Op Zoek Naar De Beste Airfryer uit 2020? Vergelijk hier de beste koop!

Ben je dol op gerechten die over het algemeen ongezond zijn, maar wil je ze op een gezonde manier bereiden? Dan is het een goed idee om op zoek te gaan naar de beste airfryer voor jouw behoeften. Met een airfryer kun je namelijk zonder vet frituren en toch de lekkerste, knapperige frites bereiden. De verwarming in een dergelijk apparaat vindt plaats door middel van hete lucht. Je hoeft bovendien slechts een klein beetje olie toe te voegen. Gezond en toch lekker eten bereiden doe je in een airfryer!

Beste airfryer uit 2020 kopen?

Iedereen heeft andere behoeften, waardoor het beste product voor de ene persoon niet het beste product hoeft te zijn voor de andere persoon. Wij hebben een tabel samengesteld waarin je aan de hand van het wattage en de bakcapaciteit de beste airfryer voor jouw behoeften kunt uitkiezen.

 Product naamWattbakcapaciteit 
1.Philips Airfryer XL HD9247/902100 watt1.2 kilogramMeer info »
2.Philips Avance Airfryer XXL HD9650/902225 watt1.4 kilogramMeer info »
3.Philips Viva Plus Airfryer HD9230/201425 watt0.8 kilogramMeer info »
4.Inventum GF250HL1500 watt0.8 kilogramMeer info »
5.Princess Digitale Aerofryer XL1400 watt0,75 kilogramMeer info »
6.Molino Airfryer JMLV25731300 watt4.0 kilogramMeer info »
7.Princess Digital Family Aerofryer XXL1800 watt1,5 kgMeer info »
8.Tefal ActiFry Express XL AH951B1550 watt1,5 kgMeer info »
9.Fritel Snacktastic 4703
1450 watt1,2 kgMeer info »
10.Tefal Fry Delight XL FX10502000 watt1,2 kgMeer info »

1. Philips Airfryer XL HD9247/90 Deep Black

Philips Airfryer XL HD9247/90 Deep BlackAls de beste airfryer voor jou een model is waarin je ongeveer 6 porties friet tegelijkertijd kunt bereiden, dan is de Philips Airfryer XL HD9247/90 Deep Black wellicht de beste airfryer voor jou. Deze friteuse is dus perfect voor grote gezinnen, maar is ook handig voor het bereiden van grote gerechten zoals een halve kip. Wil je meer weten over dit apparaat? Bekijk dan de volledige review over de Philips HD9240/90. Het gaat om hetzelfde model als de HD9247/90 van Philips, maar in een andere kleur.

 

Klik hier voor de beste prijs

 

2. Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90

Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90Als je op zoek bent naar de beste airfryer, dan is een belangrijke vraag die je aan jezelf stelt voor hoeveel mensen je eten erin wil bereiden. Als je een apparaat zoekt waarin je voor veel personen eten kunt bereiden, dan is het een goed idee om te kiezen voor een airfryer met een grote bakcapaciteit. Wij raden de Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 aan. Dit apparaat is de beste airfryer voor jou, omdat hij beschikt over een relatief grote bakcapaciteit. Zijn bakcapaciteit bedraagt namelijk 1,4 kg. De naam spreekt overigens ook voor zich. Hij heet niet voor niets “XXL”. In dit apparaat kun je gerechten voor 5 personen of meer bereiden. Hij is dus perfect voor grotere gezinnen of gebruikers die voor meerdere mensen voedingsmiddelen bakken. Hoewel dit apparaat een grote capaciteit heeft, neemt hij niet meer ruimte in beslag op je aanrecht dan de XL versie.

Dankzij de grote capaciteit van de Avance Airfryer XXL HD9650/90 van Philips, heb je in dit apparaat veel meer mogelijkheden dan alleen frietjes bakken. Je kunt er namelijk ook gemakkelijk een hele kip in klaarmaken. Een handige eigenschap van deze friteuse is bovendien dat je hem niet hoeft voor te verwarmen. Hij beschikt namelijk over de Twin TurboStar technologie. Door gebruik te maken van deze airfryer zorg je er daarnaast voor dat je gezond, maar ook lekker eten of lekkere snacks op tafel zet. Wanneer je het apparaat aan zet, ontstaat er een wervelwind aan hete lucht. Deze zorgt ervoor dat de frietjes of andere lekkernijen die erin zitten, rondom krokant worden. Door de hitte worden je gerechten ook aan de binnenkant gaar. Het stervormige element aan de onderkant van de friteuse zorgt er daarnaast voor dat vetdeeltjes worden gefilterd uit de circulerende lucht voor een super gezond resultaat.

Voordelen:

 • Hij heeft een grote bakcapaciteit.
 • Je kunt de friteuse gemakkelijk bedienen.
 • Dit apparaat neemt niet veel ruimte in beslag.
 • Er zijn veel bereidingsmogelijkheden.
 • Je kunt hem ook gebruiken om eten te ontdooien.
 • De airfryer beschikt over Twin TurboStar technologie, dus voorverwarmen is niet nodig.

Nadelen:

 • Hij beschikt niet over een kijkvenster.
 • Dit model is niet voorzien van een geurfilter.
Klik hier voor de beste prijs

 

3. Philips Viva Plus Airfryer HD9230/20

Philips Viva Plus Airfryer HD9230/20Ben je op zoek naar de beste airfryer voor jouw behoeften? Dan is het belangrijk dat je nagaat welke eigenschappen voor jou belangrijk zijn. Als je bijvoorbeeld met z’n tweeën in een huis woont, dan heb je geen enorm grote airfryer nodig. Je kunt namelijk in een klein apparaat genoeg eten of lekkernijen maken voor jou en je partner. Vind je het ook belangrijk dat de airfryer die je uitkiest beschikt over een geurfilter zodat de nare geurtjes, die tijdens de bereiding van je eten vrijkomen, worden tegengehouden? Dan is de Philips Viva Plus Airfryer HD9230/20 wellicht de beste airfryer voor jou. Dit model is perfect voor een huishouden met 2 tot 3 personen. Hij heeft namelijk een bakcapaciteit van 0,8 kg en een inhoud van 3 liter.

De Viva Plus Airfryer HD9230/20 van Philips beschikt over een handig geurfilter. Philips begrijpt namelijk dat er soms nare geurtjes vrijkomen wanneer je bezig bent lekkernijen te bereiden. Daarom hebben zij een geurfilter ingebouwd in deze airfryer. Het filter zorgt ervoor dat eventuele nare geuren worden tegengehouden, zodat niet de hele woonkamer tijdens het koken naar eten ruikt. Dit apparaat is daarnaast meer in staat dan alleen frites bakken. Je kunt hem namelijk ook gebruiken om broodjes, cakes, vlees- en visgerechten en zelfs groenten klaar te maken. Gebruik gewoon het display om de temperatuur en bereidingstijd in te stellen en wacht op je eten. Voor het tegelijk bereiden van verschillende etenswaren, wordt dit apparaat met een rooster geleverd. Vul de mand bijvoorbeeld met frietjes en zet op het rekje visfilet. Koken is een stuk eenvoudiger met dit apparaat in huis.

Voordelen:

 • Je krijgt er een extra grillrek bij.
 • Er zijn veel kookmogelijkheden.
 • Hij is voorzien van een geurfilter.
 • De temperatuur kun je zelf instellen.
 • Je kunt er gezond eten mee bereiden.
 • Dit apparaat is perfect om etenswaren voor 2 tot 3 personen te bereiden.
 • Hij beschikt over een uitneembare binnenpan voor de eenvoudige reiniging.

Nadelen:

 • Hij blijft relatief lang warm.
 • De airfryer beschikt niet over een kijkvenster.
 • Je kunt het grillrooster en deksel niet in de vaatwasmachine reinigen.
Klik hier voor de beste prijs

 

4. Inventum GF254HLD heteluchtfriteuse

Inventum GF254HLD HeteluchtfriteuseAls je een airfryer in huis haalt, dan is het belangrijk om na te gaan hoeveel snacks je er tegelijkertijd in wil bereiden. Afhankelijk van hoeveel jij en je gezin eten en uiteraard uit hoeveel mensen je huishouden bestaat, kun je het beste model uitkiezen. Heb je geen grote eters in huis of ga je de friteuse gebruiken om voor slechts 2 of 3 mensen eten te bereiden? Dan is de Inventum GF254HLD heteluchtfriteuse wellicht de beste airfryer voor jou. Dit apparaat heeft vergeleken met sommige friteuses een relatief kleine bakcapaciteit. Echter, als je huisgenoten niet veel eten of je hebt een klein gezin, dan heb je helemaal geen groot apparaat nodig. Deze Inventum airfryer beschikt over een bakcapaciteit van 800 gram. Dit komt neer op ongeveer 4 kleine porties friet per keer.

Hoewel dit apparaat relatief klein is, mag hij niet onderschat worden. Hij beschikt namelijk over een aantal handige gebruiksopties. Je hoeft er zo slechts 1 eetlepel olie in te doen om allerlei lekkernijen erin te bakken. Hierdoor bak je gezonder dan in een traditionele friteuse. Daarnaast beschikt dit apparaat over een display waarop je de resterende baktijd en de temperatuur kunt aflezen. Hij is zelfs voorzien van een handige timer die je kunt inschakelen om ervoor te zorgen dat het apparaat automatisch uitschakelt nadat de ingestelde tijd is verstreken. Doordat hij vrijwel geen olie gebruikt, hoef je je ook geen zorgen te maken dat als het apparaat uit is, je gerechten vettig zullen worden. Om te voorkomen dat snacks zoals kroketten en frikandellen aanbranden, beschikt de GF254HLD heteluchtfriteuse van Inventum over een binnenpan met een antiaanbaklaag. Na afloop kun je de binnenpan gemakkelijk reinigen in de vaatwasmachine.

Voordelen:

 • Hij beschikt over een automatische uitschakelingfunctie.
 • Je kunt voor 4 personen etenswaren bereiden in dit apparaat.
 • Er kunnen gezonde gerechten erin worden klaargemaakt.
 • Het geurfilter zorgt ervoor dat nare geurtjes worden tegengehouden tijdens het bakken.
 • Je kunt er van alles in bereiden.
 • Hij heeft een relatief stille werking.
 • Het temperatuurlampje laat je weten wanneer de airfryer klaar is voor gebruik.
 • Je kunt deze hetelucht friteuse gemakkelijk instellen.
 • De mand en binnenpan zijn vaatwasmachinebestendig.

Nadelen:

 • Hij is niet voorzien van een kijkvenstertje.
 • Dit apparaat beschikt niet over een snoeropbergmogelijkheid.
 • Het kan soms enige inspanning vergen om het mandje uit de airfryer te halen.
Klik hier voor de beste prijs

5. Princess Digitale Aerofryer XL

Princess Digitale Aerofryer XLIs alleen het beste goed genoeg voor jou en zoek je daarom naar de beste airfryer? Dan is de Princess Digitale Aerofryer XL wellicht het ideale model voor jou. Dit model heeft een bakcapaciteit van 0,75 kilogram en is aanbevolen voor het bakken van allerlei lekkernijen voor 5 personen of meer. Je kunt dus gemakkelijk frietjes bakken voor je hele gezin en zelfs gasten die op bezoek komen. Een andere aantrekkelijke eigenschap van dit model is dat je hem eenvoudig kunt bedienen dankzij het digitale display met touchscreen. Geef dus de opdracht en je apparaat doet het werk. Doordat dit apparaat bovendien een airfryer is, betekent het dat je voor het bakken van je lekkernijen vrijwel geen olie nodig hebt. Je kunt al volstaan met 1 eetlepel olie. Dit betekent dat je snacks niet alleen lekker, maar ook gezond zijn.

Wanneer je lekkernijen bereidt in de Digitale Aerofryer XL heteluchtfriteuse van Princess dan heb je veel bereidingsmogelijkheden. Je hoeft dus niet alleen frietjes in het apparaat te bakken. Er zijn namelijk maar liefst 8 verschillende bakprogramma’s waar je uit kunt kiezen. Deze programma’s maken het mogelijk om een heerlijk stuk vlees of vis klaar te maken, maar geven je ook de optie om een cake in het apparaat te bakken. Je kunt desgewenst ook gewoon een broodje afbakken. De mogelijkheden zijn eindeloos, vandaar dat dit model wellicht de beste airfryer voor jou is. Wanneer je weet wat je wil bereiden en je hebt het gewenste bakprogramma geselecteerd, dan gebruik je het digitale display om de tijd en temperatuur in te stellen. Je hoeft dus niet bij het apparaat te blijven staan wanneer je er gerechten mee bereidt. Dit model is bovendien voorzien van oververhittingsbeveiliging en een koele wand.

Voordelen:

 • De uitneembare onderdelen van dit apparaat kun je in de vaatwasmachine reinigen.
 • Hij beschikt over een koele wand.
 • Het opbergen van de heteluchtfriteuse is eenvoudig, dankzij de snoeropbergmogelijkheid.
 • Voor extra veiligheid zijn de handvatten hittebestendig.
 • Je kunt van alles bereiden in dit apparaat, dankzij de minimale temperatuur van 80 °
 • Hij is voorzien van oververhittingsbeveiliging.
 • In dit apparaat kun je gerechten bereiden voor meer dan 4 personen.
 • Dankzij de timer hoef je er tijdens het bakken niet bij te blijven staan.
 • Het bedienen van dit apparaat is eenvoudig dankzij het digitale display met touchscreen.

Nadelen:

 • Bij de aankoop van dit apparaat krijg je geen receptenboek.
 • Hij beschikt niet over een geurfilter.
 • Met een lengte van 1,2 meter is het snoer relatief kort.
Klik hier voor de beste prijs

6. Molino Airfryer JMLV2573

Molino Airfryer JMLV2573Ben je op zoek naar de beste airfryer en is het beste model voor jou een apparaat met meerdere kookmogelijkheden? Dan vinden wij de Molino Airfryer JMLV2573 de beste airfryer voor jou. Dit apparaat is namelijk meer dan alleen een hetelucht friteuse. Je kunt er behalve frituren namelijk ook mee grillen, bakken, roosteren en stoven. Dit betekent dat je allerlei gerechten op een gemakkelijke en bovenal gezonde manier kunt bereiden in deze friteuse. Hij maakt gebruik van hete lucht, maar combineert daar ook andere technologieën mee, waardoor er superieure kookmogelijkheden ontstaan. De heteluchtechniek wordt namelijk gecombineerd met infrarood en een roterend systeem. Hierdoor worden je gerechten gelijkmatig gaar. Om je in staat te stellen om echt van alles klaar te maken in dit apparaat, heb je zelfs de mogelijkheid om de temperatuur nauwkeurig in te stellen tussen de 80 en 230 graden.

Doordat je veel invloed hebt op het kookproces, kun je bijvoorbeeld snacks en frietjes krokant bakken, maar je kunt ook een hele kip in de airfryer grillen. Hij heeft niet voor niets een maximum laadvermogen van 4 kg. Als je ervoor kiest om een kippetje te grillen met deze airfryer, dan komt de roterende arm goed van pas. Deze zorgt er namelijk voor dat je niet zelf hoeft te roeren of het kippetje hoeft om te draaien. In de Airfryer JMLV2573 van Molino worden je gerechten hierdoor gelijkmatig gaar. Wanneer je dit apparaat aanschaft, dan krijg je er losse accessoires bij. Je krijgt namelijk een spit en bakvorm zodat de bereidingsmogelijkheden van dit apparaat verder worden uitgebreid. Doordat de bovenkant van de friteuse transparant is, kun je het kookproces goed in de gaten houden. Ben je klaar met bakken? Maak dan gebruik van de zelfreinigingsfunctie.

Voordelen:

 • Je krijgt handige accessoires meegeleverd.
 • Hij beschikt over een geurfilter dat nare geurtjes tegenhoudt.
 • In deze airfryer kun je gerechten voor ongeveer 6 personen tegelijkertijd klaarmaken.
 • Je kunt zelf de temperatuur nauwkeurig instellen.
 • Bij de bereiding, draait de roterende arm automatisch.

Nadelen:

 • De informatie in de handleiding is summier, dus je moet zelf even oefenen.
 • Deze airfryer wordt niet met een receptenboek geleverd.
Klik hier voor de beste prijs

 

7. Princess Digital Family Aerofryer XXL

Princess Digital Family Aerofryer XXLZoek je naar de beste airfryer voor jouw behoeften? Heb je een groot gezin of kook je graag voor een groep mensen? Dan heb je een model nodig dat geschikt is om een grote hoeveel lekkernijen in 1 keer te bereiden. Wij kennen een dergelijk model, namelijk de Princess Digital Family Aerofryer XXL. De naam laat al zien waarom wij dit model de beste airfryer voor jou vinden: “Family Aerofryer XXL”. Het woordje “Family” geeft al aan dat dit model geschikt is om lekkernijen voor meerdere mensen te breiden. Daarnaast zegt de term “XXL” ook dat het apparaat groot genoeg is om een grote hoeveelheid snacks of etenswaren klaar te maken. Dit model doet zijn naam eer aan. Hij is namelijk aanbevolen voor gebruikers die lekkernijen willen bereiden voor 5 personen of meer en hij heeft een groot maximum laadvermogen van 1,5 kg.

Hoewel je in dit apparaat in 1 keer een grote hoeveelheid friet of andere etenswaren kunt bereiden, bespaar je tijdens het bakken toch geld. Je hebt namelijk geen olie nodig om je snacks te bereiden in dit apparaat. Behalve snacks zoals frites, kun je er bovendien zelfs groenten, vlees, vis en afbakbroodjes mee bereiden. Doordat hij tevens wordt geleverd met een bakblik, heb je de mogelijkheid om er desgewenst een complete cake in te bakken. De timer van deze friteuse is programmeerbaar tot 1 uur. Dit betekent dat je gewoon de gewenste tijd kunt instellen en vervolgens andere dingen kunt doen, totdat je hoort dat je gerecht klaar is. Het klaarmaken van allerlei lekkernijen is bovendien gemakkelijk, dankzij de 7 voorgeprogrammeerde functies. Je hoeft dus niet lang na te denken over de bereiding van je lievelingsgerechten. Wanneer je klaar bent met eten, zet je de uitneembare onderdelen in de vaatwasmachine.

Voordelen:

 • Je kunt voor een grote groep personen snacks en andere gerechten bereiden.
 • De heteluchtfriteuse is gebruiksvriendelijk.
 • Het temperatuurlampje geeft aan wanneer het apparaat klaar is voor gebruik.
 • Hij gebruikt geen olie dus je kunt er gezonde gerechten in bereiden.
 • De gewenste bereidingstijd kun je zelf instellen met de timer.
 • Zijn handvatten zijn hittebestendig.
 • Behalve snacks kun je in dat apparaat ook groenten, cakes, vlees en broodjes bereiden.
 • De bediening is eenvoudig dankzij het display met touchscreen.
 • Doordat de binnenpan uitneembaar is kun je de friteuse eenvoudig schoonmaken.

Nadelen:

 • Er is geen kijkvenster om de voortgang van je gerecht optimaal te kunnen volgen.
 • Je krijgt er geen receptenboek bij om inspiratie te krijgen voor bereidingen.
 • Hij heeft geen geurfilter.
Klik hier voor de beste prijs

 

8. Tefal ActiFry Express XL AH951B

Tefal ActiFry Express XL AH951BIs de beste airfryer voor jou een model met een uniek design? Een model dat je op je keukenblad kunt neerzetten en dat meteen een gespreksstarter wordt? Dan is de Tefal ActiFry Express XL AH951B wellicht de beste airfryer voor jou. Wanneer je deze friteuse in huis haalt, dan ben je zeker dat hij een gespreksstarter wordt. Het apparaat heeft namelijk een unieke vorm, die hem een beetje laat lijken op een buitenaards ruimteschip. Hij heeft namelijk een bolle vorm en de bovenkant is transparant. Behalve dat dit design ervoor zorgt dat de friteuse er aantrekkelijk uitziet, zorgt het transparante gedeelte ervoor dat je de voortgang van je kookproces op de voet kunt volgen. Het volgen van het kookproces hoeft echter niet als je er niet voor voelt. Je kunt namelijk ook gewoon de timer instellen en pas weer naar het apparaat toelopen wanneer het gerecht klaar is.

Behalve dat de ActiFry Express XL AH951B airfryer van Tefal er aantrekkelijk uitziet, presteert hij ook goed. Dit model heeft namelijk een grote inhoud, waardoor je in 1 keer veel friet of andere gerechten erin kunt klaarmaken. Het eten dat je erin bereidt is daarnaast ook gezond, omdat je voor het klaarmaken van je gerechten slechts 1 eetlepel olie nodig hebt. Hierdoor kun je behalve frietjes ook andere etenswaren zoals hartige snacks en complete maaltijden bereiden in het apparaat. Heb je juist trek in een krokante snack zoals bitterballen? Dan kun je gebruik maken van het meegeleverde snackmandje. Hier zet je al je kroketten en bitterballen in waardoor ze een goudbruine korst krijgen. Heb je de standaard gerechten zoals frites en bitterballen allemaal al bereidt in dit apparaat? Dan kun je je laten inspireren door de recepten in de meegeleverde boekjes.

Voordelen:

 • Het temperatuurlampje laat je weten wanneer de friteuse klaar is voor gebruik.
 • In dit apparaat kun je verschillende gerechten bereiden.
 • Je kunt gerechten voor ongeveer 5 personen tegelijkertijd bereiden in dit apparaat.
 • Doordat je weinig olie nodig hebt, zijn de gerechten die je erin bereidt gezond.
 • Dankzij de extra snackmand worden je bereidingsmogelijkheden op dit apparaat uitgebreid.
 • Hij beschikt over een kijkvenster zodat je de voortgang van je kookproces kunt volgen.
 • Er wordt een receptenboek meegeleverd, dat je laat zien welke gerechten je met de heteluchtfriteuse kunt bereiden.
 • Hij is voorzien van een uitneembare binnenpan.
 • De gewenste bereidingstijd kun je zelf instellen met de timer.
 • Verschillende onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig.
 • Ingrediënten worden met de ingebouwde pendelarm gekeerd zodat je daar niet op hoeft te letten.

Nadelen:

 • Er kunnen nare geurtjes vrijkomen, omdat de friteuse niet is voorzien van een geurfilter.
 • Hij beschikt niet over een koele wand dus je moet ervoor oppassen dat je het apparaat tijdens of net na gebruik niet per ongeluk aanraakt.
 • Je krijgt er geen kookrek bij.
Klik hier voor de beste prijs

9. Fritel Snacktastic 4703

Fritel Snacktastic 4703Als je zoekt naar de beste airfryer voor jouw behoeften, dan dien je na te gaan over welke functies een dergelijk apparaat voor jou moet beschikken. Misschien is het voor jou belangrijk dat het apparaat beschikt over een eenvoudige bediening. Het kan ook dat je op zoek bent naar een friteuse met een groot aantal afzonderlijke temperatuurstanden. Als dat het geval is, dan kennen wij een model dat goed bij je zal passen, namelijk de Fritel Snacktastic 4703. Dit model is de beste airfryer voor jou, omdat je hem gemakkelijk kunt bedienen. Hij beschikt daarnaast over een groot aantal afzonderlijke temperatuurstanden. De temperatuurstanden variëren tussen de 85 en 200 graden Celsius en maken steeds een sprong van 5 °C. Je kunt dus afhankelijk van het gerecht dat je erin wil bereiden kiezen voor de ideale stand.

Door te frituren met de Snacktastic 4703 heteluchtfriteuse van Fritel kun je er bovendien voor zorgen dat de gerechten die je bereidt gezond zijn. Je kunt er namelijk al je favoriete snacks zoals frietjes en bitterballen in klaarmaken, zonder enorm veel olie te gebruiken. In de Verenigde Staten zou men zeggen: “It’s the best of both worlds”. In dit geval betekent dit dat je kunt genieten van je favoriete lekkernijen zonder schuldgevoelens te krijgen van de grote hoeveelheid olie die je in je systeem hebt gekregen. De airfryer werkt namelijk met slechts 1 eetlepel olie. Het bedienen van het apparaat doe je vervolgens via het display, waarop je de gewenste baktijd en temperatuur instelt. In deze friteuse kun je bovendien verschillende gerechten bereiden. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk stukje gegrild vlees. Het filter in het deksel zorgt er daarnaast voor dat de verspreiding van nare geuren wordt voorkomen.

Voordelen:

 • Het schoonmaken van de friteuse is gemakkelijk, omdat de binnenpan uitneembaar is.
 • Hij is compact.
 • De friteuse beschikt over een geurfilter, dat nare geurtjes tijdens het bakken tegenhoudt.
 • Het bereiden van je favoriete gerechten kan in deze friteuse op een gezonde manier.
 • Je bepaalt aan de hand van het gerecht dat je wil bereiden welke temperatuurstand ideaal is.
 • Deze airfryer is voorzien van een koele wand.
 • In deze friteuse kun je in 1 keer gerechten voor 3 tot 4 personen bereiden.
 • Hij beschikt over een verversindicator.

Nadelen:

 • Er is geen kijkvenster om de voortgang van het kookproces te volgen.
 • Je krijgt geen receptenboek bij de aankoop van dit apparaat.
 • Het snoer van de airfryer is slechts 1 meter lang.
Klik hier voor de beste prijs

10. Tefal Fry Delight XL FX1050

Tefal Fry Delight XL FX1050

Ben je dol op bakken en zoek je daarom naar de beste airfryer voor jouw behoeften? Op zoek gaan naar een heteluchtfriteuse is altijd een goed idee, omdat je in een dergelijk apparaat gezonde gerechten kunt bereiden. Als je het bovendien geweldig vindt om voor jezelf en misschien ook voor anderen lekkernijen klaar te maken, dan kennen wij het perfecte model: de Tefal Fry Delight XL FX1050. De naam van het apparaat zegt het al: “Fry Delight”. Het is dus een waar plezier om lekkernijen te bakken in dit apparaat, dat wellicht de beste airfryer voor jou is. Je geniet er ook van om allerlei lekkernijen te bereiden in dit apparaat als je niet weet te koken. Dankzij de 7 automatische bereidingsprogramma’s hoef je je namelijk geen zorgen te maken over de ideale instellingen. Maak dus zodra je ervoor voelt de lekkerste diepvriessnacks, diepvriesfrietjes of gebraden kippenboutjes klaar.

Behalve voor het bakken en braden van verschillende gerechten, kun je de Fry Delight XL FX1050 airfryer van Tefal ook voor andere bereidingen gebruiken. Hij is namelijk behalve voor het bakken en braden van gerechten ook perfect om etenswaren te grillen, op te warmen en zelfs warm te houden. Als je echter toch zelf wil bepalen hoe doorbakken je biefstukje wordt geserveerd, dan kun je de temperatuur zelf nauwkeurig instellen. Dit gebeurt via het digitale display. Wanneer we zeggen dat je met dit apparaat op een gezonde wijze lekkernijen kunt klaarmaken, dan menen we dat. Je hebt namelijk slechts een klein beetje olie nodig om tot wel 1,2 kg patat in 1 keer te bakken. Nadat je een dergelijke hoeveelheid hebt gebakken, kun je gezellig met het gezin en misschien nog andere familieleden aan tafel schuiven. Na het eten zet je het frituurmandje en de binnenpan in de vaatwasmachine.

Voordelen:

 • Je krijgt er een receptenboek mee, waarin duidelijk wordt aangegeven wat je allemaal kunt bereiden met dit apparaat.
 • Hij heeft een unieke en aantrekkelijke vormgeving.
 • Tijdens de bereiding hoef je er niet bij te blijven staan, want je kunt gewoon de timer instellen.
 • Na gebruik kun je de mand en binnenpan in de vaatwasmachine zetten.
 • De handvatten zijn hittebestendig.
 • Hij beschikt over een geurfilter, dat nare geurtjes tijdens het bakken tegenhoudt.
 • De bediening is eenvoudig dankzij het display met touchscreen.
 • Er zijn 7 automatische programma’s die ervoor zorgen dat zelfs een leek de lekkerste gerechten kan klaarmaken.
 • Het bereiden van gerechten vindt op een gezonde manier plaats, omdat je bijna geen olie hoeft te gebruiken.
 • Je kunt in dit apparaat snacks en andere gerechten voor 6 personen tegelijkertijd klaarmaken.

Nadelen:

 • Doordat dit apparaat niet beschikt over een kijkvenster, moet je hem open doen om de bereiding in de gaten te houden.
 • Als je slechts een klein budget hebt, kan de prijs van deze friteuse mogelijkerwijs tegenvallen.
 • Hij is niet voorzien van een koude zone of koele wand.
Klik hier voor de beste prijs
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>