRT23100WA

Wat zijn dan de voordelen van dit apparaat? De Zanussi ZRT23100WA brengt de volgende voordelen met zich mee:

 • Grote inhoud in het koelgedeelte
  Als je spullen wil opbergen in het koelgedeelte, dan heb je veel ruimte ter beschikking. De inhoud van dit gedeelte van de koel-vriescombinatie bedraagt 184 liter. Dit is ruim vergeleken met andere modellen.
 • Inhoud vriesgedeelte
  Bij de meeste koel-vriescombinaties is het vriesvak kleiner dan het koelgedeelte. Dit is ook het geval bij deze koelkast. Echter, je hebt in het vriesgedeelte 44 liter inhoud ter beschikking. Je kunt dus gemakkelijk verschillende spullen invriezen.
 • Gebruiksgemak
  Dit apparaat is zeer intuïtief. Je hoeft dus niet eerst de handleiding door te nemen voordat je hem kunt gebruiken. Aangezien velen de handleiding sowieso niet lezen, is dit een super voordeel, omdat je dan niet per ongeluk een verkeerde handeling hoeft uit te voeren.
 • Formaat
  Deze koelkast is een perfect middelgroot model. Hij is relatief compact en past dus goed in een minder grote keuken. Echter, je hebt toch voldoende ruimte in het koel- en vriesgedeelte om de nodige voedingsmiddelen erin op te slaan.

Nadelen van de Zanussi ZRT23100WA

Elk apparaat heeft zowel plus- als minpunten. Dit is ook het geval bij deze koel-vriescombinatie. We noemen daarom de punten van de Zanussi ZRT23100WA op die je als minder prettig kunt ervaren:

 • Logo op het vriesvak
  Deze koel-vriescombinatie is uitgevoerd in een witte kleur. Het logo dat op het vriesvak is afgebeeld is echter zwart. Als je alleen compleet witte keukenapparaten hebt, dan kan het zwarte logo op de koelkast als negatief worden ervaren.
 • Energieklasse A+
  Deze koelkast is energiezuinig, maar als je op zoek was naar een model met een A+++ energieklasse, dan kun je de klasse van dit model als minpunt ervaren.

Conclusie van de review over de Zanussi ZRT23100WA

We hebben in deze review de unieke eigenschappen van de Zanussi koelkast voor je opgenoemd. Daarnaast hebben we ook naar de voor- en nadelen gekeken. We hebben gezien dat de koelkast intuïtief is ontworpen en gemakkelijk is te gebruiken. Hij heeft daarnaast een compact formaat, maar toch genoeg ruimte om je voedingsmiddelen erin te zetten. Als je geen probleem hebt met het zwarte logo op het vriesvak van deze witte koelkast en je vindt een koelkast met een A+ energieklasse helemaal perfect, dan is deze Zanussi ZRT23100WA koel-vriescombinatie hét product voor jou!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>